Şimdi Ara

Burnout Paradise™ (ÇIKTI) (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.427
Cevap
2
Favori
90.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnakeMannn

YOKMU BANA CVP VEREBİLECEK

Oyunun klavye için ayarları var.ESC ye bas oyundayken sonra F2 bas tekrar F2 bas controle gir.Orda mesela accelerate yazan yere tıkla bu arada direksiyonun takılı olsun gaza bas.Brake içinde entere tıkla frene bas.Böyle hepsini tek tek ayarla ben ayarladım oynuyorum direksiyon setiyle..
    --
    Ayrıca radyoya istediğimiz müzikleri ekleme işini bilenler yardımcı olursa sevinirim..
  • Arkadaşlar bende PC için gamepad var acaba aktif hale getirmek için ne yapabilirim ???
  • Tamam hallettim
  • burda bir güncelleme paylaşıldı.ben onu kurdum ve oyuna girerken şöle bir hata veriyor ne yapmam gerekir birisi sölerse sevinirim.resmi rapidshare ye yükledim foruma konuluyormu bilmediğim için

http://rapidshare.com/files/260178753/ads__305_z.bmp.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TUHAN67 -- 26 Temmuz 2009; 13:23:08 >
  • Arkaşalar online oynaya biliomusunuz ?
  • arkadslar uzun zamnadır araba yarısı oynamadım en son gridi bıtırdım sımdı aksamları atıstırmalık araba yarısı oyunu lazım..bu veya baska ne onerırsınız yenı oyun olarak..undeground gıbı olabılır yol yarısı veya benzerı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnReaL.4

arkadaşlar galiba oyunun başında profil açarken webcamle resim çekip ehliyetin üzerine koyabiliyoduk heralde.. kaçırdım ben o bölmü.. şimdi b'de falanın lisansta.. hala resim koyma şansım varmı oaraya.. ayarlanabiliyomu??

Webcam ini tak . Oyunu kurduğun klasöre gel. BurnoutConfigTool exe sini bul ve aç. Burdan gamepad i göster. Sonra oyuna gir . Oyuna başla , esc yapıp lisence menüsüne gel. Burda zaten göreceksin 1 e basınca fotoğraf çekebiliyorsun.
  • bendeoyun bir süre sonra takılıyordu.. oyunu güncellerdim..ram aldım soğurucu taktım ama sorun çözülmedi..
    az önce farkettim oyun cpu ya aşırı yükleniyor. cpu kullanımı %100 olunca oyunda tırrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye bir ses geliyor ve oyun kare kare ilerlemeye başlıyor.
    labtopta oynuyorum ama sorunun benim işlemcide olduğunu sanmıyorum çünkü bazı aşmış pentuim2 duolarda hatta quad core larda bile aynı sorun oluyormuş

burda kimsede böyle bir problem olmadı mı? nasıl çözeriz sizce

sistem:
    amdx2 tl-52 1.6ghz
    2gb ram
    nvidia go7400 ekran kartı
  • Arkadaşlar online bölümü için multiplayer patch varmış kopya oyunlar için yada başka türlü online oynamak mümkünmü ?
  • iki kişi joystick takıp yarış yapabilir mi burnoutta???
  • oyundaki mesafe ve hız sistemini metrik sisteme geçirebiliyo muyuz ? amerikanların kullandığı gibi mil yard filan var metre yapıyım bunları
    bi de road rule'ları nasıl yapıyoruz otobana girince ne yapmam gerekli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracy

bendeoyun bir süre sonra takılıyordu.. oyunu güncellerdim..ram aldım soğurucu taktım ama sorun çözülmedi..
    az önce farkettim oyun cpu ya aşırı yükleniyor. cpu kullanımı %100 olunca oyunda tırrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye bir ses geliyor ve oyun kare kare ilerlemeye başlıyor.
    labtopta oynuyorum ama sorunun benim işlemcide olduğunu sanmıyorum çünkü bazı aşmış pentuim2 duolarda hatta quad core larda bile aynı sorun oluyormuş

burda kimsede böyle bir problem olmadı mı? nasıl çözeriz sizce

sistem:
    amdx2 tl-52 1.6ghz
    2gb ram
    nvidia go7400 ekran kartı

İşlemci hızın çok düşük dostum malesef...

• a lisansına gelen varsa save atabilirmi yada elinde bulunan save im silindi acil lazım lütfen..pmden atabilirmisiniz link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 24 Ağustos 2009; 17:44:53 >
  • akrep_ge@windowslive.com ekle atıyım kendi savemi a lisansında
  • motorun ön tekerini nasıl kaldırabiliyoruz...
  • Arkadaşlar bu oyunu netten indirdim ve bir süredirde oynuyorum fakat bu oyunu nasıl ve nerden güncelleyeceğim yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_samuray -- 6 Eylül 2009; 23:49:24 >
  • oha bea nasıl bi optimizasyon varmış oyunda.. 1280*720'de tüm ayarlar full kaymak gibi kayıyor oyun.. emektar kartım çok oyunun altından kalktı, daha da kalkacak gibi:)
  • arcade oyunların kralı valla süper zevkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

oyundaki mesafe ve hız sistemini metrik sisteme geçirebiliyo muyuz ? amerikanların kullandığı gibi mil yard filan var metre yapıyım bunları
    bi de road rule'ları nasıl yapıyoruz otobana girince ne yapmam gerekli ?

Oyunda hız göstergesi yok ki. Mesafeyi ise sanırım km yapamıyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.