Şimdi Ara

Bursa'da ne oldu. Iki bekin çıkması. B planı meselesi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oikidoki

Maicon fernando serdar 3 lüdefansı.

Dunyada 3 lu defansı tudor icat etmedi. Kademesi her seyi yapılır. Adamlar zaten gelemediği için denedik.

Galatasaray 3 lü defans denemelerini sezon içinde göreceğiz. Bakalım bize ne getirecek. Yavas yavas buna gecebilir. Bunu istiyor tudor.

Fernando defansta mı oynadı? bursa atak yaptığında defansın içine girdi..
  • Bu değişiklikleri kafasına göre yapmadı zaten bu oyun şablonu daha önce çalışılıyordu ! İdmanlar basına kapalı göremiyorlar ama milli maç arasında yaptığımız hazırlık maçında Eyüpspora karşı yasini hücum beki olarak zaten denemişti, o maçta 343 oynadık hatta Emrah'da Belhanda'nın alternatifi olarak denendi. Tudor kendide takımı da her açıdan çalıştırıyor ve geliştiriyor bu çok açık ve net. Misal Muslera bu maç her yan topa tereddüt dahi etmeden çıktı ve hepsini aldı... yani eksik neyse üzerinde duruyor.

Artık kabul edin Tudor hatalar yapsa da kendini ve takımı daha iyi noktaya getirmek için çok çalışıyor. Umarım o, oyuncular, yönetim ve biz bu emeğin karşılığını alırız.
  • JessieJ J kullanıcısına yanıt
    Aynen. Hatta yasin o mac yine sol bek tarafındaydi. Eyupspor. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Rakip bizle aşık atmaya kalkıp fiziken bitince yada toplu defans yapınca bu şekilde çozmeyi düsünmus.

Ha yinede marianoyu one cek be kardesim. Cikarma o kadar riski kaldirmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Bu değişiklikleri kafasına göre yapmadı zaten bu oyun şablonu daha önce çalışılıyordu ! İdmanlar basına kapalı göremiyorlar ama milli maç arasında yaptığımız hazırlık maçında Eyüpspora karşı yasini hücum beki olarak zaten denemişti, o maçta 343 oynadık hatta Emrah'da Belhanda'nın alternatifi olarak denendi. Tudor kendide takımı da her açıdan çalıştırıyor ve geliştiriyor bu çok açık ve net. Misal Muslera bu maç her yan topa tereddüt dahi etmeden çıktı ve hepsini aldı... yani eksik neyse üzerinde duruyor.

Artık kabul edin Tudor hatalar yapsa da kendini ve takımı daha iyi noktaya getirmek için çok çalışıyor. Umarım o, oyuncular, yönetim ve biz bu emeğin karşılığını alırız.

Yasin galiba sok bek denemişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Takimın hakeme itiraz etmemesi görüslerini okudum. Turkiye gibi cirkeflikle yuruyen rakipler icin elbet dezavantaj ama ben buna devam edelim diyorum.

Asaletimizle oynayalim. Bursa da 2 1 ondeyiz sakka 88 falan feguli oyunu hızlandirmak icin dudukten sonra goturup topu rakibe veriyor kendi eliyle. Bu takım bunu yapsın birak cirkefler cirkeflikleriyle oynasin. Biz seneye cl ye hazirlaniyoruz. Hakemle oynamamanin faydasini orada gorecegiz.

• Adama destanlar yazılmış :) Fakat fazlaca risk alıp sonuç alınca kral oldu, bu tarz risklerin sonuç getirmesi hatalı hamleleri denemek adına cesaret verir.

Beni korkutan durum böylesine değişimi riski her geriye düştüğünde alırsa sıkıntı yaşarız.

Ya siyah ya beyaz modunda hamle mi olur :) Gri hamlelerde lazım...Tabi şuan saygı duymak lazım
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    http://besedebiyat.blogspot.com.tr/2017/08/tudorun-galatasaray.html?m=1

Zaman bulunca okumanı tavsiye ederim
  • Adam inanılmaz bir cesaret ile müthiş bir kumar oynadı. Sadece şu cesaret bile korkup yatıp oyunu çirkinleştirmekten başka hiçbir şey yapmadan maç kazanmayı adet edinen bir diğer adı büyük kendi küçük takıma ders olmalıdır.

Saha içerisinde her türlü pisliği yapan futbolculardan kurtulup çok güzel bir kadro kurdu GS. (Selçuk'u da kurtuldunuz sayıyorum, 11 çıkmaması bile bir milattır.)

Tudor'a helal olsun. Belki 2 kontra ile 3-0 bile yenilebilirdi ancak takıma güvendi ve sahadakiler de maçı çevirmeyi başardı. Bu sezon zevkli bir lig izleyeceğiz pozitif futbol oynayan Galatasaray sayesinde. Umarım aynen böyle devam ederler sahada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HydroAcidX

Fenerbahçe taraftar gelirleri açısından güçlü bir camia olabilir( Son yıllarda bu da tartışılır) fakat Galatasaray kültürü diye bir şey var. Lisemizden, üniversitemizden gelen , diğer kulüplere göre daha demokratik bir yönetim var.

Bu yüzden mi liselilerden kurtulmak için can atıyorsunuz? Peh liseymiş, yesinler lisenizi. Kendiniz diyorsunuz Şişli Etfal morgu gibi genel kurul toplantıları, diye. Bir de daha demoktratik yönetim demez mi... GS'de 5 sene sonra, 10 sene sonra kimin başkan olacağı bile şimdiden büyük ihtimalle liseliler tarafından belliyken, bizde en azından Aziz gitti mi rahata erilecek. Sizin komple tüzük, yönetim şeklini, kültürü değiştirmeniz gerek. Liselilerin size yarardan çok zararı oldu hala anlamıyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: he_man

feghouilinin attığı golün taktikle ne alakası var adam resmen astı

Türkiyenin çok üstünde bi kadro kuruldu, tudor bu kadroyla ne yapsa kaybettiremiyo

.... taktik yapıyosan osterşuza yapacaktın

Östersunds karşısında çöp oyuncular vardı. Ne östersundsmuş be herkes diline doladı.

Östersunds maçına sadece 2 antrenman ile Maicon Belhanda ve Gomis oynadı oyuncular birbirini tanımıyor takım oturmamış tabi yenilirsin.

Takımın kalanı çöptü. Şuan lige yine o çöp oyuncular çıksın bırak 16 puanı 10 puan alamazdık.

Bende Galatasaraylıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucas10 -- 26 Eylül 2017; 1:49:48 >
  • valla ben maçı 90 dakika izledim Galatasaray her an gol bulacak gibi oynadı. Bursa büyük maçlarda kendi sahasından çıkamıyor zaten. Olay beklerin değişmesi kesinlikle değil Mariano çıktıktan sonra Yasin ne kadar iyi oynadı Allah aşkına? 2 3 tane hata yaptı az kaldı gol yeniyordu o gol yenseydi dediğin gibi harakiri yapmış olacaktı.

Rodriguez sol beke geçince iyi oynadı ama o ayrı.
  • Bu kumarı 10 kere oynasan muhtemelen 7 kere yenilirsin. Ama saçma sapan forvet çıkarıp forvet.sokan , orta saha çıkarıp orta saha alan teknik direktörlere göre daha cesur bir yöntem. Yine de ben hala Gömlek reyize.güvenemiyorum. 9.haftada feneri gümbür gümbür oynayıp yenersek belki fikrim değişmeye başlar. Ama şampiyon olsak bile oyuncuların kalitesi sayesinde oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Ne çabuk her şeyi unutuyorsunuz arkadaş. Düne kadar adı sanı duyulmamış öster bilmem ne diye takıma elenip pişmiş kelle gibi diğer gün alemlere giden kişi de bu teknik direktör değil miydi? Bu kepazeliğin tarifi yok arkadaş. Sadece tek şey düzlüğe çıkarır bu adamı. Fenerbahçeyi de deplasmanda yenmek ve sezon sonuna kadar namağlup ligi tamamlamak. Başka uefadan elenmenin acısı çıkmaz.

+ Östersund Uefayı kazansın
  • Açın bakın istatistiklere, değişiklikler gelene kadarki son 15-20 dakika daha fazla atağımız var ve daha fazla şut çekmişiz.

Açın bakın Östersund maçının 60. dakikasında da aynı değişiklikleri yaptı Tudor. Kenar beklerini çıkartıp orta saha ve forvet soktu. Sonuç olarak hüsran.

Bursa maçı bir kumardı ve kumarı biz kazandık. Tudor bu kumarı daha önce de oynadı sonuç UEFA'dan elendik.

Tudor'un hiç mi iyi yanı yok tabiki var, ama taktik becerisi, oyunu okuma, karşı takımı tanıma gibi konularda vasat. Belki 10 sene sonra bu konularda kendini geliştirir çok iyi bir TD olur kendisi ama şu anki haliyle bana çok güven vermiyor.
  • ra hmetli kullanıcısına yanıt
    Östersund maçında ki kadro o kadar leşti ki ortasahamız yoktu zaten. Fernando veya Ndiaye'den biri olsa turu geçerdik. Ortasaha olmadığı zaman hem ofansif hem defansif olarak çöküyor takımlar.
  • ra hmetli kullanıcısına yanıt
    Değişiklikleri yaptıktan sonra iki gol atıp öne geçtik.bir gol daha yeseydik herkes tudoru suclayacakti .başarısızlık tudorunsa başarıda tudorundur.uc puanı söktü aldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultimatom değildir o

Olsa çıldıvıvsın

• quote:

Orijinalden alıntı: oikidoki

Takimın hakeme itiraz etmemesi görüslerini okudum. Turkiye gibi cirkeflikle yuruyen rakipler icin elbet dezavantaj ama ben buna devam edelim diyorum.

Asaletimizle oynayalim. Bursa da 2 1 ondeyiz sakka 88 falan feguli oyunu hızlandirmak icin dudukten sonra goturup topu rakibe veriyor kendi eliyle. Bu takım bunu yapsın birak cirkefler cirkeflikleriyle oynasin. Biz seneye cl ye hazirlaniyoruz. Hakemle oynamamanin faydasini orada gorecegiz.

Bursa'da ne oldu. Iki bekin çıkması. B planı meselesi.

• Oyuncu tercihleri problemli savunma oynayacaksa kontra düşünüyor demektir o zamanda kanatlarını çalıştırmak zorunda tolga kanattaysa yerleşik oynayacak demektir o zamanda geriye yaslamasın takimi.sonuç olarak hoca amatör stajer ya sabret ya kov başka çıkar yok

• Ultimatommmm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.