Şimdi Ara

Bursa-Bozüyük bölünmüş yolda ceza (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38
Cevap
3
Favori
5.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biri bayram öncesi bir konu acsada herkes bu radarları Paylaş sa iyi olur. Malum bayram tatili münasebetiyle çok kişinin canı yanacak bu cezalardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tedes nedir acaba. Eds gibi bişeymi. Bende pazar günü edirneden istanbula 1 saat 50 dakkada geldim 150 km yer yer 170 le. Bu yoldads varmı Acaba.

• o yoldaki radarlar aktiftir hız 90-70 arası değişir. tabelalara dikkat etmek lazım. geçerken flaşı patlatıverir tedes. bölünmüş yol diye 110 la gitmeye kalkmayın.
  • İşin sırrı tabelalara uymakta. Bölünmüş yol , duble yol diye 110 diye bir kaide yok. Yerleşim yeri vs varsa limit düşer, hele okul varsa dikkat.

Ceza ödemek istemiyorsanız kurala uyun. Basit. Kuralsızlık varsa da it,arz edin cezaya .

• Bende nisan 15 te 199 tl ceza yedim. Eskişehir-Bozüyük-Bursa yolunda ne çok kamera var arkadaş 90 dan yukarı çıkamıyorsun .Her yere kamera doldurmuşlar.Ceza yedikten sonra 75-80 i geçmemeye başladım. Bursaya 2,5 saatte gidiyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kubilaymen78 K kullanıcısına yanıt
    Maalesef cezayı yedin. Silivri - Selimpaşa civarında bir yerde tedes var. Edirne'deki kulelerden ağzın yanmadı sanırım tedbirsiz davranmışsın.
  • Geçen ay gidiş-geliş üzere geçmek zorunda kaldım.Gitmeden evvel burada konu açmıştım nerelere dikkat etmeliyim diye özellikle bozüyük yolunu uyarmışlardı.

Gidişte sabaha karşı 5'ti tektim yolda 90'a koyup geçtim oraları birşey olmamıştı.
    Dönüşte 99'a sabitleyip geliyordum soldan bi Audici abimiz yardırıp giderken Flash patladı.. Demek bu Tedes denilen zımbırtıymış yollamışlardır audici abimin evine cezayı
  • kubilaymen78 K kullanıcısına yanıt
    Edirne şehir içindeki tedes kulelerine dikkat etmediysen orada da bol miktarda ceza yemiş olabilirsin.
  • O kulelerin tanesi 250.000 lira olduğundan masraflarının bir an önce çıkartılması gerekiyor.
    TEDES ana konusu burada
    http://forum.donanimhaber.com/m_115124084/tm.htm
  • Karayollari resmi sitesinde bolunmus yol otomobil icin 110 yaziyor. 3 serit yolda ne diye 90 olabilir ki. Yerlesim yeriyle alakasi yok. 3 serit yol 100 le git 200 lira ode. Oh ne ala.

• Hem işlerimizi halletmek hem de gezmek için Antalya'dan Bursa'ya gittik.
    Arabayı daha iyi denerim diye benim aracımla gittik.
    Kütahya-Bursa arasını yolları daha iyi bildiği için babam kullandı.
    O yüzden giderken sıkıntı olmadı 90'la gittik.
    Ancak sabah 4'te dönüş yoluna çıktık ve radar olan yollar dahil 130'la gittim.
    Acelemiz olduğundan cezayı yersem yerim dedim.
    Sonuç olarak hız sınırı 90 olan yerden 130'la geçince kadar ceza gelir ?
    Daha bir hafta olmadı ama ceza ne zaman gelir bilmiyorum.
    Daha önce hiç ceza yemedim.

• tamamen tuzak başka birşey değil, bozüyükte bende ceza yedim hem de 117 kmh ile, 149 tl ödedim, hızım 118 kmh olsaydı 309 tl ödeyecektim, duble yolda yerleşim yeri yok bişey yok kurmuşlar tuzağı bütün tatilcileri avlıyorlar
  • Eskisehirde sehirici hız sınırı felan nedir. Rasarlar calisiyir mu. 20 dakika sonra sehiricini dolasacam. Esesler yardim etsin bi

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    Eti arkeoloji müzesinin olduğu cadde yani borsa tramvay durağından Ogü tıpın köşesindeki Shell'e kadar 50. Özellikle arkeoloji müzesinin orası, Migros, Öğretmen evi civarı tehlikeli. Çevre yolu 70 ben orda 391 lira ceza yedim. Yani demem o ki sen şehiriçi asla 50 yi geçme çevreyolunda da 70 i. Arabaların bazıları ciddi yavaşlar anlarsın orda radar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Eti arkeoloji müzesinin olduğu cadde yani borsa tramvay durağından Ogü tıpın köşesindeki Shell'e kadar 50. Özellikle arkeoloji müzesinin orası, Migros, Öğretmen evi civarı tehlikeli. Çevre yolu 70 ben orda 391 lira ceza yedim. Yani demem o ki sen şehiriçi asla 50 yi geçme çevreyolunda da 70 i. Arabaların bazıları ciddi yavaşlar anlarsın orda radar var.

Tesekkur ederim . Heralde atlattim hepsini ne kadar cok radar var ya, bi de hepsi tuzak gibi.

Şuan adalardayim baska bi konuya deginecem, otopark ne kadar pahali ? Günlüğü 30 lira mecbur beleş bi yer buldum orasi da hep meyhane dolu, umarim sabaha araci sag bulurum

Park ettigim yerin koordinatları

39.774496,30.509850

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    Hocam biz Eskişehir'de çarşıya arabayla inmeyiz. Çok mecbur kalırsak Espark otoparkı kullanıyoruz ancak orası da genelde dolu olur. Umarım çekmezler arabayı.

• şeker köprüsünde gece banada 83 le ceza geldi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.