Bildirim
Bursa'da fiat arabalarından iyi anlayan usta tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Üç kağıt yapmayan, yaptığının arkasında duran cinsten. -
Bilen yok mu? -
Ankarada ikamet ediyor olduğumdan soruna cevap veremiyorum arkadaşım ama Bursada Fiat'tan anlayan usta bulmak zor olmasa gerek.
Bursa'lı arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
Kolay gelsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: haluk 23
Ankarada ikamet ediyor olduğumdan soruna cevap veremiyorum arkadaşım ama Bursada Fiat'tan anlayan usta bulmak zor olmasa gerek.
Bursa'lı arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
Kolay gelsin.
Evet yine de sağolun. Birilerinin mutlaka tanıdığı çıkacaktır. Ankara'da iyi ustalar varmış ama bana uzak işte -
Tavsiyesi olan? -
Aracınızın üretildiği ilde usta bulmak zor olmasa gerek.. Sanayiye gidip gözünün kestiği herhangi bir özel servise girmek yeterli...Fiat araçlarından anlamayan usta usta değildir .. o bir premiyum araç değil. Halk arabası sen götür herhangi bir ustaya yada sanayide birkaç esnafa sor en iyi motorcu kimdir diye. -
tofaş fabrikası -
quote:
Orijinalden alıntı: yakcan64
tofaş fabrikası
Sağol ya
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- araç satış bedelini az göstermek cezası
- fiat egea 1.3 multijet urban yorumlar
- arabada sıcak klima nasıl açılır
- silindir kapak contası değişimi sonrası performans
- 205 55 r16 ile 215 55 r16 arasındaki fark
- honda civic 2024 fiyat listesi
- pagani utopia
- togg yeni rengi
- toyota highlander türkiye fiyatı
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X