Şimdi Ara

Bürosit Makam Koltuğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
11.441
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün çalışma koltuğu ihtiyacım için Ankara/Sitelerdeki Bürosit bayisine uğradım. İhtiyacıma uygun olan bir model beğenip satın aldım. Koltukları incelerken makam koltuğu olarak dükkanda bulunan bir model dikkatimi çekti. Zaten dükkanın hemen girişinde bulunuyordu. Fiyatını sorduğumda 250tl olduğunu belirttiler. Şu an üretimi olmayan bir modelmiş o nedenle fiyatları aşağı çekmişler. Aslında model beğenemeseydim alabilirdim bu koltuğu fakat evde kullanacağım için çok kaba duracakdı odamda. İşçilik ve malzeme 1. sınıf ayrıca mekanizmada harika. Resime baktığınızda oturak ve sırtlık bölümünün geriye doğru salınım yapabildiğini göreceksiniz. İhtiyacı olanlar için bence kaçırılmıyacak fırsat. Pazarlık yaparsanız indirimde yapabilirler sanırım. Fiyat kdv dahil 250tl.

SEBAT BÜRO MOB. PAZ SAN TİC LTD ŞTİ Ankara
    Adres: : KARACAKAYA CD. SIRMA SK. NO:10 SİTELER
    Telefon : 0312 353 97 48

Bürosit Makam Koltuğu

Bürosit Makam Koltuğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zato1 -- 13 Ocak 2010; 23:24:51 >

• KOÇTAŞ' larada bakmanızı tavsiye ederim. Bende aldım ama odam için aldım ve bundan birazcık daha küçük modeli.. 100tl
  • Yalnız koltukta koltukmuş ha hocam...Mercedes sürer gibi hisseder adam buna oturunca...Tam patron koltuğuymuş walla...Pazarlıkta 150ye felan düşerlermi ki acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 1 Nisan 2009; 23:25:03 >
  • Tam da makam düşkünü milletimize yönelik üretmişler.
    O koltuğa oturacak kadar makamı olana zaten hediye ederler
  • quote:

Orjinalden alıntı: g.#98
    KOÇTAŞ' larada bakmanızı tavsiye ederim. Bende aldım ama odam için aldım ve bundan birazcık daha küçük modeli.. 100tl

markası bürosit mi? bürositi o fiyatlara veriyorlarsa yarın akşam ordayım ben.
  • Bürosit iyi midir bu koltuklarda? Bir şey daha sorayım. Benim için rahatlıktan ziyade 150 kiloya kadar taşıyabilmesi
  • quote:

KOÇTAŞ' larada bakmanızı tavsiye ederim. Bende aldım ama odam için aldım ve bundan birazcık daha küçük modeli.. 100tl

sakın koçtaş a bulasmayan 2 tane koltuk aldım 1 ay gecmeden ikisininde ayakları direk ana yerden kırıldı şimdide sagı solu kaymıs halde burosit war 3-4 yıl oldu hala ilk günki gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    407 Çocuk koltuğu
    12 yıl önce açıldı
    Otobüste bebek koltuğu
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucandeve

Bürosit iyi midir bu koltuklarda? Bir şey daha sorayım. Benim için rahatlıktan ziyade 150 kiloya kadar taşıyabilmesi

istersen 200 kilo ol adamlar 3 sene garanti veriyor koltuklarına. Bi parça kırılırsa hemen değiştiriyorlar.
  • sitelerde milletin hali perişan, satıs yok bir şey yok,

kampanya yapsınlar topluca alalım, surumden kazansınlar

250 lıra bu krızde alan olmaz... 1 tane satıcaklarına 10 tane satsınlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj.trust.06

Yalnız koltukta koltukmuş ha hocam...Mercedes sürer gibi hisseder adam buna oturunca...Tam patron koltuğuymuş walla...Pazarlıkta 150ye felan düşerlermi ki acaba?

150 ye düşeceklerini hiç sanmıyorum
  • Toplanıp gitsek 150ye alırız aslında ha...bu krizde...valla...FIRSATCIYIZ mantığını biz kendimiz forumda uygulamayaz mıyız ki aslında..?

Bnm paşalar gibi koltuğum var ama 150ye bunu alırsak alabilirim belki yau...Takılabiliriz belki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: qzwxec

quote:

bürosit değil ama ürünler gayet şık ve 2 yıl garantili
  • Bizim sol çapraz bina : )
  • olmazsa birer tane alalım.makamımız olmasada koltuğumuz var deriz.
    sakın dış görünüşüne bakıp ne olduğu belirsiz koltuk almayın.biz iş yerinde onlarca koltuğu bir kaç ay içerisinde attık yada kolu bacağı kırık bi yerde duruyor.20,30 tl. fazla verip markalılardan alın.
  • bana pek ahım şahım bişey değil gibi geldi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: qzwxec

quote:

bürosit değil ama ürünler gayet şık ve 2 yıl garantili

önemli olan 2 yıl 5 yıl garantısı degıl...

bunların ayagı kırılırsa, KULLANICI HATASI , GARANTI DISI zaten,

ayak kırıldıkta sonra ne farkeder a,b,c, olmuş

onemlı olan evlıyadık bır şey almak,cın malı, uyduruk ustune sert oturunca kırılacak ,catlayacak seylere bakmayın....

• quote:

Bürosit iyi midir bu koltuklarda? Bir şey daha sorayım. Benim için rahatlıktan ziyade 150 kiloya kadar taşıyabilmesi

Bu açıklamadan sonra neden böyle bir rumuz seçtiğinizi anlayabiliyorum
  • Bürosit Fabrikası Bursada BulunmaktaVe yakinen Fiyalarını takip etmekteyim.

En alt SEviye StudentSEri denilen koltukları 175 civarındayken Bu modellerin
    eski de kaldı bir kaç örnek

ama kalite konusunda güvenilir bi firmadır

http://www.burosit.com/?main=urunler&grup_id=1&alt_grup_id=1&urun_grup_id=56&urn_id=231&alt_menu=main_menu&s=&a=a_1&b=b_1&c=c_17&m_u_id=m_u_id_53

yeni ürün yelpazesine bakın derim yurt dışına ihraç ettiğimiz yerli malı bi koltuk

ikea daki prc malı koltuklara kesinlikle karşılaştırmayın
    yerli malı ve kaliteli fiyat gerçekten iyi arkadaşlar..

• bürositin ilkokul 3 te aldığım çalışma koltuğunu 25 yaşımda hala kullanıyorum. sırt kısmındaki vidada gevşeme var, arada bir sıkmak lazım, kol kısmının da vidası 2 kere kırıldı. 2 vida alıp taktık. 1 lira vermemişizdir. başka da bir problemi çıkmadı şu ana kadar. işyerine koçtaştan 12 tane sandalye aldık. hepsinin 1.5 yıl geçmeden bir problemi çıktı.
  • şöyle anlatayım:
    bir arkadaş da çalıştığı işyerinin hurdaya ayrılanlarından bir bürosit koltuk kapmış. çöp sayılıyor yani. sana hepsiburada.comdan sıfır 60 liraya koltuk alayım, bunu bana ver dedim, vermedi. HBden koltuğu kendim için aldım, arkalığı tutan taraf kırıldı, o arkadaş ise kendisi, ultra yaramaz küçük kızı ve bebeğiyle birlikte o koltukta neredeyse 130 kilo olarak tepiniyorlar, bana mısın demiyor.

quote:

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.