evet arkadaşlar fire drakede burning skeleton keserek roguelara kukry +2 warriorlara bill veriyomuş bu görevi nerden alabiliriz
yanlış biliyorsun roguelere +3 mirage yada +3 iron crossbow worrierlara ise +3 glavedir 30 tane yapınca görev biter
arkadaşım peki nerden alınıyo o görev bana yardım ederseniz çok sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you
yanlış biliyorsun roguelere +3 mirage yada +3 iron crossbow worrierlara ise +3 glavedir 30 tane yapınca görev biter
quote:
Orjinalden alıntı: zamantara
quote:
Roan campta bi adam var ssli zaten görürsün çoğu kişi etrafında toplanmış
quote:
Orjinalden alıntı: baddayberkk
quote:
Orjinalden alıntı: zamantara
quote:
Roan campta bi adam var ssli zaten görürsün çoğu kişi etrafında toplanmış
Eger insansan DodaCamp taki adamdan 30 burning skeleton kes kap +3 mirage veya +3 ironx i
bu görevi herkes yapabiliyor mu yoksa lvl e göre mi?
abi bnm bildiğim lvl 45 ya da lvl 46 da raon yada doda campıta gate in hemen yanında bi guard var ordan alınıyo ben tıkladığımda ne kesiceğimi göstermiyodu orda bi şat resmi vardı bende ne kesiceğimi bilmiyodum saoln beyler yararlı toqic
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme