Şimdi Ara

İstanbul üniversitesi dil kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boğaziçi Üniversitesi'nin İngilizce kurslarını düşünmeni tavsiye ederim, hazırlığı kaliteli olan üniversitelerden kurs almak daha mantıklı. Her ne kadar İstanbul Üniversitesi öğrencisi olsam da düşüncem bu yönde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spatyom243

Boğaziçi Üniversitesi'nin İngilizce kurslarını düşünmeni tavsiye ederim, hazırlığı kaliteli olan üniversitelerden kurs almak daha mantıklı. Her ne kadar İstanbul Üniversitesi öğrencisi olsam da düşüncem bu yönde.

amerikan kültür british town a baktım onlar 1300 1600 istiyor 2 kur için. üniversire kurslarında sistem nasıl oluyor seviye belirleme sınavı felan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet oluyor. Bir de Bakırköy'de senet yapmadan bir İngilizce kursu var aylık olarak ödeme yapıyorsun. Yanlış hatırlamıyorsam aylık 300 lira şeklindeydi. Kurs 9 ay sürüyor. Tercüman Mustafa Özay ders veriyor.https://twitter.com/ingbitmistir Bir arkadaşım gidiyordu, memnundu. Biraz araştır belki gitmeyi düşünürsün.
  • İngilizce Bitmiştir'e giden birçok arkadaşım var. bana ısrarla tavsiye ettiler açıkçası. zaten adam düzenli gelin ödevinizi yapın sınavlardan başarısız olursanız paranızı iade edelim diyormuş.

Ödev yükü fazla olduğu için ben gitmedim açıkçası.

400 kişilik bir yurtta kalıyorum herhangi bir hazırlık dersi almamama rağmen İstanbul Üniversitesi öğrencilerinden çok daha iyi olduğumu düşünüyorum kıyasladığımda. Hatta biz arkadaşlar ile kaydolalım boş boş gezineceğimize diye karar verdik, aradık ve öğrendik ki aylık 1500 lira istiyorlar. Kesinlikle verilmez bu fiyat. Öğrencileri ortada bir kere...

Boğaziçinde ve Galatasarayda ise aylık 1300 gibi diye biliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimcini7 -- 10 Şubat 2016; 23:50:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.