Şimdi Ara

Bürosit Makam Koltuğu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
11.441
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu koltuk mobsit değil mi? eğer öyleyse deri değil koltuk ve hepsiburadada adorenin deri koltuğu 130 tl civarı kargo bazı kartlara bedava
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemre16
    ikea daki prc malı koltuklara kesinlikle karşılaştırmayın
    yerli malı ve kaliteli fiyat gerçekten iyi arkadaşlar..

Ikea'da sadece Çin malı koltuklar yok kesinlikle. Kaliteli üretimlerde 500 TL'nin üstü. Esasında bu koltuk olayında şöyle bir durum var.

Bütçeniz 500 TL'nin üstüne çıkabiliyorsa adlarını pek duymadığımız ama kaliteli markalara da bakılabilinir.
    Bürosit hiçte o kadar ucuz değil açıkçası.

Çin malları ile kaliteli markaların arasında kalan ithal ürünlerde var.
    Mesela Tesco'nun (Kipa) ithal ettiği ürünlere bakabilirsiniz. 100-200 TL fiyat aralığında güzel ,sağlam ürünleri var.

Edit:
    http://www.goldsit.com/main.html

Goldsit'in sitesine bakın.
    Fiyat listesinde Bayi Alış Fiyatı ve Perakende Fiyatlarını koymuşlar excel dosyasına.
    Eğer fiyatlar doğruysa bazı ürünlerde kar marjları inanılmaz!!!

Bu marj diğer firmalar içinde geçerlidir eminim.
    Ondan sonra çekik gözlüler gelince kızıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 2 Nisan 2009; 11:30:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hıdır

bu koltuk mobsit değil mi? eğer öyleyse deri değil koltuk ve hepsiburadada adorenin deri koltuğu 130 tl civarı kargo bazı kartlara bedava

Deri değil, wooline kumaşdı hatırladığıma göre. Kendime koltuk almadan önce adoreyede bakmışdım fiyat olarak çok ucuz fakat kalite olarak aralarında uçurum var. Zaten koltuğa oturunca kalitesizliği anlıyorsunuz. Üstte bahsettiğim bayiden kendime Serena 7 modeli koltuk aldım. Fiyat az değil ama benim düşüncem almışken bir kere almak şeklinde.

• @OdeN
    Ne kadara aldınız?
    İtfaiye pazarına hiç baktınız mı?
  • bürosit kaliteli de hep taklit hep taklit nereye kadar? aeron chair in aynısını yapıp shadow adı altında satıyolar bi de utanmadan öyle bi fiyat çekmişler ki o fiyata onu alcağıma biraz daha kasar aeron chair alırım.
    http://www.hepsiburada.com/burosit-sh-24420-shadow-mudur-koltugu/productDetails.aspx?categoryid=285662&productid=ofisbur24420
    http://www.theiceteam.com/docs/Seating-Quickref_files/seatref-aeron.html

• Epey bi pazarlıkdan sonra zar zor 338tl aldım. Hazırda ellerinde suni deri vardı. Bu da fiyatı arttıran bi durum. Baktığımda gerçek deri sandım. Koltuğa oturunca işte bu dedim ve alıp çıktım Aslında oraya Apex 7 ve Noble 7 modellernii görmeyen gitmişdim. Ellerinde yoktu maalesef. Koltukları incelerken Misty 7 modelinide beğendim bunuda kdv dahil 249 a bıraktılar. Serenayı beğenmeseydim Misty modelini alıp gidecekdim. Apex modelide çok hoş bir koltuk tavsiye ederim.

İtfaiye pazarında gitmeyi düşündüm ama bir türlü fırsat bulup gidemedim maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zato1 -- 2 Nisan 2009; 12:08:33 >

• hayırlı olsun neden sitelerden aldınız ucuzmu oluyor orada? yada bu koltuklar normal hipermarketlerde olmuyormu? bende almayı düşünüyorum ama karar veremedim hangisini alacağıma,bürosit almayı düşünüyorum pahalıda olsa iyi oldugu için almayı düşünüyorum hangi modelini alacağıma karar veremedim çok model var
    sizin aldıgınzı modeli internette aradım bulamadım serena 9 var onun fiyatıda 486 tl

http://www.akofis.com.tr/default.asp?mod=product&cat_id=456&product_id=8008

heralde sizin aldıgınız yer ucuz gibi acaba serena 9 a kaç lira diyecek

orada fiyatını bildginiz başka koltuk varsa yazarmısınız

• Bugün sitelerde Bürosit makam koltuğu almaya gittiğim, uygun fiyatlı aramak icin epey gezmek zorunda kaldım ama uygun fiyatla veren yeni bir bayii buldum. Sarıgül Sokak diye bir ara sokakta ama fiyatları bana uygun geldi. Hemde Goldsit ürünlerini sattıklarını söylediler , ilgilenenlere duyurulur.
    Yılmaz Büro Mobilya
    Sarıgül Sokak No:2 SITELER
    Tel : 0312 3512525
  • Valla Ikea nın çin malı koltuklarını; benim ülkemin el yapmasından, en seri üretimine bütün koltuklarına değişmem... Bürositmiş... PRC ya laf ediyoruz sanki kendi TM mız dünyada kalitesinden yok satıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemaz

Bugün sitelerde Bürosit makam koltuğu almaya gittiğim, uygun fiyatlı aramak icin epey gezmek zorunda kaldım ama uygun fiyatla veren yeni bir bayii buldum. Sarıgül Sokak diye bir ara sokakta ama fiyatları bana uygun geldi. Hemde Goldsit ürünlerini sattıklarını söylediler , ilgilenenlere duyurulur.
    Yılmaz Büro Mobilya
    Sarıgül Sokak No:2 SITELER
    Tel : 0312 3512525

Örnek verebilirmisin hcm mesela fiyat bakımından..?

• bürosit maestro derim, hb den 220 ye aldım. Bürositin her koltuğu iyi değildir, hiperstatik sistem kurdukları için koltuk belli bir zaman sonra yamulur, kullananlar bilir
  • Makam Koltuğu Alacaklar Linkdeki ürünü inceleyin beğenmezseniz benzerlerinden birisini mutlaka alacaksınız...http://www.albitiyor.com/?urun-detay_640_1003K-SEF_KOLTUGU.html

Tüm Koltuk Modelleri içinhttp://www.albitiyor.com/catinfo.asp?cid=176&typ=&brw=&offset=&mrk=&src=&stock=&kactane=15&direction=1&order=prc

• suanda turkiyede en iyi marka fleksit. Cogu banka fleksti kullanıyır. İnternetten sitesien girip bakın ve mutlaka magazada koltukları deneyin sasıracaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasimboo

suanda turkiyede en iyi marka fleksit. Cogu banka fleksti kullanıyır. İnternetten sitesien girip bakın ve mutlaka magazada koltukları deneyin sasıracaksınız

gerçekten çok şık duruyorlar..

bunu bildiğinize göre bilgisayar başında duranlar için ( günde 3 saat ortalama ) hangi modelini tavsiye edersiniz.
  • ben daha önce sebattan bürosit eden 9 almıştım çok kaliteli bir koltuk kullanıyorum gayette memnunum tavsiye ederim.
  • Koltukçular bi kampanya yapında tum forum alalım ya

yokmu kampanya yapacak babayiğit
  • Modoko' ya uğra. Kriz nedeniyle kapanan mağazalar maliyetine satıyorlar.
  • Bürocci markasıyla kendi üretimleri olan koltukları satan bir izmir firması mobilya keyfi incelemenizde fayda var.Ben bir tane aldım,ertesi gün içinde kargoya verilidi.Oldukça ilgili ve sistemli çalışan bir firma.Tüm ürünlerde kargo ücretsiz.
  • bürocci falan değil bürosit serena 9 serisi kumaş (woolline) alacağım... internette indirim falan yok fiyatı 400 kağıt...

Diğer markaların tamamına yakıni dandik ve taklit... Bu nedenle boşuna onların reklamını da yapmayın

Varsa bunları İstanbul da BÜROSİT satan ortaya çıksın. Modoka benim yanıbaşımda oralarda kapananlar var ucuz falan dedi bir arkadaş. Zararına satan bürosit satan bir yer var ise Modoka da hemen söyleyin... Ama böyle bir yer yok boşuna milleti Modoka ya yönlendirmeyin....

Modoka dediğin yere bir uğra görürsün indirim mi bindirim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeravalar -- 21 Aralık 2009; 0:16:25 >

• Modoko ve esnafları...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.