Şimdi Ara

Bursa- Fethiye arası Bol Doğa içerikli Gezi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Bursa- Fethiye arası Bol Doğa içerikli Gezi önerisi

Arkadaşlarım abilerim herkese selamlar, daha önce bu konuyla ilgili başlıklar girilmiş lakin ben güncel olması ve herkesin fikir beyan etmesi hasebiyle bir daha açmak istedim bu başlığı.

22 yaşlarında 3 arkadaş 22-29 Temmuz tarihleri arasında Bursa'dan başlayıp Bozcaada'ya devam edip oradan aşağı Egeye sallanaraktan gezi planlıyoruz. Doğayı çok seven insanlar olduğumuz için en başta planımız Karadeniz Gezisiydi ancak hem maddi sebeplerden hem de zaman yetersizliğinden ötürü ( 1 hafta zamanımız var ) Rotayı Ege'ye kırdık. Görseldeki rotayı takip etmek istiyoruz ama bir haftalık periyot için es geçmemiz gereken yerler tabiki olacaktır. Kalma işini kamp kuraraktan çadırlarda halledicez. Bol doğa gezmeli bol yeşilli rota ve yer önerilerinizi bekliyorum. Yemek için yöresel yer tavsıyelerıniz de varsa kabulümdür, alkol kullanmıyoruz, tavsiye verirken göz önünde bulundurursanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler, herkese iyi tatiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10August -- 14 Temmuz 2016; 12:43:36 >

• Fethiyede Katrancı koyu ya da günlüklü(en son yer düzenlemesi nedeniyle kamp yasaktı ama bitti) de kalabilirsiniz katranci Fethiye merkeze 15km mesafede günlüklü de hemen yanında Katrancı koyu nun sitesi mevcut fiyat bilgisi alabilirsiniz orada cadir kuran cok oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam , öncelikle zaman kısa ama yine de bikaç tavsiye verebilirim.Öncelikle ara yollarda ufak yerlerde çok zaman kaybetmemenizi tavsiye ederim kalınacak yerde mola verseniz iyi olur.Kısaca şöyle tavsiyelerim olacak.

Kuşadasına kadar yollar hakkında çok detaylı bilgim yok o yüzden orayı geçtim.

Kuşadasına sabah saatlerinde giriş yapıp direkt 9,30 gibi aquapark'a gidin (tok gidin) orada saat 5,6ya kadar eğlenip direkt milli parka gidin (25km gibi bi mesafede) milli parka kampı atıp geceyi orada geçirin sabah da denize falan girip öğleye doğru oradan çıkabilirsiniz.Kuşadası aqua(fantasy veya adaland) + milli park kesinlikle gidilmeli.

Didim Bodrum arasını anacaddeye çıkmadan akbük-kızılağaç köylerinden geçerek doğayla içiçe geçin.

Bodrum Marmaris arasında Bodrum-Datça feribotlarıyla geçin ve Datça koylarına da bir uğrayın.Datça Marmaris arası çok güzel.

Marmaristen sonra Dalyan'a uğrayın iztuzu plajını görün ve vakit olursa uzun(merkezden çamur banyosu göl kral mezarları iztuzu plajı) olmazsa kısa(merkezden direkt plaja) tekne turu yapın.

Yine kıyıdan kıyıdan Dalaman sarıgermeye gidin plajı çok güzel.

Fethiye göcek-kelebekler vadisi gibi yerler görülmeli ben uğrayamadım bir dahakine uğruyacağım.

Ben Kuşadasından Kemere kadar bisikletle (Kaş-Kemer arası büyük kısmı otobüsle) turladım son iki senede.Tavsiyem ana yol yerine kıyı köylerinden seyahat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 14 Temmuz 2016; 19:05:43 >

• Güzel önerileriniz için teşekkür ederim, zaman evet kısıtlı ben de farkındayım. Sanırım bu gezideki en önemli olay es gecilecek ve mola verip kalınacak yerlerin ayarlanması. Deniz kıyısından ziyade akşam serin olan kamp yapabilecegimiz yüksek rakımlı yerler bulabilirsek süper olacak. Bozcaada- Çeşme güzergahına da biri yardımcı olabilse süper olacak :)

• up up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.