Şimdi Ara

BURSA MUDANYA(Bursalılar yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bursa Mudanyaya bursa merkezden gidiş dönüş ne kadar 2 kişi?

• Hocam belediye otobüsleri de kalkıyor terminalden. Gişede görmüştüm oradan hatırlıyorum. Tek sefer 5 YTL idi yanlış hatırlamıyorsam. Normal seferlerin 2 YTL olduğu gerçeğini de düşünürsek çok bir rakam değil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: :DHoroHoro:D

Hocam belediye otobüsleri de kalkıyor terminalden. Gişede görmüştüm oradan hatırlıyorum. Tek sefer 5 YTL idi yanlış hatırlamıyorsam. Normal seferlerin 2 YTL olduğu gerçeğini de düşünürsek çok bir rakam değil :D

eyvallah hoıcam ;)
  • bursa da ulaşım neden bu kadar pahalı?
  • Tranvayla gideceksen birde öğrenciysen çok ucuz.Organizeye kadar geliceksin.Ordan sonra 1M otobüsleri var onlara binebilirsin aktarma geçiyo oda 35 kuruş alıyor.Yok ben normal minibüslerle gidicem dersen öğrenci 1,5 , tam 2 lira 25 kuruş alıyor.Tabi sadece gidiş.
  • Arkadaş şehir merkezinden demiş o zaman heykelden organize sanayi ye giden bir otobüse bineceksin. Bukartın yoksa 2tl, bu kartın varsa tam 1.65 tl. Organize sanayiden sonra mudanyaya giden otobüslerde var özel minibüslerde var onları kullanırsın. Fiyatları üstte arkadaş yazmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :DHoroHoro:D

Hocam belediye otobüsleri de kalkıyor terminalden. Gişede görmüştüm oradan hatırlıyorum. Tek sefer 5 YTL idi yanlış hatırlamıyorsam. Normal seferlerin 2 YTL olduğu gerçeğini de düşünürsek çok bir rakam değil :D

ytl mi kaldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mersin yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saolun arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

bursa da ulaşım neden bu kadar pahalı?

beledıyeyı tehtıt etmek lazım ya otobuslerı ucuzlatın yada arabayla cıkarız heryere trafıgın anasını aglatırız ama ınsanlar halınden memnun gıbı gorunuyor bursada

helekı ozel otobusler cok pahalı orn:6\f hat uzunlugu 5 heykel beşevler
    e\12 hat uzunlugu 4 uludag uni sevket yılmaz hast
  • metroya bin organize sanayide in zaten son durak orası ... yola çıkınca sağda mudanya arabalarını görürsün
  • mesafeler kısa diye belki ondan olabilir mi..yürüyerek gidilebilecek yerin çok olması..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.