Bursa İngilizce kursu alanında hizmet veren Aysun Uğuş Yabancı Dil Kursu, kişi ayırt etmeksizin bütün herkese yabancı dili konuşturmaya ilişkin bütünsel eğitim anlayışı ile başarı sağlatmaktadır. Her zaman uluslararası standartlar doğrultusunda yabancı dili konuşabilen bireyler yetiştirmekte olan bir kurum olmayı amaçlayan Eğitim merkezimiz, anadilimiz Türkçe’nin anlam ve önemini öğrencilerimize kavratmayı; dünya dillerini öğretmeyi eğitim ve öğretim felsefesi olarak belirlemiştir.
Kendini hayatın yoğunluğuna kaptırmış, yeterli zamanı bulunmayan bireyler için hazırlanmış özel İngilizce programımız da mevcuttur. Kişinin ihtiyacı doğrultusunda şekil verilen bu programda kişinin ulaşmak istediği hedef belirlenir; zaman sorunu olmaksızın kişi Aysun Uğuş Yabancı Dil Kursu’nda girdiği seviye tespit sınavı sonucuna göre uygun olduğu seviyeden eğitime başlar.
Alanında uzmanlaşmış profesyonel yabancı ve Türk öğretmenler eşliğinde; konuşarak ve yaşayarak dil öğrenme gerçekleştirilmeye çalışılır. Özel ders çalışmalarının süresi ve içeriği, ders alacak bireyin hedef, istek ve ihtiyaçlarına göre belirlenmektedir. Kendi dilini bilmeyen, yabancı dil öğrenemez felsefesini belirleyip yola çıkan ve Bursa dil kursu alanında hizmet veren www.aysunugus.com.tr adresli internet sitesine sahip eğitim merkezimiz, alanında uzman ve deneyimli ekibiyle sizleri uluslararası standartlara uygun bir şekilde yabancı dil öğrenmeye davet etmektedir.