Şimdi Ara

Burnumda Aşırı Yağlanma Yardım Lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar normalde karma yapıda bir cilde sahıbım fakat sadece burun bolgem aşırı derecede yağlı banyodan çıktıktan sonra bile bir kaç saat sonra tekrar yağlanma başlıyor. gundelık olarak hergun yuzumu yıkıyorum dove sabun denedım fakat yıne yağlanma oldu 20 30 dk ya kalmadan çok aşırı derecede yağlanıyor bir cözümü var mı arkadaşlar?

• Burun çalış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roaccutane

• 5 vakit abdest al hiç bir şeyin kalmaz
  • sirke kahve yumurta birazda yoğurt karıştır 1 saat buzdolabında bekletip sür 15 dk kalsın bende de vardı böyle düzeldi

• Kill Zone kullanıcısına yanıt
    hergunmu uygulamam lazım hocam birde tarifini verirmisiniz tam olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

5 vakit abdest al hiç bir şeyin kalmaz

Hiç alakası yok. Bende de aşırı yağlanma vardı arkadaş gibi, cildiyeye gittim roaccutane verdi ve 2-3 aya yağlanma bitti. Üstelik dediğiniz gibi 5 vakit abdest alıyordum o zamanlarda namaz dolayısıyla ama aşırı yağlanma var diyor arkadaş ve sizde sanki kesin bir bilgiymiş gibi 5 vakit abdest diyorsunuz. Tamam abdestin temizlik getirdiği kesin ancak böyle sağlık durumlarına dini katmayın ki arkadaş doktordan şifa bulsun. Bilip bilmeden konuşunca karşınızdakine de zarar verirsiniz. Konu sahibi arkadaşa da gelince bilimde ara şifayı, akıl var mantık var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarp3322

hergunmu uygulamam lazım hocam birde tarifini verirmisiniz tam olarak

Bi tatlı kaşığı kahve bi çay bardağının 1/3 i sirke bi tam yumurta bi yemek kaşığı yoğurt hepsini iyice karıştırıp buz dolabında 1 saat beklet sonra yağlanan yerlere sür ve 15 hiç dokunma 3-4 seansta düzeldiğini göreceksin

• Nofap yap dostum kesinlikle işe yarama ihtimali var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.clinique.com.tr/product/17860/45636/setler/clinique-for-men--yagl-ciltlere-ozel-bakm-seti

bu sette en sağda olanı

veya

bunu https://www.kiehls.com.tr/oil-eliminator-refreshing-shine-control-toner kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 12 Ağustos 2017; 17:25:45 >

• Yüzünü sabunla yıkama sürekli, daha fazla yağlanmaya yol açarsın. Burnun yağlanmaya başladığında peçete ile falan silebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

quote:

Hiç alakası yok. Bende de aşırı yağlanma vardı arkadaş gibi, cildiyeye gittim roaccutane verdi ve 2-3 aya yağlanma bitti. Üstelik dediğiniz gibi 5 vakit abdest alıyordum o zamanlarda namaz dolayısıyla ama aşırı yağlanma var diyor arkadaş ve sizde sanki kesin bir bilgiymiş gibi 5 vakit abdest diyorsunuz. Tamam abdestin temizlik getirdiği kesin ancak böyle sağlık durumlarına dini katmayın ki arkadaş doktordan şifa bulsun. Bilip bilmeden konuşunca karşınızdakine de zarar verirsiniz. Konu sahibi arkadaşa da gelince bilimde ara şifayı, akıl var mantık var.

Kanka benimde burnum çok yağlanıyo. 2-3 ay roakutan kullanmanın çok yan etkisi oldu mu? Kullanmak istiyorum ama arkadaşım 6 ay kullandı dudakları falan baya folloş olmuştu bende dayanamam öyle kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Stalker Batman

quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

quote:

Kanka benimde burnum çok yağlanıyo. 2-3 ay roakutan kullanmanın çok yan etkisi oldu mu? Kullanmak istiyorum ama arkadaşım 6 ay kullandı dudakları falan baya folloş olmuştu bende dayanamam öyle kesinlikle.

Evet oluyor ama kremi iyi sürersen pek bir şey olmaz. Tedavi süresi zaten 6 ay fakat 2. Ayda sivilce ve yağlanmayı bitiriyor, 6 ay boyunca uygulanmasıda ciğerin yağlanmayı az derecede yapması alışkanlığını kazanması için sonrada zaten yağ ve sivilce sorunun olmuyor yüzün bebek poposu gibi tertemiz oluyor. Yüzün için 6 ay sabredemiyorsan sen bilirsin tabii.

• deniz suyu iyi gelir
  • Dove cok kurutur bilgin olsun, peeling yap bir de yag emen kagitlar var onlardan kullan

• Kil maskesi sür. Zamanla(1 hafta) yağlanma durur bende aşırı burnu yağlanan birisiyim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 13 Ağustos 2017; 8:7:35 >
  • Olay tamamen derinin durumuyla alakalı ya. Misal banyodan çıkmadan önce bastıra bastıra aşağı yukarı doğru sil burnunu... Hem kaygan olacak burnun hem de yağlardan arınacak. Her banyodan çıkmadan önce yaparsan hiçbir sorun yaşamazsın. Ayrıca bebek poposu gibi de burnun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jizzy Quuatily -- 13 Ağustos 2017; 8:20:4 >
  • airnavy kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu ilacı kullanirken sorunlarla karşılaştınız mı?

• Çam katranlı ve kükürtlü sabun var onu kullan. Ben kullanıyorum, gerçekten aşırı yağlı bir saç ve yüz tipim var. Banyodan çıktıktan yarım saat sonra yağlanmaya başlar. O sabunu kullandıktan sonra bir nebze düzeldi daha iyi oldu. 6lira mı ne fiyatı

• Kankalar yüzünüze sakın sabun sürmeyin sivilce için. Sabun yüzü kuruttuğu için vücudunuz daha fazla yağ salgılama ihtiyacı duyar. Yara olan yerin değişik bi sıvı salgılamasoı gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.