|
BURSA ADNAN USTA EREN NİDA KAYNAR (2. sayfa)
-
-
Adamda öyle bir ikna kabiliyeti var ki anlatamam. Gelmişken onu yapalım bunu yapalım araba ömürlük olsun tertemiz bin bak zincir koparırsa tüm yaptıklarımız boşa gider dedi alttan girdi üstten çıktı motoru indirmeye ikna etti
-
Arkadaşında gittiği dükkan, videoda ki dükkan hocam .
yani devlet bu kadar şikayete rağmen bu adamın dükkanın nasıl kapatmaz, hala anlamıyorum. illa birinin ölmesi mi gerekiyor.
-
Türkiye de yaşadığınızı unutuyorsunuz sanırım Türkiye hak hukuk devleti mi ?
-
Her geçen gün yeni bir mağdur... Geçmiş olsun... -
Bununla geçmiş olsun
-
İnşallah psikopatın birine denk gelirde hayatı boyunca çorbayı pipetle içer. Geçmiş olsun.
-
Video yu izledim arkadaşta iyi sabır varmış gerçekten.
Olay anlatılırken şahsın normal olmadığı anlaşılıyor şizofreni vs. gibi bir vaka olabilir diye düşündüm ki videonun sonuna doğru bir hastalığı olduğundan bahsediyorlar.
İşin garibi dükkan hala açıkmış ve devam ediyormuş çalışmaya dükkan ismi değiştirerek.
Yorumlarda da yazılmış hukuk cezasını vermediği sürece bir çıkıp kendi hukukunu yaratıp hem kendisini hem adamı yakacak.
-
-
Bunca ifşa ya rağmen, kanıtlı ispatlı bu kadar dolandırıcılığa rağmen bu yer ve bu kişi hakkında hiç bir şey yapılmaz, kanunun boşluğunu hala kullanıp elini kolunu sallayarak dolaşırsa; vah benim ülkem vah bizim halimiz..... -
Kapak kapakçıya, enjektör enjektörcüye, turbo turbocuya, zincir zincirciye; sen neyin ustasısın kardeşim, gönüllerin mi ?
-
3 bin km nedir. Tr nin bir ucundan bir ucuna gidip gelmek gerek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X