oyunu oynamasına oynuyoruz fakat oyundan çıkışı bir türlü bulamadım gitti nasıl çıkıyoruz oyundan?
ESC ye bastıktan sonra F1 ve F2 tuşlarıyla menülerde geçiş yapılıyor . Oyundan çıkabilmek için de ESC den sonra iki kere F2 ye basıp save and quit demeniz gerekiyor
teşekkürler, ben sadece bir kere F1'e basıyordum
2 gün önce windows çökü, format atmak zorunda kaldım PCye. A lisansına kadar yükselmiştim bu oyunda, şimdi yeniden kurdum, bu zamana kadar hiç bir oyunu böyle tekrardan oynama isteğim olmadı, ancak Burnout gerçekten çok eğlenceli bir oyun. İnsanın durmadan kaza yapası geliyor walla. Bir şey soracağım, online oynamak için orjinal oyun mu gerekiyor?
quote:
Orjinalden alıntı: dorhug
quote:
Orjinalden alıntı: achfighter
oyunu oynamasına oynuyoruz fakat oyundan çıkışı bir türlü bulamadım gitti nasıl çıkıyoruz oyundan?
ESC ye bastıktan sonra F1 ve F2 tuşlarıyla menülerde geçiş yapılıyor . Oyundan çıkabilmek için de ESC den sonra iki kere F2 ye basıp save and quit demeniz gerekiyor
ALT+F4' ü bas o çıkar
40 ıncı yarışta F1 arabasını aldım. az kaldı bitecek oyun
oyun güzelmi arkadaşlar? tavsiye edermisinZ??
@iloveyouhagi Orjinal olması gerekmiyor.
fatihkaraca hocam ben seni ekledim, biraz senle freerun yaptıkta sen çıktın sonra:D
Mc_GayveR80 kullanıyorum yine...
quote:
Orjinalden alıntı: superdestek
oyun güzelmi arkadaşlar? tavsiye edermisinZ??
Buda sorulurmu şimdi
işlemci yüzünden oynayamıyorum malesef 3ghz yetmiyor. motosiklet bölümleri ise gayet güzeldi...
quote:
Orjinalden alıntı: -BuRAk-
işlemci yüzünden oynayamıyorum malesef 3ghz yetmiyor. motosiklet bölümleri ise gayet güzeldi...
Ben nasl oynuyorum.
elite lisansa 100 yarışım kalmıştı save lerimi bi türlü görmüyor oyun acaba save lerde mi bi sorun var diye denemek için oyunu bu civarlarda olan bi arkadaş save lerini gönderebilir mi??
arkdaşlar oyunu paso oynuyoruz iyi güzel de üste hep bi dakka geri sayım halinde nedir acaba o bilen varmı?
o an geçmekte olduğun caddeyi en kısa sürede bitirmeye çalışıyosun. senden önce o caddenin rekoru ve kime ait olduğu yazar orda eğer ordakinden daha kısa sürede o caddeyi bititrirsen senin ismin ve süren yazar
bu oyunda mesela yarış bitiyo şehrin bilmem neresinde sonra yeni yarış için haritanın yarış olan noktalarına kadar sürmek zorundamıyım. direk yarışa atlama sistemi filan yok mu böyle de çok sıkıcı oluyor bazen
Arkadaşlar geçen gün oyunu online oynadım .Fakat bugün online'a giremiyorum ve ekranda bu yazı yazıyor.
"You have failed to connect to the Paradise City Server. You must download the latest Burnout Paradise update to go online"
NE YAPMALIYIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN
psikotosk4 , güncelleme yapman gerek online oynaman için.
quote:
saol kardeşte nasıl güncelleme yapıcam paradise city network'ada bağlanmıyo yine aynı hatayı veriyor
quote:
Orjinalden alıntı: psikotosk4
quote:
saol kardeşte nasıl güncelleme yapıcam paradise city network'ada bağlanmıyo yine aynı hatayı veriyor
Burnout Paradise ın internet sitesine girip indirmeniz lazım. Yalnız oyununuz orjinal oyunsa sorun değil patchi yükler online oynamaya devam edersiniz. Yoksa bi kaç gün bekleyeceksiniz . Eğer orjinal değilse hiç patch falan kurmayın malum çözümler çıkana kadar....