Şimdi Ara

Bursa'dan Malatya'ya Nasıl Giderim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sissil

iki yoldanda gidilir... ikiside duble... geçen sene giresundan malatyaya giderken sivas uzerinden gittim... dönüştede darende gürün kayseri üzerinden çaycumaya döndüm... fark edecek bişey yok... ancak kayseri yolu sanki daha iyi gibi... görülecek daha güzel yerler var...

yanlız bursadan otobana cıkmak sıkıntıdan baska bisey degil... yada gecen sene oyleydi... yanlıs otobana girmiştim sonra geri dondum 5 km ters istikamet gitmiştim...

hocam o yolda otaban var mı ? hgs almam gerekli mi ? ben yok diye biliyorum ama...
  • bir pınarbaşılı olarak, pınarbaşının kayseri tarafında girişinde radar olur. Ondan sonra gürüne kadar tertemiz. Yine pınarbasından gürüne kadar arada hiçbir benzin istasyonu-tesis de yok.
    Elmadagda çok kısa bir iki çalışma yapılan bölge var. Kırıkkale kayseri arası da yol çok güzeldir. Yolu bilmediginizi yazmıssınız. Siz pınarbaşıya girdiginiz yolu dümdüz takip edin :)
    güründe mola verip şuğul kanyonunda alabalık keyfi yapmanızı tavsıye ederim.

Mobil oldugu icin imla konusumd kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dinlenme tesisleri için ,
    sivrihisar-kamil koç'un durdugu avm tadında yer
    ankara-armada,kentpark ya da cepa gibi bi avm olabilir
    kayseriye kadar güzel tesis yok bence. En durulabilecek yer yine mucur-mavi kent.
    Pınarbaşı-güneydogu tesisleri
    gürün-şuğul kanyonu.

Ayrıca sivrihisar-ankara arası ortalama hız radarına ek olarak ekip otolarına da dikkat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hllnz

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

iki yoldanda gidilir... ikiside duble... geçen sene giresundan malatyaya giderken sivas uzerinden gittim... dönüştede darende gürün kayseri üzerinden çaycumaya döndüm... fark edecek bişey yok... ancak kayseri yolu sanki daha iyi gibi... görülecek daha güzel yerler var...

yanlız bursadan otobana cıkmak sıkıntıdan baska bisey degil... yada gecen sene oyleydi... yanlıs otobana girmiştim sonra geri dondum 5 km ters istikamet gitmiştim...

hocam o yolda otaban var mı ? hgs almam gerekli mi ? ben yok diye biliyorum ama...

sizin güzergahta otoban yok...

kayseride bir otoban var ancak oda adana tarafına gidiyordu sanırsam... paralımı bilmiyorum bursa otobanı gibi olabilir...

• sağolun arkadaşlar çok yardımınız dokundu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.