Merhaba arkadaşlar, ben üniversite öğrencisiyim. bi tur daha sınava girdim ve muhtemelen yerleşcem. yalnız şu an kredi alıyorum. buna yeniden başvurmam lazımmış yeni gireceğim üniversite için. eski krediyi de iptal ettirme olayı varmış doğru mudur? ne yapmam gerekiyo, yardımcı olursanız sevinirim.
Aynı durum bendede var. Şu an kredi almaktayım fakat %90 farklı bir üniversite ve bölüme yerleşiyorum. Kredi almaya devam etmek istiyorum fakat kyk nın sitesinde bir kere almış olanlara tekrar verilmeyeceği yazıyor, bir tanıdığımın arkadaşı ise dilekçe verip durumu açıklamış ve devam ediyormuş şu an kredisi. Kesin bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyoruz.
kyk gıdıyosun ordaki adamlar bır belge ıstıyor . ornegın x unısınde okuosun y unısıne kayıt yaptıracaksın x unısınden cıkıs belgesı alıyosun ve yenı unınınle ılgılı ögretımıne devam ettıgıne dair bir belgeyi kyk ya goturuyosun ya da yenı unıne dair bir sey tam bılmıyorum. ama bu tarz ıslemlerı yaptıgın vakıt kesilmiyor 4 yıl boyunca tıkır tıkır alıyosun. Kyk bürosuna gidip ogrenebılırsın. ıstenılen belgelerı. ama kesınlıkle kesılmıyor bu bılgı kesın..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme