Şimdi Ara

bursa.bel.tr 3.413.050,00 TL'ye yapılmış(!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Web site yapıldı diye bu kadar para vermek anca bir transfer niyetine olur
    yani yapıldı adı altında bu parayı transfer etmişler üstü kapalı.
    pizza gatede öyle devasa para ödüyorlar pizza satın alıyoruz diye web sitelerinden ama çocuk gönderiyorlar
    bir pizza o kadar para etmez
  • O paraya kaç tane yazılım şirketi kurulur, kaç kişi istihdam edilir, hangi argeler yapılır....
  • Yazık günah kendine müslümanım diyenler de bunu savunuyor. Altı üstü bir site yazık günah o para yoksula gariba gitmez nr biçim ülke olduk biz bir denetleyici şuna sormuyormu kardeşim sen bu kadar parayı ne yaptın diye. Her geçen gün dahada rezilleşiyor bu millet.
  • Daha site mobile uyumlu bile değil. Vatandaşını tarihi eserle yolculuk yapmaya mahkum eden Altepe, birilerini zengin ediyormuş meğer. Stadín sinekliklerine, olmayan timsah kafasına, trafiğe hiç girmiyorum.
  • 300-500 liraya yapılacak bir iş
  • Bana 3000 tl verselerdi bu siteden kat kat iyisini yapar ayrıca istedikleri dile çevirirdim .
  • harcanan küsurat olan 50 tldir kalanı indiregandi
  • yarısını nakit versinler 5 yıl boyunca hizmet veririm böyle enayiler oldukça daha çok zarar ederiz en kral olağan üstü sitenin yıllık destek bedeli 120.000 tl iken bu rakam neyin nesi ise emlak zengini olurum bu 1 yıllık para ile :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgora

Komplodur ak partili yandaşlar bu kadar az paraya iş yapmaz , Cia ajanı Bartu Çizmeci'nin işi olabilir.

• Her şeyi geçtim, o kullanılan font nedir öyle?Benim websiteme öyle font kullanılsa, beş kuruş para vermem geliştiriciye.Nav menudeki bağlantıların da hover özelliği ise underline

Html giriş dersindeki çocuklara mı yaptırdınız ne yaptınız?
  • Sen üç milyar TL, üç milyar milyon sen ne yaptın bu parayı.
  • Haram olsun verdiğim vergiler.
  • Bu fukara milletten ağır vergilerle aldığınız haraçların 1 kuruşu bile israf edilirse boğazınıza dursun yemek nasip olmasın.
  • Kesin için içinde cehape vardır yoksa olmaz böyle bir şey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimim hangi partinin belediyesi olduğunun önemi yok al birini vur ötekine. İbb ninde içine girseler tonla israf tonla haraç çıkar izmirinde manisanında bayburtunda kayserinindr. Alayı yiyici yedirici kurumlar. En büyük balık ibb dir bunu unutmayın

İnşAllah çoluklarından çocuklarından çıkar yedikleri yedirdikleri
  • Nasyonal Sosyalist kullanıcısına yanıt
    Lan bu ne ahshsgahahd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynak ne kadar güvenilir, tartışılır.. İzmir Belediyesi'nin 2016 yılı ödeneği de 2.8 milyarTL imiş bir kaynağa göre. Hangisi doğru sizce ?
  • Adamlar kara para aklamış resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nasyonal Sosyalist

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.