Şimdi Ara

Burnout Paradise™ (ÇIKTI) (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.427
Cevap
2
Favori
90.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun harika.özellikle çarpışma efektleri muhteşem.Kesinlikle tavsiye ederim.
    Burnout licence aldım bıraktım ondan sonra sürekli yeni araba açılıyor yeni licende zor oluyor.
    Genel olarak çok zevkli ve keyif alacağınız oyun efektler harika içerik güzel şiddetle tavsiye ederim
  • Oyunu orjinal almak istiyorum aslında ama online oynayan fazla yoktur die korkuom sonra boş boş takılımıyım online de
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®akrep

Oyunu orjinal almak istiyorum aslında ama online oynayan fazla yoktur die korkuom sonra boş boş takılımıyım online de

Yok ya öyle bişey mümkün değil sen ne yaptın? Burnout Paradise dünyaca ünlü bi oyun en başta konsollarda vardı pc versiyonu çıkınca millet coştu zaten. Merak etme ben eski paketle oynarken online çok feci doluydu bissürü oyun modu var zaten bide arkadaşlarını seçiyosun onlar online olunca haber filan geliyo ya da davet ediyolar seni oyunlara çok zevkli gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petergriffin -- 11 Haziran 2009; 16:09:49 >
  • Bide korsan oyunla oynamak mümkün olucak mı? olucak sa bi de bu Internet Explorer 7-8 mi ne yapmak gerekiomuş o doğrumu oynamak için
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®akrep

Bide korsan oyunla oynamak mümkün olucak mı? olucak sa bi de bu Internet Explorer 7-8 mi ne yapmak gerekiomuş o doğrumu oynamak için

Crack yaparlarsa tabiki mümkün olcak ta işte bak yapabilen yok ya da ne zaman yaparlar belli deil.Internet explorer şunun için gerekli oyuna girince online bağlandıktan sonra criterion gamesin bize özel sayfasına bağlanıyo e onun için de taraycının sürümü önemli ama çok bi fark yaratıcağını sanmam bende firefox var ve bi sorun yoktu.
  • crack çıkınca bizle paylaşırsan sevinirim
  • arkadaşlar oyunu kurdum tıkladığımda bellek read olmadı hatası alıyorum naapmam lazım
  • beyler gwc deki burnout ilacı trojanlı ,birisi trojansız exeyi uplayabilir mi luutfen??
  • vazgeçtim ya sorduğum soruyuda kaldırdım oyun çok sıkıcı ps2deki burnouta benzemiyor oyun zevksiz bi şeye uyuz oldum araba sürekli vites atma sesi geliyor motordan neyse silelim boşuna gitti para site incelemelerindeki kadar güzel değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 18 Haziran 2009; 22:19:53 >
  • Oyunu orjinal almayı planlıyorum Pc'ye yok böyle bir yarış oyunu arkadaş.
  • oyunu kurdum açtım online ekranı geçiyorum loading yazıyor o işaret dönüp duruyor oyun bitürlü başlamıyor,neden olabilir?
  • Arkadaşlar normal Paradise ile Ultimate Boxun farkı nedir? Bende sadece BP var. Önemli birşeyse internetten ayrı olarak indirilir mi?
  • arkadaşlar ben netten indircemde, ultimate box olanınımı indiriyoz ?? 2.9 küsür gb , bunumu indircez yani?
  • bu ne ya! bu ne ciledir ? burnout paradise'i denedim ama oyun baslamiyor. YA RESET ATIYOR YA DA nv4.disp hatasi veriyor
    bu hatayi bazen mirrors edgede de almama karsin onda bana zarar vermiyor. Gel gelelim burnout paradise
    BASLAMIYOR
  • Grafik mükemmel.
  • oyun çok güzelde bide online oynaya bilsek
  • http://www.metacafe.com/watch/2960708/burnout_paradise_guns_n_roses/

süren bir başkası. video edit geçişler ve tabi orjinal soundtrack'inden parça eklenmiş halini ben ayarladım. umarım beğenirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzuncu -- 23 Haziran 2009; 21:24:44 >
  • Arkadaslar oyunda biyerden atlarken arabayı kendi etrafında döndürme nasıl yapılıyo bilgisi olan varmı?
  • Atlamadan hemen önce freni kullanarak yön ver.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzuncu

http://www.metacafe.com/watch/2960708/burnout_paradise_guns_n_roses/

süren bir başkası. video edit geçişler ve tabi orjinal soundtrack'inden parça eklenmiş halini ben ayarladım. umarım beğenirsiniz.

yorum yok mu beyler ? :s
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.