Şimdi Ara

Burnout Paradise™ (ÇIKTI) (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.427
Cevap
2
Favori
90.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla super oyun olmuş kaç aydır kurulu duruyor oynadıkça zevki artıyor.. hız duygusu, yarış hissi, gerçekçi şehir ortamlar hasar almalar kazalar hepsi super. heleki hava değişimi gece-gündüz sisli puslu olması anlatılmaz yaşanır uzun zamandır PC de böyle eğlencelli kontrolleri kolay (illaki direksiyon seti diye tutturmuyor) yarış oyunu oynamamıştım... Hava olaylarında yağmur kar yağdırsalar acayip güzel olurdu birde trafikde araçlar çok az insanlar yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 3 Temmuz 2009; 18:50:04 >
  • oyunun save lerini belgelerimde bulamiyorum arkadaslar lutfen yardim edebilirmisin vista kullanmaktayim
  • quote:

Orjinalden alıntı: jnrgndz_798

oyunun save lerini belgelerimde bulamiyorum arkadaslar lutfen yardim edebilirmisin vista kullanmaktayim

Bilgisayar > Yerel Disk (C:) > Kullanıcılar > *bilgisayarının kullanıcı adı > AppData > Local > Criterion Games > Burnout Paradise > Save

AppData klasörü gizli klasördür bu işlemi yapmadan önce etkin değilse gizli klasörleri etkinleştir.
  • Arkadaşlar şu oyunun Müzikleri için bir zahmet yardımınızı bekliyorum;
    Bu aralar "Paradise Cars" içinde oyunu açtığımda çalan müzikler, sanki bana hep aynı müzikler çalıyormuş hiç değişmiyormuş gibi gelmeye başladı. Yarış anında hızla giderken güzel gaz müzikler çalardı onlarda azaldı sakince gezinti amaçlı giderkende aynı çalıyor yarış anında da aynı gibi tam anlayamadım, daha önce böyle değildi... Oyun ayarlarından "ses/müzikler" menüsümde nasıl ayarlamalıyız ki, oyun içi tüm track_list deki şarkılar, arka arkaya sırayla devamlı/veya fark etmez karışık çalsın ama tüm liste çalsın?. Ayarlardaki menüde list parçaların hepsi "Play" durumda en üstte de "Random" işaretli...
  • Yarışı tekrar başlatmak için "restart" tuşu yok mu?

Yarışın finish çizgini bulana kadar dolanıp duruyorum; yol gittikçe uzuyor

Edit: 6'ya basıyormuşuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evet, İsyan! -- 4 Temmuz 2009; 19:48:42 >
  • OYUUUUN LOADING SCREEN EKRANINDA okun habire DONDUGU O SIYAH EKRANDA KALIYOR! NASIL ASACAM BU SORUNU?
  • arkadaşlar yarış oyunları için ideal direksiyon tavsiye edilir.
    http://resim.donanimhaber.com/m_32633753/mpage_1/key_//tm.htm#32633753
  • Arkadaşlar oyunu açtığımda hep loading de bi türlü menü gelmiyor yaklaşık yarım saat beklemişimdr. Nasıl çözeriz bunu ?
  • Arkadaşlar oyunu oynarken sürekli takılmalar donmalar oluyor ve oyun zevkimin içine ediyor acaba sorun yazılımsal mıdır yani patchle felan düzeltilebilir mi?
  • bu en son 1.1.0.0 yamasıyla online olarak oynayabilen var mı orjinal olmayan oyunu?
  • arkadaslar kendi muziklerimizi koyabiliyormuyuz biri yanıtlarsa sevinirim.
  • Oyunu PC upgrade'den sonra kurabildim ancak , sadece PSP'de oynamıştım Burnout'ları. Bu gerçekten muhteşem olmuş , hasar modellemesinden grafiklere , oynanışa kadar herşeyi 10 numara. Çok beğendim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ravenholm

Arkadaşlar şu oyunun Müzikleri için bir zahmet yardımınızı bekliyorum;
    Bu aralar "Paradise Cars" içinde oyunu açtığımda çalan müzikler, sanki bana hep aynı müzikler çalıyormuş hiç değişmiyormuş gibi gelmeye başladı. Yarış anında hızla giderken güzel gaz müzikler çalardı onlarda azaldı sakince gezinti amaçlı giderkende aynı çalıyor yarış anında da aynı gibi tam anlayamadım, daha önce böyle değildi... Oyun ayarlarından "ses/müzikler" menüsümde nasıl ayarlamalıyız ki, oyun içi tüm track_list deki şarkılar, arka arkaya sırayla devamlı/veya fark etmez karışık çalsın ama tüm liste çalsın?. Ayarlardaki menüde list parçaların hepsi "Play" durumda en üstte de "Random" işaretli...

o kadarını bilmiyorum ama
    oyun içinde numpad 0 ile bir sonraki şarkıya geçebilirsin

arkadaşlar bu oyunu joystick le aynayamıyormuyuz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 19 Temmuz 2009; 9:48:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tracy

quote:

Orjinalden alıntı: Ravenholm

Arkadaşlar şu oyunun Müzikleri için bir zahmet yardımınızı bekliyorum;

aynayarmısın bilmemde hacı , oynanıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

quote:

nasıl olduğunu da söyleseydin ??

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

quote:

nasıl olduğunu da söyleseydin ??

Eğer elinde oyunun destek verdiği bir gamepad varsa (logitech ürünleri başta olmak üzere) direk tanır , ekstra hiç bir ayar yapmadan direk gamepadden oynayabilirsin.

Eğer oyunun desteklemediği türden bir gamepad varsa nolur.Bunun senin için denedim.Elimdeki Sony DualShock 2 gamepadi pc ye bağladım.Oyun tanımadı ilk başta. Fakat oyuna girdikten sonra esc yapıp f1 f2 tuşlarını kullanarak control menüsü bulup girince , ordan ayar yapıldığını gördüm.Klavyedeki tuşları gamepade atayabiliyorsun.Buraa sorun olmuyor. Bu şekilde istediğin her gamepad ile oynayabiliyorsun. Bizzat denedim

• arkadaşlar galiba oyunun başında profil açarken webcamle resim çekip ehliyetin üzerine koyabiliyoduk heralde.. kaçırdım ben o bölmü.. şimdi b'de falanın lisansta.. hala resim koyma şansım varmı oaraya.. ayarlanabiliyomu??
  • ya arkadaşlar o kdr konuyu okuyamadım işim acele özür dilerim o yüzden ama bn bu oyunu direksiyon seti ile oynamak istiyorum fakat 1 saat uğraşmama ragmen bi türlü yapamdım yardımlarınız bekliyorum kly gelsin iyi forumlar
  • Radyo ya kendi müziklerimizi ekleyebiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus1907

oyunu kurdum açtım online ekranı geçiyorum loading yazıyor o işaret dönüp duruyor oyun bitürlü başlamıyor,neden olabilir?

oyunun kurulu oldugu dosyanın icindeki sound winrar dosyasını aynı yere cıkar.düzelir
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.