Bildirim
bursa, spoiler- marşpiyer taktırmak için yer tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Öncelikle hayırlı olsun, sorunuza cevap veremeyeceğim ama yurtdışındanmı aldınız merak ettim. Eğer yurtdışından aldıysanız kargosu ile ne kadara maloldu ve gümrük ödedinizmi? -
bursadan çok takip eden yok sanırım bölümü, bende geçenlerde tatil için oradayken nokian bayiisi bilen varmı diye sormuştum hiç cevap gelmemişti -
Bursa Beşyol'da Mad Design'a gidip Gökhan'ın adını verin yardımcı olurlar. Çıkartamazlarsa Leon'u olan Gökhan dersiniz. -
Bursada oturuyorum fakat birini öneremiyeceğim.Arabayı delip mi taktıracaksınız yoksa yapıştırma mı ? İyi yapıştırma yapılmayan spoilerler pek dayanıklı olmuyormuş hatta bi forumda "spoilerim uçtu-gitti" diye bir başlık görmüştüm -
istanbul poliset'ten getirttim, kargo dahil toplam 250 liraya geldi
spoiler sadece yapışıyor, marşpiyer 2 yerden vidalı.
Her ikiside orjinalinin aynısı, spoiler ince bişey olduğundan kopma uçma sorunu olmayacağını umut ediyorum
:D -
ben ünlaks oto aksesuardan almıştım sanırım osmangazideydi.internetten bulup sipariş vermiştim. Kendim Bartındayım. 6 ay oldu boya işçilik kalite herhangi bir sorun görmedim.. googlede araştır ünlaks diye web siteleride var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X