Şimdi Ara

Burnout Paradise™ (ÇIKTI) (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.427
Cevap
2
Favori
90.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: designr

arkadaşlar bu caddelerde kaza yaparak bilmem kaç dolarlık hasar verme olayı nasıl. ogz de okuduğum incelemede showtime denen bir olay ile kaza yapıp araçlara çarparak taklalar ile hasar verme olayı war. tek tuşla oluyormuş nasıl oluyor bilen warsa anlatırsa sevinirm

Klavyede Space tuşuna basarsanız araç manyak manyak zıplamaya başlıyor
  • teşekkürler cevaplarınız için artık yolumu daha iyi buluyorum
  • Oyunda b lisansını aldım şu anda.Şu ana kadarki yarışlar çok kolaydı.Bütün yarışlar böylemi ya_?
  • Orjinal olmadan online oynanıyor mu?
  • aptal gibi format sırasında save'ini almayı unuttum .. başka bişey kaybetsem bukadar üzülmezdim 55 arabam olmuştu yıkıldım save gidince baayda sövdüm şimdi tekrar başlamak içimden gelmiyo pff
  • Araçlar hızlandıkça zorlanacaksın.Ama sadece mavi(race olanlarda) .Yüksek hızda hem sana çarpmaya çalışanlar ,hem trafikteki araçlar hem de sapaklar seni küplere bindirebilir.
    Geri kalan yarış modları aynı kolaylıkta devam edecek.
    quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

Oyunda b lisansını aldım şu anda.Şu ana kadarki yarışlar çok kolaydı.Bütün yarışlar böylemi ya_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN

aptal gibi format sırasında save'ini almayı unuttum .. başka bişey kaybetsem bukadar üzülmezdim 55 arabam olmuştu yıkıldım save gidince baayda sövdüm şimdi tekrar başlamak içimden gelmiyo pff

B'deyim 23 yarış kaldı arabalarda... motorlarda %63 istersen upload ederim...
  • Pek gereksiz bir oyunmuş bu. Resmen ismi değiştirilmiş bir Need For Speed'den farkı yok. Hiç tavsiye etmiyorum. Hatta direk çöpe kutusuna "shift+delete" tuş kombinasyonu ile yollayın...
  • Şimdi yüklüyorum bakalım nasılmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: mystrious_man

Ben yarışlarda yolumu bulmakta son derece zorlanıyorum,yok mu bu işin bi kolay yolu??
    Siz nasıl buluyorsunuz,sadece haritaya bakarak ve o pusula gibi kaç km kaldığınıda gösteren göstergeye bakarak mı??
    En azından haritanın dinamik veya statik olması gibi bi ayar var mı??

Oyunun belki de en kötü yeri burası.
    ANcak ben şöyle yapıyorum, 2 yolu var.
    1. ve en kolayı, yol ayrımına yaklaştığınız zaman, araba kendisi sinyal yakıyor(sol veya sağ), ne tarafa dönmenizin sizin için daha mantıklı olduğunu gösteriyor, bunu takip edebilirsin,
    2. ben bazen bunu kullanıyorum, baştan kendine bir yol haritası belirle, M tuşuna basıp haritayı açarak, ona bakarak gitmeye çalış...

Son zamanlarda oynadığım en eğlenceli araba yarışlarından biri bu.
    Süper oyun olmuş, ellerine sağlık yapanların.
    Heleki ses sistemini sonuna kadar açıp oynarken, o kaza anında çıkan ses müthiş oluyor(evdekiler biraz kızıyor ama neyse artık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 9 Mart 2009; 23:49:52 >

• Slm

90 yarışım kaldı fakat Yarışların birinde F1 arabaları vardı onları nasıl alabiliriz, ne zaman veriyor F1 araçlarını ?

trainer kullanmak pek istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: WanDoGa

Slm

90 yarışım kaldı fakat Yarışların birinde F1 arabaları vardı onları nasıl alabiliriz, ne zaman veriyor F1 araçlarını ?

trainer kullanmak pek istemiyorum

Ben F1 aracını Elite lisansa son 15-16 yarış kala aldım.
  • ok saol

Ek araclar ne zaman geliyor bilginiz varmi
    The Jansen 88 Special
  • BEnde bu oyunu n 95 8 GB ile oynadım çok zoroynanıyor klavyeye devam...(ortalık biraz karışsın, nasılını açıklayayım..:D)[yarın açıklarım -telefonu bluetooth'tan bağlıyorum AMA telefonun numpadini kullanmıyorum]

Neyse yarın unuturum yazmayı merakta kalmayın... N95 8GB üzerindeki ivmeölçeri niime adlı bir program ile çeşitli şekillerde kullanabiliyorsunuz mesela digital wheel seçtiğinizde wasd tuşlarını telefonun duruş şekline göre bluetooth ile oyuna iletiyor... yani ekranı havaya doğru tuttuğunuzda birazcık ileri eğdiğinizde gaz veriyor, kendinize çevirdiğinizde frene basıyor ekranı sola çevirdiğinizde sola sağa çevirdiğinizde sağa dönüyor, hatta ne kadar çevirdiğinize göre o seviyede çeviriyor, yani tuşa basıp çekme olayını simule ediyor, eğer tam çevirirsen tam basıyor)

Ama çok zor oynamak:D tabi eğlenmek ve kahkahalara boğulmak için birebir çünkü wiiden bile daha çok yoruyor diyebilirim....

İyi geceler, Orhan.

• arkadaslar oyun cok guzel su anda chrysler 300 c tarzı olan beyaz aractayım araclar falan super bıde dh olarak onlıne yarıs kursak cok guzel olur
  • Dün akşam online yarışlara takıldım Süper..

Online oynamak istiyenler varsa bende varım

Wandoga
  • benim pc yı cok kastırıyor ya deli oldum, port u güzel yapamamışlar pc ye.
  • Bana yardım edebilecek gönüllü aranıyor

Sistem

p4 2,6ghz

1,25gb Ram

512 Ati Radeon x1650 ekran kartı

Win xp sp2

hdd 680gb

bu oyun nasıl çalışır daha önce bi kaç oyun oynadım hiç memnun kalmadım undercover ve Royal Marines Commando dan

çok istiyorum ama oynamayı bu younu yazın ps3 te oynamıştım hastası olmuştum :)
  • Arkadaşlar burnout u baştan kurdum saveleri duruyo ama oyuna girdiğimde save leri görmüyor baştan başlıyor oyun nasıl göstereceğiz save leri buna?? elite lisansa100 yarış kalmıştı baştan da oynanmazki şimdi o kadar yarış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Croesus

Arkadaşlar burnout u baştan kurdum saveleri duruyo ama oyuna girdiğimde save leri görmüyor baştan başlıyor oyun nasıl göstereceğiz save leri buna?? elite lisansa100 yarış kalmıştı baştan da oynanmazki şimdi o kadar yarış

Şöyle bir şey deneyebilirsin; normal başla oyuna yeniden save dosyası oluştur. Sonra eski save dosyanı yeni oluşanın içine yapıştır...
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.