Şimdi Ara

Burnout Paradise™ (ÇIKTI) (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.427
Cevap
2
Favori
90.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cars to shutdown 0 takedown değil shutdown ????
    roads ruled 0/64 ???
    road rules time 23/64 (bu çadde başında süre sayıyor. belli olan süreden önce caddeyi tamamlarsak cadde adının GRİ olduğu )
    road rules showtime 0/64 bunu nasıl yapacağız showtime işini ??????

ben de elite lisansı aldım.sadece özel yarışlar kaldı.(paradise awards).yüzde 89dayım.

cars to shutdown (rakam) = burası şehirde dolaşan ve ele geçirilebilecek araba sayısını söylüyor. şehirde dolaşırken farkedersin zaten.onlara çarpıp yıkarsan csenin olur.garajına eklenir.

roads ruled x/64 = 64 yoldan kaçına sahip olduğu söyler.bir yola sahip olabilmek için o yolu verilen süre içinde tamamlamalısın ve aynı zamanda showtime puanınıda geçmelisin.mesela o yola girdiğinde o yolun ne kadar zamanda aşıldığını söyler ve zaman başlar.o zamandan önce o yolu gitmelisin ve aynı zamanda showtime puanınında da üstünlük sende olmalı. mesela 500.000 istiyorsa o puanı aşmalısın.çarptığın otobüsler sayısı ile topladığın puan çarpılır.

road rules time 23/64= bu da ne kadar yolu zaman yönünden ele geçirdiğini gösterir. mesela sen 64 yoldan 23ünde yolu zaman yönünden ele geçirmişsin.( ele geçirme zamanı9

road rules showtime 0/64 = bu da ne kadar yolu artistlik olarak ele geçirğini gösterir.(ele geçirme puanı)

elit lisansı alınca 70 arabaya sahip oluyorsunuz ve gold var diye boya şekli veriyor.yani her araba altın rengini alıyor.toplam da 75 araba var ve geriye kalan 5 araba da bunlar da paradise awards denen özel yarışları tamamlayınca çıkayor. bu arabaların 3 ünü aldım ben . olan arabanın özellik açısından daha iyisi ve karbon fiber kaplama.1 tane konsept var. bu özel yarışlar dediğin esy bastıktan sonra 1 rakamına basınca tahminim 60 tane özel istek geliyor.mesela tüm bilboardları kırmak, tüm uzun atlamaları yapmak, showtime da 5x yapmak gibi.bu bilboard,smash ve uzun atlamaları bitirmek için ayrıntılı resimler vardı bu forum başlığı altında, bakarsanız bulabilirsiniz. yol tamamlama yolları gitmekte zorlanıyorsanız size bir şey önereyim.ilk olarak hızlı gitmeye çalışmayın.adamlar nasıl olsa yolu biliyor onları takip edin ve bitişe az kala yüklenin nosa. stunt yarışları yani artistlik yarışı diyorum ben.istenilen puanı atlayarak bilboardları kırarak o puanı topluyorsunuz bunun için araba çok önemlidir. nosu yeşil veya koyu kırmızı olan arabaları veya diğer bir deyişle nosu zor biten arabaları (nosu belli bir süre sonra dolan veya bir kez bastıktan sonra tekrar dolmasını beklediklerimiz değil) almanızı tavsiye ederim çünkü sonralara doğru zaman çabuk bitiyor ama nos bu zamanı tutuyor yani bastıkça yarışa devam edebiliyoruz.araba çeşiti olarak da amerikan tarzı arabaları tavsiye ederim (masteng tarzındakiler) ve puanları kolayca toplamak için kendi yollarınızı ezberleyin derim. oyunun bana göre gayet güzel ve eğlenceli.bir çok çeşit araba olması çok güzel ama en sinir edici yanı böyle arabaya dokunuyorum, çok hafif bir çarpma ama sanki 300 km hızla çarpış gibi takla atıyor bu da adamı delirtiyor. oyun hakkında bir şey sormak isterseniz elimden geldiğince yardımcı olurum.

• @SpeedTwelve
    @petergriffin
    VE
    @Wasd100

çok teşekkürler
  • arkadaşlar tam araba listesini bilen var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eagofant

nfs yi nasıl bilirdiniz

• Bir arkadaş sormuş tam araba listesini bilen var mı diye. toplamda 75 araba var ben 73ünü çıkarttım onları vereyim.
    Not: Harf hataları olabilir

1-Hunter Cavalry
    2-Hunter Oval Champ 69
    3-Hunter Mesquite
    4-Hunter Mesquite Custom
    5-Nakamura SI-7
    6-Nakamura Racing SI-7
    7-Hunter Vegas
    8-Hunter Vegas Carnivale
    9-Krieger Pioneer
    10-Krieger Pioneer Super Gator
    11-Nakamura Ikusa GT
    12-Nakamura Ikusa Samurai
    13-Kitano Hydros Custom
    14-Kitano Hydros Techno
    15-Hunter Reliable Custom
    16-Hunter Reliable Special
    17-Watson R-Turbo Roadster
    18-Watson Burnout Roadster
    19-Rossolini LM Classsic
    20-Rossolini LM Track Package
    21-Hunter Manhatten
    22-Hunter Manhatten Custon
    23-Carson Fastback
    24-Carson Fastback Special
    25-Carson Grand Marais
    26-Carson Grand Sicilion
    27-Montgomery Hyperion
    28-Montgomery Hyperion Rattler
    29-Krieger 616 Sport
    30-Krieger 616 Arachno Sport
    31-Hunter Spur
    32-Hunter Hotspur
    33-Montgomery GT 2400
    34-Montgomery Sabotage 2400
    35-Jansen P12
    36-Jansen P12 Track Package
    37-Carson Inferno Van
    38-Carson Inferno Brt Van
    39-Rossolini Tempesta
    40-Rossolini Tempesta GT
    41-Carson Opus
    42-Carson Opus XS
    43-Carson Annihilator
    44-Carson Annihilator Phoenix
    45-Jansen X12
    46-Jansen XS12
    47-Jansen Carbon X12
    48-Kitano Togue Sport
    49-Kitano Togue Criterion
    50-Hunter Takedown 4X4
    51-Hunter Takedown Dirt Racer
    52-Carson 500 GT
    53-Carson Racing 500 GT
    54-Hunter Racing Oval Champ
    55-Hunter Brt Oval Champ
    56-Carson GT Concept
    57-Carson GT Flame
    58-Carson Carbon GT Concept
    59-Hunter Citizen
    60-Hunter Civilian
    61-Watson 25 V16 Revenge
    62-Watson Revenge Racer
    63-Montgomery Hawker
    64-Montgomery Hawker Solo
    65-Montgomery Carbon Hawker
    66-Krieger Uberschall 8
    67-Krieger Uberschall Clear-view
    68-Carson Thunder Custom
    69-Carson Thunder Shadow
    70-Carson Hot Road Coupe
    71-Carson Tribal Special
    72-Krieger Racing Wtr
    73-Krieger Pcpd Special

• 3-5 sayfa geride tüm arabaların fotoğrafları olacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WanDoGa -- 13 Nisan 2009; 1:58:12 >
  • züper oyun imiş
  • ben pek isinamadim bu oyuna

sanki eski burnoutlar daha zevkliydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bhd1R

SS ler geldi. Full 8x aa 16x af var. Oyun vasat. Çok kötü olmus.

Burnout Paradise™ (ÇIKTI)

gta4 ün rezil grafikleri daha hoşuna gidiyo sanırım?

• epey aradım ama böyle bi sorunu olan da yok galiba: benim tam save& exit yaptıgım zaman oyun donuyo yes no secenekleri gelmiyor. sonra görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum ve save lerim hep gidiyo bu sorunu yaşayıp çözüm bulan veya konu halkkında bilgisi olan var mı?vista ultimate kullanıyorum ben işletim sistemi ile bi alakası oldugunu düşünüyorum
  • arkadaş ben hiç save etmiyorum alt+f4 le çıkıyorum autosave ediyor zati
  • burnout cars seçip araba kullanırken cadde süre rekoru kırınca cadde tabelası GRI oluyor.

ama bazı tabelalar ALTIN gibi sarı ? hem motor hem araba ile rekor kırınca mı altın oluyor ???
    yoksa başka bişey mı?

bir de o rekoru hem araba ile hem motorsiklet ile mi kırmak gerekiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nocturneox

burnout cars seçip araba kullanırken cadde süre rekoru kırınca cadde tabelası GRI oluyor.

ama bazı tabelalar ALTIN gibi sarı ? hem motor hem araba ile rekor kırınca mı altın oluyor ???
    yoksa başka bişey mı?

valla müdür bence hemen gir dene hem arabayla hem motorla kır rekoru.ben bilmiyorum zira pek motor kullanmıyorum ama şeyi sorcam ya 1.1.0.0 patchin şurubu çıktımı çıldırmak üzereyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: petergriffin

quote:

Orjinalden alıntı: nocturneox

burnout cars seçip araba kullanırken cadde süre rekoru kırınca cadde tabelası GRI oluyor.

yoksa başka bişey mı?

valla müdür bence hemen gir dene hem arabayla hem motorla kır rekoru.ben bilmiyorum zira pek motor kullanmıyorum ama şeyi sorcam ya 1.1.0.0 patchin şurubu çıktımı çıldırmak üzereyim

hergün bir umut bakıyorum 4-5 farklı yere ama yok daha

• quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzuncu

beyler belki bahsi geçmiştir ama oyunu yeni kurdum ve şu özellik çok hoşuma gitti:
    mesela gerçek dünyada şu an saat 11:35 diyelim, oyun içinde de saati gerçek dünya saatine ayarlayabiliyoruz orda da saat 11:35 oluyor. zaman gerçek dünyadaki gibi ilerliyor. burda (gerçek dünyada) 1 dk geçince oyundaki saat 11:36 oluyor mesela. merak ettiğim acaba ben akşam 22:00'de açsam pc'yi oyunda hava kararmış olacak di mi? daha yeni kurdum o yüzden şimdi bahsediyorum. :)

not: az önce, saat 14:00 gibi, oyunu açtım harbiden saat 14:00'tü oyunda ve hava ona göre değişmiş. süper bir olay ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

arkadaş ben hiç save etmiyorum alt+f4 le çıkıyorum autosave ediyor zati

ben de her oyundan çıkacagımda bu sefer hata vermez insallah diye dua ediyorum adalet mi bu ya:(

• Hala yok mu update in cracki piyasada
  • Beyler bu oyunda hız göstergesi yok mu?
  • çok hastayım ilacım cıkmadımı hala
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.