quote:Orijinalden alıntı: KKM quote:Orijinalden alıntı: *ORION* Kahve ve yanında tramisu ama yalancı tramisu olmıcak özü sözü bir olcak hatalı seçim... browni istemelisin bence... ki güzel de yapıyo Kim güzel yapiyo? browni yerken yüzüme gözüme bulaştırasım geliyo :/
quote:Orijinalden alıntı: DesertRose dh buluşması varmış geçen gün Evet,gezdik, dolaştık, kurtlarımızı döktük çok güzeldi
Evet gözükmüyorsun ortalıkta,gerçi bende yoktum bayadırda.senin nickinin devamı yokmuydu ? *ori* iyidir brownim ondan
quote:Orijinalden alıntı: tütü Evet gözükmüyorsun ortalıkta,gerçi bende yoktum bayadırda.senin nickinin devamı yokmuydu ? *ori* iyidir brownim ondan Beni başka biri sanan browni ustası masum kız
He ya,seni merve sanıyordum ben,birde sakin sakin canımlı cicimli konuşuyordum. Browni öyle herkese yapılmaz cicim.byy
quote:Orijinalden alıntı: DesertRose dh buluşması varmış geçen gün ve seni çağırmıyoruz quote:Orijinalden alıntı: Hover_Craft 2 ekmek 1 süt almaya gitmiş ziona ekmek kalmamışdı pasta aldım
quote:Orijinalden alıntı: tütü He ya,seni merve sanıyordum ben,birde sakin sakin canımlı cicimli konuşuyordum. Browni öyle herkese yapılmaz cicim.byy Ben de senin brownin için öldüydüm sankim bakkalda bile satılıyo artık pehhh