Şimdi Ara

burnuma sinek kaçtı :s ciddiyim! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
0
Favori
32.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: polatüründül

galiba ben sineği yutmuşum arkadaşlar

allah akıl fikir versin hemii..
  • içine yumurtladıysa öldün geçmiş olsun 2. kes bi dh üyesinin ölümünü görücem inş. :D
  • sen seçilmiş kişisin artık sinek güçlerin var
  • mıçarken dikkatli bak ozaman
    böyle bir olay vardı . bir hükümdarın birine kaçmış gene böyle hükümdarda yanındakilerden kafasına vurup öldürmelerini istemişler sineği. yanındakilerde vura vura hükümdarı öldürmüş
  • Olucaklari yaziyorum sinegi anladigim kadariyla %80 iktimalle yuttun ve bu sinek %50 iktimalle disiydi eger disiyse %35 iktimalle yumurta iceriyordu ve bu yumurtalar %25 sansla vucuttan atilmadan once cikicaklar.Dusuk bir iktimal ama olursa
  • hına bizim okul polat demiştin zaten şu don indirme olayını msn de krize girdim, o adamda bna çok pis taktı nolcak bakalım, kemerle dolaşacağım bundan sora, allah muhafaza....
  • quote:

Orjinalden alıntı: duff

ölüceksin

• quote:

Orjinalden alıntı: cemcx

arkadaşın anlattığını bende duymuştum bi adamın burnundan sinek girmiş eski zmnlarda adamın beynine gitmiş beyninde hareket ediyormuş adam kafasını duvara vurarak ölmüş diye biliyorum bi doktora görünmende fayda war

Hocam o adam Nemrut oluyor

Hocam korkutmak istemem ama sana bu bahsettiğiniz adamın(yani Nemrut'un)Hikayesinden bir kesit aktarim.

...Lakin durup dururken burnuna giren sinek her şeyi alt üst etti. Ne yapıldıysa, sinek bir türlü
    çıkarılamadı. Sinek adım adım ilerliyor, ilerledikçe Nemrut deli divâne oluyordu. Nihayet Nemrut’ta onu vura
    vura öldüreceği kanaati hasıl oldu. Kendi kafasına balyozla vurulmasını emretti. İndirilen balyoz darbeleri
    sineğin önüne geçen şeyi kemirerek beyne kadar gitmesine mani olamadı ve Nemrut balyoz darbeleri altında
    son nefesini verdi. İlahlık iddia eden Nemrut küçük bir sineğe mağlup olmuştu.

Hikayenini tamamı için
    http://www.geocities.com/teber33/hzibrahim.html

• vıııııy anam oda ne abi ona ya gırgırmı gerçekmi ağız duydukda sinek nasıl girio buruna o kadarda saftirik olmayalım ya ben zanenetmiyom ki sinek bi hışım oraya nasıl girio.....
  • korkma girdiysede Çıkar Tuvaleti dene
  • bizim köyün imamı da böyle olmuştu. 5 güme kalmadı öldü
  • kimse düzgün cevap vermemiş ya
    bari ben vereyim
    sineği yuttum demişsin eğer sineği yuttuysan vede sinek midene gittiyse midendeki asitler onu çoktan öldürmüştür.. Tuvaletteyken sineğin cesedinin çıkışını gözlemleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 25 Ekim 2007; 15:34:22 >
  • benimde kaçmıştı küçükken bigenizini çek çıkması gerek eğer çıkmazsa içindeyse doktorlara git onlar çıkartırlar
  • abi gülmekten ölüorm ya
  • korkutmayın abi çocuğu...
    arkadaşım yanımda arklar gülüoduk demişin onlardan gören olmamışmı yha hiç?
    sen bi belirti görmesen bile önce ailene anlat sonra iyi bir doktora gidin...
    şakaya gelmez haa bu kesin git doktora sinek yoksa bile git doktora için rahat eder...
  • quote:

Orjinalden alıntı: citafettin

quote:

Orjinalden alıntı: omerfarukcan

bu gece yatcaksın sabah ölü olarak uyancaksın

ölü olan insan uyana bilirmi O_o

çok komik yaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

• 1 haftaya kalmaz yeriz helvanı...
  • valla ben bile sineği zor gördüm sarhoş gibi uçuyodu geldi girdi galiba miğdemde ya da bağırsaklarımda şu an
  • Sana bişey olmaz ama sinek....Ama o resimdeki raid olmaz agzı çok geniş burna sıgmaz onların ince boruluları war çok kullnıslı dene istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

arkadaşlar bugün okulun önünde toplandık neyse bizim okulda bi deli kantinci var raporlu çocugun birinin donunu indirmiş onu konuşuyoduk sonra tam o sırada bi baktım gözüme 15 cm yakında bir sinek uçuyo ama bildiğiniz gibi değil ( bu smiley kadar bişeydi) durdu durdu lönk diye burnuma girdi ulan o deliği nerden buldun höyt çık ordan demeye kalmadan panikle bir nefes aldım resmen sineği burnumun içinde kıpırdarken hissettim sonrasını bilmiyorum çıktımı çıkmadı mı haberim yok çıkmadıysa ne olur sağlıksal bir problemi varmıdır.

dua ette alt taraflara doru ilerlemesin

quote:

Orjinalden alıntı: F.E.A.R.

Ben bi kere sinek yutmuştum manyaktı tadı(ciddiyim naneli şeker gibi xDD)

trident white *naneli* çiğniodur sinek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sforum -- 25 Ekim 2007; 21:06:00 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.