Şimdi Ara

Burnout Paradise™ (ÇIKTI) (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.427
Cevap
2
Favori
90.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben bütün arabaları cıkardım yarış yapıyorum birşey olmuyor polis arabası bile cıktı
  • O nu değilde ben azar azar oynuyorum yoğunluktan dolayı bende daha yeni b yada c ehliyetini aldım:D Ama inferno van'ın tanıtımı beni yardı arkadaşlar resmen:D ha bu arada cidden tank gibi, marked man'de önüne geleni indiriyorsun karşıdan gelen araca çarpıyorsun birşey olmuyor o nedir ya:D

Handles like a tank. Hits like a tank. Basically, it is a tank. It just looks like a van.
    Tank gibi hareket ediyor. Tank gibi çarpıyor. Aslında, bu bir tank. Sadece minibüs gibi görünüyor. :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc_GayveR80

O nu değilde ben azar azar oynuyorum yoğunluktan dolayı bende daha yeni b yada c ehliyetini aldım:D Ama inferno van'ın tanıtımı beni yardı arkadaşlar resmen:D ha bu arada cidden tank gibi, marked man'de önüne geleni indiriyorsun karşıdan gelen araca çarpıyorsun birşey olmuyor o nedir ya:D

Handles like a tank. Hits like a tank. Basically, it is a tank. It just looks like a van.
    Tank gibi hareket ediyor. Tank gibi çarpıyor. Aslında, bu bir tank. Sadece minibüs gibi görünüyor. :D

Van değilde Takedown 4x4 var bi de onun üst modeli bu 2 arabayla bütün marked man ve road rageleri bitirebilirsin tash gibi vesselam
  • Ya bende aldım oyunu başladım biraz ama pek sarmadı beni, biraz ilerleyince daha iyi olur belki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Ya bende aldım oyunu başladım biraz ama pek sarmadı beni, biraz ilerleyince daha iyi olur belki...

Eğer normal oyundan sıkıldıysan online oynayabilirsin üstelik tek tıkla online oluyosun ve diğer oyuncuları arkadaş listene fln ekliyosun veya çeşitli challengeler düzenliyosun. Oyunda sadece yarış kazanmakla yeni araba açılmıyo billboardları kırarak smashler yaparak veya superjumplerı tamamladığında bazı arabaların en deli versiyonları açılıyo.Böylece yarış yapmazken bile ortalığı kırıp dökmek acaip zevkli bence. Bi NFS ye bakıyorum bi de Burnouta.Burnout oynanabilirlik süreklilik ve özellikle müzikleriyle çok başarılı

• benim oyun legal değil, online oynanabilir mi, yukarıda bi arkadaş oynanır demiş ama nasıl olduğunu anlatmamış, bilen biri anlatırsa sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hy_Shot

benim oyun legal değil, online oynanabilir mi, yukarıda bi arkadaş oynanır demiş ama nasıl olduğunu anlatmamış, bilen biri anlatırsa sevinirim...

Oynayamassın , çünkü online için son patchi kurman lazım.Kurarsın ama oyunu açamassın crack çıkmadı. Online oynamak istiyorsan ya sen exeyi kırıp crack çıkaracaksın yada orjinal alcaksın
  • Yanlış oldu özür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 5 Mayıs 2009; 15:34:32 >
  • donma sorunu sizdede oluyormu?512mb ekran kartım 2.66ghz çift çekirdek 3gb ram?doğal mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: overkill35

donma sorunu sizdede oluyormu?512mb ekran kartım 2.66ghz çift çekirdek 3gb ram?doğal mıdır?

Müdür ben laptopta oynuyorum hiçbi sorun yok bende.(128 ekran kartı 2gb ram) grafikleri azalt istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petergriffin -- 9 Mayıs 2009; 1:47:43 >
  • ya donma dediğim donup kalıyor oyun devam etmiyor.kasma yok oyunda.grafikleri nerden kısıyoz onuda bulamadım.yüklerken hatalı yükleme yaptı diye tahmin ettim sonunda sildim oyunu..tekrar yükleyip bakacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overkill35 -- 9 Mayıs 2009; 20:29:03 >
  • yok grafikleri azaltıncada oluyor o donma.bendede oluyor.araba donuyor ama akranda hareketli bazı yerler kalıyor
  • görüntüler beni tatmin etti...

• Oyundaki bilboardların hepsini parçaladım, smashlerin hepsini buldum, Elite lisansı çoktan aldım sade 4 superjump kaldı yaw favori arabam olan montgomery hawker solo(golden) ile ortalıkta dolaşıyorum. artık online oynamak istiyorum ama şu lanet olası crack çıkmadı çıkmicak anlaşılan arkadaşlar nolcak bu durum kimsenin bişey bildiği yok forumlarda, kafa ütülüyorum sürekli bu konuda ama nolur bir bilen bişeyler duyan bi yazsın paylaşsın online oyniyamicaksak ohoooooo!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petergriffin -- 12 Mayıs 2009; 20:42:30 >

• arkadaşlar ben de yüzde 95deyim. 75 arabadan 74 ü var. bu son ve yani 70den sonraki son 5 konsept arabalar yani varolan arabanın karbonfiber kaplaması ve biraz daha iyisi.normal yarışlan felan hepsi bitti. ele geçirmem gereken 40 yolun artistlik veya gösteri puanını aşma(showtime için o kelimeleri kullanıyorum ben) görevi ve 8 tane özel istek yarışı(paradise awars: escye basında 1 e bastıktan sonra çıkan 60 görev).oyun eğlenceli ancak tek gıcık yani böyle bazen sürtsen bile araba parçalanıyor. bakın çarpıyororum demiyorum sadece dokunuyorum ama araba sanki 300km hızla vurmuş gibi takla atıyor ve parçalanıyor.bunun dışında oyun oynamaya değer.yarışlar hakkında bilgi isteyene yardımcı olurumç
  • Wasd100
    arkadaşım ben bu oyunu fazla oynamadım ama ara sıra iki tur atıyorum kapıyorum pc de oyun şuan yüklü ve mevcut
    senden istedigim şudur oyunun %100 bitirmek için yapılması gerekenler
    benim anladıgım kadarıyla yarışları kazan bilboarları kır smashler ve yuksek atlamalar başka bir şey varmıdır?
  • wasd arkadaşım bi kere oyunun fiziği çok kuvvetli sen dokunuyorum diyosun ama senin kullandığın arabanın strengthi ne,sonra unutmaki diğer arabalarda özellikle caddelerde senin hızına yakınlar yani sen hafif dokunsan bile adam sana çarpıyo e dolayısıyla afallayan sen oluyosun.Ama arada buglar oluyo cadde kenarına fln çarpılabiliyo yada olmicak yerde driveaway veriyo.
    Nese ben şeyi sorcam.Oyunun müziklerine etki edebiliyomuyuz acaba şarkı eklesek değiştirsek ha? var mı böyle bi imkan?
  • peter oyunun fiziğini felan bakmam ama dediğim gibi o yönü beni gıcık etti arasıra.neyse boşver bu benim sevmediğim yanı.müzik eklemek dersen bilmiyorum derim çünkü denemedim.

en diablo oyununı birçok şeyi var.aslında sen sor ben ona göre söyleyim.billboardlar, uzun atlamalar,smashların hepsini bitirmek içni harita kullan.o haritaları bir arkadaşımız vermişti oyunun bu başlığı altında.biraz bakarsan bulabilirsin.yarışlardan sonra hatta sonra demeyim beraber diyeyim,özel istek yarışları var(paradise awards): escye bastığında 1 e basarsan orda gösteriyor.60 tanedir. mesela: tüm parkları bulmak, tüm yarışları bitirmek, tüm yolarlı ele geçitmek, uzun atlamaların tümünü yapmak gibi vs. bunların zorları var bayağı yani uğraşman gerekiyor.ben yüzde 95deyim.normal yarışlar bitti.billborad,smashs,uzun atlama onlarda bitti. 40 tanede gösteri ve artistlik(showtime points için bu kelimeleri kullanıyorum ben) puanını aşmam gereken caddeler (yol) var ve 8 tane özel istek yarışı kaldı.

• quote:

Orjinalden alıntı: Wasd100

peter oyunun fiziğini felan bakmam ama dediğim gibi o yönü beni gıcık etti arasıra.neyse boşver bu benim sevmediğim yanı.müzik eklemek dersen bilmiyorum derim çünkü denemedim.

en diablo oyununı birçok şeyi var.aslında sen sor ben ona göre söyleyim.billboardlar, uzun atlamalar,smashların hepsini bitirmek içni harita kullan.o haritaları bir arkadaşımız vermişti oyunun bu başlığı altında.biraz bakarsan bulabilirsin.yarışlardan sonra hatta sonra demeyim beraber diyeyim,özel istek yarışları var(paradise awards): escye bastığında 1 e basarsan orda gösteriyor.60 tanedir. mesela: tüm parkları bulmak, tüm yarışları bitirmek, tüm yolarlı ele geçitmek, uzun atlamaların tümünü yapmak gibi vs. bunların zorları var bayağı yani uğraşman gerekiyor.ben yüzde 95deyim.normal yarışlar bitti.billborad,smashs,uzun atlama onlarda bitti. 40 tanede gösteri ve artistlik(showtime points için bu kelimeleri kullanıyorum ben) puanını aşmam gereken caddeler (yol) var ve 8 tane özel istek yarışı kaldı.

tamam arkadaşım ya fazla oynamıyorum yoksa çözerim oyunu ama crysis wars ve dmc4 ten başka bir oyunu vakit kalmıyorkii
    haritalarıda bakarım yorum için sagol takıldıgım bir yer olursa sorarım

• Arkadaşlar bu oyunda arabayı modifiye edebiliyor muyuz? Yoksa sadece rengini mi değiştiriyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.