quote:Orijinalden alıntı: demircibutütü tütü 41kere maşallah Alıntıları Göster gelmişşşşş buriii gelmişşşşşş
quote:Orijinalden alıntı: buzin quote:Orijinalden alıntı: kemalton quote:Orijinalden alıntı: Shen Biz neyiz burada?.. Doğuş Çay
quote:Orijinalden alıntı: Shenquote:Orijinalden alıntı: buzin quote:Orijinalden alıntı: kemalton quote:Orijinalden alıntı: Shen Biz neyiz burada?.. Doğuş Çay Alıntıları Göster Buzin çayla başladı güne,hep böyle giderrr
quote:Orijinalden alıntı: tütüBuzin çayla başladı güne,hep böyle giderrr Alıntıları Göster tülay kahve yapıyor bana hobaaaaa
quote:Orijinalden alıntı: Shen quote:Orijinalden alıntı: tütü Aaaa Shen de gelmiş,yupppiiii @kemalton, anlamadım... biz burada neyiz,neciyiz
quote:Orijinalden alıntı: kemalton quote:Orijinalden alıntı: Shen quote:Orijinalden alıntı: tütü Aaaa Shen de gelmiş,yupppiiii @kemalton, anlamadım... biz burada neyiz,neciyiz
quote:Orijinalden alıntı: _OsmaN_ quote:Orijinalden alıntı: kemalton quote:Orijinalden alıntı: Shen quote:Orijinalden alıntı: tütü Aaaa Shen de gelmiş,yupppiiii @kemalton, anlamadım... biz burada neyiz,neciyiz Hepimiz nediyiz
quote:Orijinalden alıntı: BU KONU BENİ AŞARquote:Orijinalden alıntı: _OsmaN_ quote:Orijinalden alıntı: kemalton quote:Orijinalden alıntı: Shen quote:Orijinalden alıntı: tütü Aaaa Shen de gelmiş,yupppiiii @kemalton, anlamadım... biz burada neyiz,neciyiz Hepimiz nediyiz Alıntıları Göster Öyle bir anda silemezler
quote:Orijinalden alıntı: kelcikÖyle bir anda silemezlerAlıntıları Göster Kahve ve yanında tramisu ama yalancı tramisu olmıcak özü sözü bir olcak
quote:Orijinalden alıntı: *ORION* Kahve ve yanında tramisu ama yalancı tramisu olmıcak özü sözü bir olcak hatalı seçim... browni istemelisin bence... ki güzel de yapıyo