Şimdi Ara

burnuma sinek kaçtı :s ciddiyim! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
32.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ChakMak

şu don indirme muhabbeti senin burnuna kaçan sinekten daha ilginç aslında, olayı anlatsana ne olmuş. ilkokuldayken dersnaye giderken bi arkadaş digerinin taytını (tayt ozaman modaydı) donuyla birlikte indirdi. çocuk aglayarak gelmişti.

hocam şimdi bizim kantinimizde bi adam var raporlu deli adı kemal.
    bu baya bi pskopat bi adam,ama kızlara sarkmaz,bugün yaşanan olay dışında fiziksel bir deliliği yok.
    Neyse kantinin önünde bekliyoduk,arkadaşlar geldi 'lan kemal abi enginin donunu indirdi kızlar felan gördü' dediler. neyse o olaya gülerken işte sinek olayı oldu. sonra donu inen çocuk çıktı normal bi şekilde üzülme yok kızlar gördü felan dedi sonra deli kemal çıktı kantinden kenara oturdu,bi sigara yaktı.. sonra ben sineği düşündüm zaten

edit:
     burnuma sinek kaçtı :s ciddiyim!

kantin kırmızı halkanın oldugu kapı içeriye girince lokantaya benziyor,fakat kantinin içinde herşey mümkün,ters bi durum olursa kavga felan,kemal abi bağırarak geliyor ve olayı bitiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 24 Ekim 2007; 22:32:11 >

• burnundan giren bokundan çıkabilir dikkat et..

şaka bi yana,bence hala orada olduğunu düşünüyosan bi sağlık ocağına filan git.

pis hayvandır sinek,mikrop kaparsın burnun düşer
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

burnundan giren bokundan çıkabilir dikkat et..

hocam burnumda değil,biraz önce burnumda ve bogazımda gıdıklanmalar oldu sırayla.sonra bişey yuttum gibi ama belki psikolojik bir tepkimedir

• quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

burnundan giren bokundan çıkabilir dikkat et..

hocam burnumda değil,biraz önce burnumda ve bogazımda gıdıklanmalar oldu sırayla.sonra bişey yuttum gibi ama belki psikolojik bir tepkimedir

allah cezanı vermeye emi. ÖĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur -- 24 Ekim 2007; 22:35:52 >

• Yok yok sen rahat ol çıkmıştır o.Hem daha derine gitse nolcak?Kulaktan mı çıkcak yada beynine mi ulaşacak.Burun yutağa açılıyor sanırım sinek içeri girmişse boğazında hissederdin
  • keşke başka bi yerine kaçsaymış
    o zaman buraya rahat rahat yazabilir miydin olayı,merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 24 Ekim 2007; 22:41:34 >
  • raporlu delinin kantinde ne işi var ya yiyeceklere bir şey katıyorsa..

fırrrk diye sümkürseydin sinegi.. saten o burnundan cıkmıştır,çıkmadıysa da midene inmiştir. kalın bagırsaktan artıklarını atarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

raporlu delinin kantinde ne işi var ya yiyeceklere bir şey katıyorsa..

fırrrk diye sümkürseydin sinegi.. saten o burnundan cıkmıştır,çıkmadıysa da midene inmiştir. kalın bagırsaktan artıklarını atarsın

hocam yok katamaz yiyeceklere bişey,yıllardır bizim okulda herkes tanıyo
    yuksek ıhtımalle ya yuttum,ya da burundan beyine bi yol var diyolar ya da orda sinek.ya da burnumdan çıktı o anda. akibeti bilinmiyor.

• Burnuna RAID sık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIŞA ÖZLEM -- 24 Ekim 2007; 22:51:12 >
  • Bu konudaki kullanıcılar: KayTheRock, PıѪr, polatüründül, ChakMak, pcprofferhat, Ozzy, Mac2cryme, LeadRi-61, djdrdery, King_Arthur, **tweety**

amma burun ve sinek meraklısısınız
  • Ya bırak kalsın , mutlu mesut yaşasın hayvan. Ev bark , doğal gaz var mekanda (sıcak ya)...

Bir doktora görün , içinde kaldıysa. Bence çıkmıştır.
  • geçmiş olsun baba

iyice karıştır burnunu
  • hüüüppp diye içine çek beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemcx

arkadaşın anlattığını bende duymuştum bi adamın burnundan sinek girmiş eski zmnlarda adamın beynine gitmiş beyninde hareket ediyormuş adam kafasını duvara vurarak ölmüş diye biliyorum bi doktora görünmende fayda war

Hacı naptın ya çocuk ölücek korkudan
  • eşşedüenlaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: öSCi

Burnuna RAID sık

Bu arada o sinek zaten içeriye girer girmez ölmüştür, öyle bi yerde hangi canlı yaşarki, girdiğine gireceğine pişman olmuştur zavallı sinek.

• o boğzında gıdıklanma işi doğruysa eğer korkacak bşii yok yutmuşundur
  • başka bi arkadaş hamam böcekleriyle ilgili konu açmış.aklıma hemen sen geldin
    ya bi tarafına hamam böceği kaçsaydı?çok dayanıklılar yani.o açıdan sölüyom.geceleri daha dikkatli olcam.açık olan her tarafımı kapatcam
  • hey allaim..
    quote:

Orjinalden alıntı: ColdShadow

benim bir arkadaşımın burnuna kaçmıştı. 1 hafta sonra arkadaş sineğe dönüşmeye başladı ve feci şekilde can verdi

• galiba ben sineği yutmuşum arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.