Şimdi Ara

Bursa'dan Malatya'ya Nasıl Giderim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nasipse cumartesi sabahı sahurdan sonra Malatya'ya gidicez. araç aveo 1.3 lt. araçta ben, eşim ve kızım olucak yani toplam 4 kişiyiz. daha önce bu yolu hiç gitmedim. tecrübeli arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum. Nerde mola verilir, ne yenir vs... iki güzergah var hangisi benim için daha iyi olur yol durumları nedir acaba ?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

1. güzergah: Bursa-Eskişehir-Ankara-Kırıkkale-Akdağmadeni-Sivas-Kangal-Malatya toplam 1083 km

2. güzergah: Bursa-Eskişehir-Ankara-Kırıkkale-Kırşehir-Kayseri-Pınarbaşı-Gürün-Malatya toplam 1068 km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllnz -- 11 Temmuz 2013; 20:05:30 >

• genellikle kullanılan güzergah 2. şıktır.
  • Hocam Ankara-Kırıkkale ve Ankara-Kırşehir arası yollar en son gittiğimde berbattı. Tabi çok sene geçti üzerinden. Bence bir araştırın, yollar hala o kadar kötüyse alternatif bir rota çizin derim.
  • 2. güzergah...yollara dikkat etin..yap boza döndermişler...
  • bursa-afyon-konya-adana-malatya
    toplam 1100 km ama yollar cok iyi bu guzergahi yabana atma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

bursa-afyon-konya-adana-malatya

Benim de aklıma bu güzergah geldi aslında ama kendim daha önce tamamını gitmediğim için önermeye cesaret edememiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir mi Bursa mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. Güzergahdan ben daha yeni geldim Ankara'dan sonra İstanbul yoluma dewam ettim yollar rahat diğer yola göre daha temiz bu yolu kullanmanız daha uygun olur bence 2 hafta oldu geleli

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

bursa-afyon-konya-adana-malatya

Kesinlikle bu yol tercih edilmeli...
    katılıyorum
  • cevap veren arkadaşlara çok teşekkürler. bursa-afyon-konya-adana-malatya bu güzergahı hiç düşünmemiştim bi araştırayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hllnz

cevap veren arkadaşlara çok teşekkürler. bursa-afyon-konya-adana-malatya bu güzergahı hiç düşünmemiştim bi araştırayım.

Malatyaliyim ve 7 yil bursada kaldim. Su an malatyadayim. Gecen sene de malatyadan bursaya gittim ve dondum. Guzergahiniz; Bursa-Eskisehir-Ankara-Kirikkale-Kayseri-Gurun-Darende ve Malatya olmali. Tam olarak 1040 kmdir. Sadece darende malatya arasi biraz zorlar sizi. Yolun sonuna denk geldigi icin uyuyup veya dinlenip bu kisma gelirseniz daha iyi olur.

Bu arada ben gecen sene iki kez radar yedim. Mumkunse 110'u gecmeyin :)

Hayirli yollar simdiden.

• quote:

cevap veren arkadaşlara çok teşekkürler. bursa-afyon-konya-adana-malatya bu güzergahı hiç düşünmemiştim bi araştırayım.

bu yolun 350kmsi otoban geriside duble yol hemen hemen afyon bursa arasini bir arastir calisma falan var mi diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zizu

quote:

Malatyaliyim ve 7 yil bursada kaldim. Su an malatyadayim. Gecen sene de malatyadan bursaya gittim ve dondum. Guzergahiniz; Bursa-Eskisehir-Ankara-Kirikkale-Kayseri-Gurun-Darende ve Malatya olmali. Tam olarak 1040 kmdir. Sadece darende malatya arasi biraz zorlar sizi. Yolun sonuna denk geldigi icin uyuyup veya dinlenip bu kisma gelirseniz daha iyi olur.

Bu arada ben gecen sene iki kez radar yedim. Mumkunse 110'u gecmeyin :)

Hayirli yollar simdiden.

teşekkür ederim iyi niyetleriniz için. forumdaki genel kanı bu güzergahın iyi olduğu yönünde bende bu yoldan gideceğim inşallah.

• Bir Malatyalı olarak Bursa-Eskişehir-Ankara-Kırıkkale-Kırşehir-Kayseri-Pınarbaşı-Gürün-Malatya toplam 1068 km yolu tercih edin diyorum. 2 hafta önce İstanbul'dan bu yol üstünden geldim. Pınarbaşı-Gürün-Malatya arasıda iyice düzelmiş. Sadece Karahan rampasında 20 dakikanız biraz zor geçebilir onun dışında sıkıntı yok. Karahan'ı çıkarken ve inerken biraz dikkatli olun sadece. 1800 rakıma gidiş geliş yoldan tırmanmak biraz zor olabiliyor. Son olarak arkadaş yazmış radarı; Pınarbaşı'ndan sonra radarlara özellikle dikkat edin. Uzunyayla tarafında, Gürün'de ve Darendere'de özellikle pusudalar. Hayırlı yolculuklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 11 Temmuz 2013; 21:36:35 >
  • Gurun girişinde ve çıkışında polisler pusuya yatmış ama uzun yaylada gündüz geçerken hic görmedim herkes kaptırmış gidiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Full#Throttle

Bir Malatyalı olarak Bursa-Eskişehir-Ankara-Kırıkkale-Kırşehir-Kayseri-Pınarbaşı-Gürün-Malatya toplam 1068 km yolu tercih edin diyorum. 2 hafta önce İstanbul'dan bu yol üstünden geldim. Pınarbaşı-Gürün-Malatya arasıda iyice düzelmiş. Sadece Karahan rampasında 20 dakikanız biraz zor geçebilir onun dışında sıkıntı yok. Karahan'ı çıkarken ve inerken biraz dikkatli olun sadece. 1800 rakıma gidiş geliş yoldan tırmanmak biraz zor olabiliyor. Son olarak arkadaş yazmış radarı; Pınarbaşı'ndan sonra radarlara özellikle dikkat edin. Uzunyayla tarafında, Gürün'de ve Darendere'de özellikle pusudalar. Hayırlı yolculuklar.

eyvallah hocam. yalnız bu karahan rampası ve pınarbaşı-gürün arasını hiç bilmiyorum. pınarbaşından sivas istikametine mi yol alıcaz ?

• quote:

quote:

Bir Malatyalı olarak Bursa-Eskişehir-Ankara-Kırıkkale-Kırşehir-Kayseri-Pınarbaşı-Gürün-Malatya toplam 1068 km yolu tercih edin diyorum. 2 hafta önce İstanbul'dan bu yol üstünden geldim. Pınarbaşı-Gürün-Malatya arasıda iyice düzelmiş. Sadece Karahan rampasında 20 dakikanız biraz zor geçebilir onun dışında sıkıntı yok. Karahan'ı çıkarken ve inerken biraz dikkatli olun sadece. 1800 rakıma gidiş geliş yoldan tırmanmak biraz zor olabiliyor. Son olarak arkadaş yazmış radarı; Pınarbaşı'ndan sonra radarlara özellikle dikkat edin. Uzunyayla tarafında, Gürün'de ve Darendere'de özellikle pusudalar. Hayırlı yolculuklar.

eyvallah hocam. yalnız bu karahan rampası ve pınarbaşı-gürün arasını hiç bilmiyorum. pınarbaşından sivas istikametine mi yol alıcaz ?

Pınarbaşı'ndan direk Gürün'e doğru gideceksiniz ordan Darende'ye devam edeceksiniz. Gürün Sivas'ın ilçesi ama Malatya sınırında zaten. Karahan'ı sıkıntı yapmayın çok uzun sürmez ancak dikkatli geçmenizde fayda var oraları. Çünkü yolculuğun son zamanları olduğu için yorgun hissedebilirsiniz. Gürün'de mola vermenizi tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

Pınarbaşı'ndan direk Gürün'e doğru gideceksiniz ordan Darende'ye devam edeceksiniz. Gürün Sivas'ın ilçesi ama Malatya sınırında zaten. Karahan'ı sıkıntı yapmayın çok uzun sürmez ancak dikkatli geçmenizde fayda var oraları. Çünkü yolculuğun son zamanları olduğu için yorgun hissedebilirsiniz. Gürün'de mola vermenizi tavsiye ederim.

eyvallah hocam.

• iki yoldanda gidilir... ikiside duble... geçen sene giresundan malatyaya giderken sivas uzerinden gittim... dönüştede darende gürün kayseri üzerinden çaycumaya döndüm... fark edecek bişey yok... ancak kayseri yolu sanki daha iyi gibi... görülecek daha güzel yerler var...

yanlız bursadan otobana cıkmak sıkıntıdan baska bisey degil... yada gecen sene oyleydi... yanlıs otobana girmiştim sonra geri dondum 5 km ters istikamet gitmiştim...
  • en kolay yolu söylüyorum;

Bursa Şehirler Arası Otobüs Terminlai ne gidip otobüs bileti alıyorsun dertsiz tasasız gidiyorsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.