Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Bursa içi Logitech G Pro X Superlight Satın Al 4 Kasım 2024 20:08 1 1 Bursa içi Logitech G Pro X Superlight 2023 Ekim ayında aldığım faremi satıyorum. Kutu, fatura ve garantisi var. Kutu içeriği tamdır. Skatezlerde kullanımdan ötürü çizikler oluştu, fotoğrafını attım. Kullanıma engel değil ama temizlik takıntınız varsa değiştirebilirsiniz. Önceliğim Bursa içi elden satmak, test edip alabilirsiniz. İsterseniz de şehir dışına havale sonrası kargo ile gönderebilirim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Ekim 2025 Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Bursa içi Logitech G Pro X Superlight Bursa içi garantili, kutulu ya da tray 5800x3d arıyorum Bursa İçi Viewsonic XG2431 1 Aylık Kapalı Kutu B650 Tomahawk