Şimdi Ara

Burning Legion Realm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar oyuna 3 hafta önce başladım ve legion realm ini seçtim sonuç pişmanlık.leveling için berbat bir server eski olduğunu biliyodum bu realm in fakat herkesin 70 level full epic olduğunu tahmin etmemiştim güç bela (parti yok herkes 70) 42 level yaptığım char ımı migrate yapmak istiyorum ama bu sefer hata yapmamak için danışmak istedim şöyle düşük level instance yapanlar 70 lerin sayisinin serverın %90 i olmadığı ve türk ağırlıklı bir pvp realm i ariyorum

• Her serverda 70 level full epic insanların sayısı çok fazla ancak bana kalırsa biraz dişini sıkıp 70 yapıp pvp'ye dalmaktır çünkü 70 level olduktan sonra da realm'lerde BG ve Arena sırası alma problemin olacak bu seferde keşke çok kalabalık olsa diyeceksin gerçi ben BL'deki bu durumu bilmiyorum ama herhalde iyidir.
  • Artık bg lerde sıra olayı çok nadir oluyor benim bildiğim,zaten 3 tane server aynı anda karma girilmiyormu bg lere??
    Biz mesela xavius,hakkar bide s leggion serverları giriyoruz bg ye...
  • oyun 70inde baslıyor zaten , ve artık 20-60 level arası level atlamak daha kolay oldugu icin biran once 60 yap charını ,daha sonra 70 olmak belki bi nebze sıkıcı olabilir ama 70 oldugunda zevk almaya baslarsın bence ,sonucta oyun kac yıldır ortada expansion da nerdeyse 1 yıl olcak cıkalı her serverda millet dizmistir epicleri
  • bende BL de tekrar başladım
    evet parti bulmak zor biraz levelına göre

kafa dengi , olursa Türk bir guild bulmanı öneririm
    o zaman herşey daha kolay olur
  • bl deki türkler çok sıcak kanlı
  • tavsiyem bl de kal ben karazhanda açmıştım millet eziktir diye karazhanı seçtim bg lere girmek için 30 dakka bekliyodum ve türklerde iş yok tu servırda olanlarda kavga ediyodu zati az sayıda türk vardı olanlarda kavgalıydı migrate ettik etmez olaydık migrate parası 36 kağıt artık en baştan kasmak daha mantıklı gelmişti ama geçti boru pazarı sür eşeği niğdeye misali şu an bl deyim 30 saniyede bg lere giriyorum tonla türk var yardımlaşma iyi ve servırdan gayet memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Rest-Horde-Twisting Nether
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben burning legiondaki 70 lvl ally n.e. warrior charımı başka bir realme almayı planlıyorum önerebiliceginiz bir server varmı türklerin bulundugu ??
  • Deathwing
  • al-akir cok super walla instant girioz bg lere ben hordeyim ama karşı tarafta güçlülerin olması guzel bişi bizim ogrimmarda full vangeful dolasanlar var full olmasa bile silahı almış cok kişi var shoulderlılarda var tabiki yani herkez pvp den cakıo herkezde en az 1 vangeful var.
  • En iyi oyuncular al akirde diye biliyorum, ayrıyeten al akir allyleri oyunun en iyi pvpci allyleri, en ünlüleride qrly ve hwarang
  • Emo'akir sux

pvp istiyosanız gidin stormscaleye sağlam adamlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caloot -- 8 Ocak 2008; 21:23:41 >
  • Bende bl de lock kasıyom 67 2 gün içinde 70 olup av abanacam s1 itemelri aldımmı tamamdır bence bl de kal çok fazla türk var
  • evet stormscale resmen pvp house olmuş.. ancak serverın %80'i isveçli oldugundan adamlar paso swe takılıyor chat kanallarında, bunaltıyor
  • kesinlikle aggamaggan serverını tavsiye ederim sana ben ordayım cok saglam pvp ciler var vengafullular ortada cirit atıyor oyle bi server yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.