Bildirim
bursa'da spor salonu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
olimpic e gitmede nereye gidersen git -
quote:
Orijinalden alıntı: neverzz
olimpic e gitmede nereye gidersen git
o nerde ve niye gitmeyeyim? -
kent meydanı olimpic 3 , altı parmak olimpic 1 e ve sönmezin altında ki olimpia' ya gidilebilir sakın olimpic 2 ye gitme -
quote:
Orijinalden alıntı: seF[o]
kent meydanı olimpic 3 , altı parmak olimpic 1 e ve sönmezin altında ki olimpia' ya gidilebilir sakın olimpic 2 ye gitme
fiyatları ne kadar peki? -
quote:
Orijinalden alıntı: JohanCruyff14
quote:
Orijinalden alıntı: neverzz
olimpic e gitmede nereye gidersen git
o nerde ve niye gitmeyeyim?
kervansarayın arkasında var bi tane olimpic.hiç tavsiye etmiyorum -
http://www.ebmas.com.tr/okullar/bursa/kukurtlu/
git birşeyler öğren -
quote:
Orijinalden alıntı: JohanCruyff14
quote:
Orijinalden alıntı: seF[o]
kent meydanı olimpic 3 , altı parmak olimpic 1 e ve sönmezin altında ki olimpia' ya gidilebilir sakın olimpic 2 ye gitme
fiyatları ne kadar peki?
olimpic 3 200 güzel bi yer
olimpic 1 160 standart
olimpia 150 ydi sanırım -
diğer olympic salonlarını bilmiyorum ama kervansarayın arasındakini neden kötülediğinizi çok merak ettim. Öyle yok kötü yok tavsiye etmiyorum yok gitme demekle olmaz adam gibi bi neden söyleyin ki insanlar daha sağlıklı bilinçlensin. Ben kervansarayın arkasındanki olympic salonuna gidiyorum hiç bi sıkıntım da olmuyor salon gayet güzel, söylediğiniz şeyleri gerekçesiyle söyleyin ki, söylediğiniz şeylerin arkasında durabilin yok yere çamur atmayın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X