Şimdi Ara

Burnout Paradise™ (ÇIKTI) (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.427
Cevap
2
Favori
90.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski burnoutları ps2'de çok oynadım ama bu ayrı bi deli olmuş. müzikler zaten harika, alice in chains, guns n roses, fnm felan var.. şinci yanlız benim bi sorunum var oyun arada bi göçüyor.. var mı çözümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

eski burnoutları ps2'de çok oynadım ama bu ayrı bi deli olmuş. müzikler zaten harika, alice in chains, guns n roses, fnm felan var.. şinci yanlız benim bi sorunum var oyun arada bi göçüyor.. var mı çözümü?

Müzikler harika mı? Oyunun en büyük eksisi müzikleridir Çoğu müzik oyunla alakasız. Ha alakasızda olsa güzel şarkılar var listede ama oyuna uyum sağlayan çok az şarkı ve müzik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 4 Eylül 2009; 2:43:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

eski burnoutları ps2'de çok oynadım ama bu ayrı bi deli olmuş. müzikler zaten harika, alice in chains, guns n roses, fnm felan var.. şinci yanlız benim bi sorunum var oyun arada bi göçüyor.. var mı çözümü?

Müzikler harika mı? Oyunun en büyük eksisi müzikleridir Çoğu müzik oyunla alakasız. Ha alakasızda olsa güzel şarkılar var listede ama oyuna uyum sağlayan çok az şarkı ve müzik var.

müziklerin içinde hayatımın gruplarından guns n roses ve alice in chains var. ne deseydim yani tu kaka mı deseydim

• oyunun müzikleri çok garip kimisi tam oyuna uygun gaz müzikler, bazıları da saçma sapan operalar bilmemneler. oyunla ne ilgisi var bilmem kaçıncı senfoninin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

oyunun müzikleri çok garip kimisi tam oyuna uygun gaz müzikler, bazıları da saçma sapan operalar bilmemneler. oyunla ne ilgisi var bilmem kaçıncı senfoninin ?

Aynen

Bu arada beni oyunda koparan müziklerden biri N.E.R.D Rockstar(Remix) tir. Fena gaz yapıyor
  • Oyunda araba hangi tuşla geri gidiyor bi yere çarpınca takılıp kalıyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

Oyunda araba hangi tuşla geri gidiyor bi yere çarpınca takılıp kalıyorum ya

S ya da Z'yi galiba standartı. options'tan bildiğimiz ok tuşlarına alabilirsin ben öyle yaptım. bu arada oyunda ehliyetimi burnout seviyesine kadar çıkardım, yaptığım bütün yarışları tekrar yaparsam burnout elite olcakmış. oyuna gerekli hareketi yapacak smile'ı bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: son_samuray

Arkadaşlar bu oyunu netten indirdim ve bir süredirde oynuyorum fakat bu oyunu nasıl ve nerden güncelleyeceğim yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

quote:

S ya da Z'yi galiba standartı. options'tan bildiğimiz ok tuşlarına alabilirsin ben öyle yaptım. bu arada oyunda ehliyetimi burnout seviyesine kadar çıkardım, yaptığım bütün yarışları tekrar yaparsam burnout elite olcakmış. oyuna gerekli hareketi yapacak smile'ı bulamadım

Hacı daha oyna bu neki , al al elitini de al ben aldım kafa rahat ::D:D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

quote:

quote:

Hacı daha oyna bu neki , al al elitini de al ben aldım kafa rahat ::D:D:D

hazır saveini indirdim daha güzel oldu f1 arabası iyimiş

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

1.100 yaması çıkmış, yamayı buradan indirebilirsiniz.
    http://na.llnet.eadownloads.ea.com/u/f/eagames/bpparty/patches/BurnoutParadise1100.exe

ya buyamayı bitürlü kuramadım oyun masa üstünde yama oyunu görmüyor nasıl gördürüces acabaa bilen warsa çok sevinicem
  • Oyunu pc de oynadım oyun her halıyle mukemmel ama ps3 de kı tadını vermıyor ama ps3 olmayan arkadaslara kesınlıkle tavsıye edrm eger adrenalın arıyorsanız
    BURNOUT PARADİSE
  • arkadaşlar bu oyunda hani smash ler show time ler vs.vs bunlarda %100e ulaşınca bişi oluyormu yok hani bende son bi smash kaldı ara ara bulamıyorum
    bi extrası yoksa boşuna aramayım
  • http://www.criteriongames.com/packs/pc.php

Bu haber oyunu tekrar kurdurur
  • ileri + geri tuşları A ve Z de bunları ok tuşlarına atayamıyorum, ayarlardan yapıyorum ama tıklayınca boşta kalıyor atama yapmıyor. aynı oyunu farklı br makinada yapıyorum sorunsuz ayarları düzeltiyorum ama kendi bilgisayarımda yön tuşlarını ayarlayamıyorum.

bunun için extra bi yama filanmı gerekiyor...
  • f2 ye basarsan ayar penceresi açılır
  • oyuna 1.1.0.0 yamasını kurdum ama sürekli ea key kontrolü yapıyor. artık multiplayer yapamıyor muyuz?? ayrıca kurulum da key filan da istemedi. nereye giriliyor bunun keyi. daha önce serbest bir haritada herkes online platforma katılabiliyordu.
  • Yamadan sonra sadece orjinal kopya alanlar multi oynayabiliyor.
  • bu oyunun save dosyaları hangi klasör içine kayıt ediliyor
    bilen bana özel mesaj atarsa sevinirim
  • Çalıştıra %APPDATA% ya da "%USERPROFILE%\Local Settings\Application Data" yazın bu ikisinden birinde Criterion Games klasörü olacak orda Save'i.

Yahu arkadaş bu nasıl bir oyundur anlamadım ben.
    Bitmiyor,bitmiyor bitmiyor.
    Yarışları bitirdin.Şehirde Billboardlar, Smashlar vs. vardı bitirdin.
    Ondan sonra daha Showtime filan yapcan da, oyunu tekrar bitircen de filan.

Oyunun müzikleri için sanırım yapımcılar şöyle düşünmüşler.
    Oyunda rakiplere sinirlenip kızıp PC/Konsol/klavye/gamepad vs. parçalamayın diye sizi rahatlatacak opera müzikleri konmuş. Şaka bir yana gaz müzikler de yok değil.

Oyunda en büyük sorun menülerin biraz zorlaştırılmış olması.Oyundan çoğu kişi ALt+F4 ile çıkıyor ama Esc tuşuna basıp F1 ve F2 tuşları ile menüler arasında geçiş yapabilirsiniz,çıkış da var.

Oyunun grafikleri ve optimizasyonu harika.Tek sorun SSAO efekti.SSAO'yu kapatırsanız oyun yağ gibi.SSAO ayrıca görüntü sorunlarına da neden olabiliyor.En iyisi kapalı tutmak.

(SSAO için ayrıntılı bilgi :http://en.wikipedia.org/wiki/Screen_Space_Ambient_Occlusion )

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.