quote:Orijinalden alıntı: tütü bakkalcı browninin ynaında hediye veriyormuş,arkadaş dedi biraz önce.Yersen Her bakkalcıyı deden mi sandın?
quote:Orijinalden alıntı: *ORION* quote:Orijinalden alıntı: tütü bakkalcı browninin ynaında hediye veriyormuş,arkadaş dedi biraz önce.Yersen Her bakkalcıyı deden mi sandın? Her keki browniden mi saydın?
quote:Orijinalden alıntı: tütü quote:Orijinalden alıntı: *ORION* quote:Orijinalden alıntı: tütü bakkalcı browninin ynaında hediye veriyormuş,arkadaş dedi biraz önce.Yersen Her bakkalcıyı deden mi sandın? Her keki browniden mi saydın? bir browni var birde tülayın yaptığı fark var
quote:Orijinalden alıntı: tütü quote:Orijinalden alıntı: *ORION* quote:Orijinalden alıntı: tütü bakkalcı browninin ynaında hediye veriyormuş,arkadaş dedi biraz önce.Yersen Her bakkalcıyı deden mi sandın? Her keki browniden mi saydın? Her saydığını Semih Saygıner mi sandın? Her sandığını karayip korsanları sandığı mı sandın?
Sandık mı,ben onları taa uzaklardan bişiler sanmıyorum.hemen üstüne oturoyum getirisi inatla iyi oluyor
quote:Orijinalden alıntı: tütü Sandık mı,ben onları taa uzaklardan bişiler sanmıyorum.hemen üstüne oturoyum getirisi inatla iyi oluyor Sizin evin koltukları sandıktan mı?
quote:Orijinalden alıntı: tütü Çeyiz sandığı diyorum Ori yaaa Bu kızlar niye böyle çeyizdir,fiskostur,fındıktır fıstıktır bu tür şeylerle uğraşır anlamamevlenceği gün alsa olmuyor mu ?