Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Bursa içi garantili, kutulu ya da tray 5800x3d arıyorum Satın Al 27 Haziran 2024 18:17 1 1 Bursa içi garantili, kutulu ya da tray 5800x3d arıyorum Bursa içi, garantili, faturalı, kutulu ya da tray 5800x3d aramaktayım. Uzak ilçeler hariç gelip elden teslim alabilirim. Eğer forumdan referansı bol birinde işlemci varsa şehir dışından da alabilirim. En fazla geçen sene bu zamanlar alınmış işlemcileri arıyorum, bütçem 9 bin lira. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 22 Ağustos 2025 Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Bursa içi Logitech G Pro X Superlight Bursa içi Arctic Freezer 34 Esports Duo Bursa içi garantili, kutulu ya da tray 5800x3d arıyorum Bursa İçi Viewsonic XG2431