quote:Orijinalden alıntı: 02ANrize - denizli düşer Alıntıları Göster düşcek takımları yazıyorum not edin sonra bu topiği hortlatın 1.sakarya 2.gaziantep 3denizli tarih:7 Mayıs 2007
quote:Orijinalden alıntı: demircibudüşcek takımları yazıyorum not edin sonra bu topiği hortlatın 1.sakarya 2.gaziantep 3denizli tarih:7 Mayıs 2007Alıntıları Göster Antep düsmez
quote:Orijinalden alıntı: Game OverRizeyi ne mafya ne BJk kurtaracak Alıntıları Göster BURSA kümeye !!!
quote:Orijinalden alıntı: furkangBURSA kümeye !!!Alıntıları Göster erciyes yenseydi düşmazdi ama işleri çok zor..ama en iyi oynayan takım altlardan şuan.. bursanın da zor fikstürü var..bu haftaki maç belirler onları da..
quote:Orijinalden alıntı: RccPerciyes yenseydi düşmazdi ama işleri çok zor..ama en iyi oynayan takım altlardan şuan.. bursanın da zor fikstürü var..bu haftaki maç belirler onları da..Alıntıları Göster BURSA kesin düşecek öğrenecekler EN BÜYÜK RİZESPORUN OLDUĞUNU
quote:Orijinalden alıntı: serkan053BURSA kesin düşecek öğrenecekler EN BÜYÜK RİZESPORUN OLDUĞUNUAlıntıları Göster bursa kümeye
quote:Orijinalden alıntı: BaRoS_35bursa - erciyes - sakarya düşer .. Alıntıları Göster Rizeli çok dostum var umarım düşmezler
quote:Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıçquote:Orjinalden alıntı: ilkerinanç tamam Alıntıları Göster Sakarya Erciyes Rize düşer gibi geliyor
quote:Orijinalden alıntı: ShaLerSakarya Erciyes Rize düşer gibi geliyorAlıntıları Göster rize erciyes kümeye
quote:Orijinalden alıntı: asasmazbursa kümeyeAlıntıları Göster MAGNUM1 çok sanşlısınız Bilet Parasından kurtarcaz sizi BURSA hadi Kümeyeeeeeeee......! KRAL ÇAYKUR RİZESPOR
quote:Orijinalden alıntı: BaRoS_35bursa - erciyes - sakarya düşer .. Alıntıları Göster Bursalılar kusura bakmayın,provokatorlerin yeri 2.lig olmalı bence.
quote:Orijinalden alıntı: HilariousBursalılar kusura bakmayın,provokatorlerin yeri 2.lig olmalı bence.Alıntıları Göster Hilarious merak etme BURSA 2.lig Biletlerini aldı.YOLUN AÇIK OLSUN BURSA Kral RİZESPOR
quote:Orijinalden alıntı: serkan053Hilarious merak etme BURSA 2.lig Biletlerini aldı.YOLUN AÇIK OLSUN BURSA Kral RİZESPOR Alıntıları Göster İnş Bursa Düşer.