Şimdi Ara

BURSA DERSHANE TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam gençler 2022 için Bursa’da dershane önerebilecek var mı? Açıkçası en çok önemsediğim iki şey düzenli denemeye girmem ve bir düzen sağlaması. Dandik dandik sırf ücretsiz diye saçma deneme yapmayan ve kimya biliminden 200 soru yazacak sözde rehberlikçilerin ;) olmadığı bir dershane önerebilecek var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bursa'nin neresindensin

• Hocam seneye eve çıkma durumum var o yüzden nerede olduğu aşırı önemli değil

• Hocam en iyisi tek tek gidip sorup soruşturman fomaraya git derhane kaynıyor ulasımda rahat olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 yks bitsin dershanelere bi giderim o zmn

• bütçede sınır yoksa arenayı tercih et derim zannımca bursanın en iyisi kendisi bi iki tık düşüğü fkb dershanesi de olabilir

• loveofdevils kullanıcısına yanıt
    Arenanın ücretinin biliyor musunuz? İnternette bulamadım da

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Dershane Önerisi
    5 ay önce açıldı
    dershane hakkında samsun
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yedek_is Y kullanıcısına yanıt

Ben 2 sene önce 2019 yazında sormuştum fiyatını 20kdı şimdi 30k olmuştur Ama pardon 12.sınıf için özel okuldu dershaneyi bilmiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebaba161611 -- 4 Haziran 2021; 23:53:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi o da en az 25k olmuştur hocam

• Yedek_is Y kullanıcısına yanıt
    18-20k civarıydı bu yıl ama emin ol fiyatına değen eğitim sunuluyor her imkan sağlanıyor

• ev uzak dite gidemedim ama baya araştırmıştım kesinlikle ARENA parayı veren giremiyodu seçip alıyorlar baya iyiydi. metroya 50m falan fiyat 13k idi yanlış hatırlamıyorsam kesinlikle tavsiye ederim

• dershaneye boşa para verme. kendini kas kendin çalış internette her yerde anlatılıyor dersler. dershaneye vereceğin parayı eğer özel ünilerde okursan (bilkent falan) onlara verirsin. bilkent en uygunlarından ve en kalitelilerinden.

• Eğer kendini zeki biri olarak görüyosan Dershaneye çok para verme bence. Sana düzen sağlaması ve her hafta sınav yapmaları yeter. Zaten artık her kitabın soru çözümü var soru sorma devri de bitti. Belki olasılık gibi konularda birebir sormak daha iyi olur onun dışında yok yani. Fabrikasyon gibi işleyen dershanelere de gitmeni önermem. Böyle butik tarzda 10-12k ücreti olan haftada 20 saat dersi olan bi yer yeter bence. Ama bu dediklerim dediğim gibi temeli olan ve zeki olan insanlar için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • altiyedisekiz A kullanıcısına yanıt
    Hocam butik tarzlı düzgün deneme yapan ve az buz bir sistemi olan yer istediğim şey zaten. Malum öyle yerler bile min 8k-10k olunca arenayı merak etmiştim. Konuyu dediğiniz gibi öğrenebilmek için you tube artık çok gelişti orayı kullanabilirim. Ama bir ortamda düzenli deneme çözmek ve çalışmayı orada sürdürebilmek bence önemli olduğu için dershane araştırıyordum.

• up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.