Şimdi Ara

Burnout Paradise™ (ÇIKTI) (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.427
Cevap
2
Favori
90.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim soruya kimse cvp vrmiycekmi yavss
  • esc ile çıktığımızda sürücü detayları sayfasında
    sağda yazan

car to shutdown 0 takedown değil shutdown ????
    roads ruled 0/64 ???
    road rules time 23/64 (bu çadde başında süre sayıyor. belli olan süreden önce caddeyi tamamlarsak cadde adının GRİ olduğu )
    road rules showtime 0/64 bunu nasıl yapacağız showtime işini ??????
  • Bir oyunun menüsü ancak bu kadar kötü yapılır. Böyle garip ve karışık bir menü hazırlamak için özellikle uğraşılması lazım. Oyun da çıkışı ve ayarları bulana kadar akla karayı seçtim. f1 f2 basa basa keşfettim. Kontroller ayrı bir cins. Neyse oynayayım bakayım.
  • Arkadaşlar oyuna girmek için tıkladıktan sonra loading ekranında kalıyor yarım saat bekledim genede olmadı çözümünü bulamadım oyuna giremedim bir türlu oyunu yüklerken hiçbir sorunum olmadı yardımcı olursanız sevinirm.

Edit: Hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 28 Mart 2009; 20:31:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

1.100 yaması çıkmış, yamayı buradan indirebilirsiniz.
    http://na.llnet.eadownloads.ea.com/u/f/eagames/bpparty/patches/BurnoutParadise1100.exe

tamda bu patch i arıyodum
  • şimdide şurubu yok oldumu böyle

haalamı yok yaw
    bende ne diye hemen yüklerimki patch i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozkir -- 28 Mart 2009; 22:58:59 >
  • patch multi için mi daha çok
    ne getirileri olduğunu yazabilecek var mı acaba?
  • bu patchı yuklersek elimizdeki ilaçtandamı olucak
  • ewet
    ben patch i kurdum şimdi de beklemedeyim açamıyorum oyunu
  • Bende PS3'de demosunu oynamıştım.Şimdi PC için çekiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannibalz -- 29 Mart 2009; 0:01:43 >
  • yokmu daha yaa ne zaman çıkar bu meret
  • quote:

Orjinalden alıntı: nocturneox

esc ile çıktığımızda sürücü detayları sayfasında
    sağda yazan

car to shutdown 0 takedown değil shutdown ????
    roads ruled 0/64 ???
    road rules time 23/64 (bu çadde başında süre sayıyor. belli olan süreden önce caddeyi tamamlarsak cadde adının GRİ olduğu )
    road rules showtime 0/64 bunu nasıl yapacağız showtime işini ??????

nedir bunlar arkadaşlar bile yok mu?????
  • Arkadaşlar ana menüye nasıl dönüyoruz? Ben hep alt f4 den çıkmak zorunda kalıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

Arkadaşlar ana menüye nasıl dönüyoruz? Ben hep alt f4 den çıkmak zorunda kalıyorum.

esc den sonra F1 ve F2 ile
    2 kez F2 yaparsan save&quit i bulabilirsin
  • Oyun sadece eğlencelik gerçekten zevkli ama benim gibiler dayanamıyor basit kaçıyor biraz.Oyunun menüsüne de yuh diyorum daha kötü yapılmazdı herhalde.Motor kullanımı ve sesleri de çok güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: kozkir

quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

Arkadaşlar ana menüye nasıl dönüyoruz? Ben hep alt f4 den çıkmak zorunda kalıyorum.

esc den sonra F1 ve F2 ile
    2 kez F2 yaparsan save&quit i bulabilirsin

Teşekkür ederim.

Bu arada paneldeki sisteminde kasmadan 1024x768 HIGH detail oynuyorum NO AA.Optimizasyon güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: kozkir

ewet
    ben patch i kurdum şimdi de beklemedeyim açamıyorum oyunu

Bir anlık multiplayer hevesim yüzünden bende lapin gibi atladım ve şimdi yine lapin gibi kaldım ortada İlaç, şurup, antivirüs, gripin ne bulursanız banada haber verirseniz çok sevinirim
  • arkdaşlar sorumu tekrarlıyorum birisi cvp verirse sevinirim
    oyunda yukarda bi geri sayım devamlı sayıyor birde bir isim gibi birşey çıkıyor ama ben pek aldırış etmeden yarışlara devam ediyorum
    oyunlarda bonus yada ekstra şeyleri çok severim buda öyle bir eşymi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

arkdaşlar sorumu tekrarlıyorum birisi cvp verirse sevinirim
    oyunda yukarda bi geri sayım devamlı sayıyor birde bir isim gibi birşey çıkıyor ama ben pek aldırış etmeden yarışlara devam ediyorum

Onun tam ne işe yaradığını bilmiyorum ancak o saymaya başlaması oyunun kendi içerisinde bir yarış. Yani mesela otobandan giderken gişelerden geçtiğinizde saymaya başlıyor ve bir sonraki gişelere kadar zaman tutup rekoru kırığ kırmadığınızı belirtiyor. Benim dikkatimi bu şekilde geçmişti ancak oyuna etki edecek bir önemi olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

arkdaşlar sorumu tekrarlıyorum birisi cvp verirse sevinirim

cadde ve otoban bölümlerinde bir süre rekoru var. rekorun kime ait olduğunu (isim dediğin) yazıyor. allta da senin cadde başından başladığın süren yazıyor. ayrıca rekor süresi de gözüküyor. o sürenin altında caddeyi tamamlarsan caddenin adının olduğu yazı GRİ renk oluyor. ve senin adın yazıyor. yanİ TEKRAR rekor kıracağım diye kendini kasmana gerek yok :) bu da oyun %sini etkiliyor
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.