Şimdi Ara

Bursa sürücüsü kursları eğitim vadisi guzergah hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bursadaki arkadaşlar merhaba, malum çevre yolu- eski Gemlik yolu kavşağında çalışma devam ediyor, sınav güzergahı da oradan geçtiği için çok sıkıntılı, bu sabah ben çok afalladım o noktada, lambalar sıkıntılı, şerit desen belli belirsiz, bir çok aday arkadaş ta orada zorluk çekiyormuş, bu konuda fikirleriniz neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende orda giriyorum bugün 2.kez kaldım
    İlk hakkımda o inşaat halindeki kavşakta kalmıştım. Bugün de orada bazı sıkıntılar yaşadım.türkiye nin en zor sınav güzergahı diyorlar. Bence inşaat tamamlanana kadar başka bi yerde yapılmalı yoksa biz daha çok para ödeyip stres yapıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernez -- 5 Nisan 2015; 19:46:31 >
  • Vikernez V kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi kurstasın, çay molasında bir hoca yıldırım,nilufer ve bizim güzergahı bu hafta sonu kayda alıp meb e gidecekti, gerçekten de en b*ktan guzergan bizimkisi, keza bizim hocalardan birinin sol aynasını o kavşakta kopardılar, bu arada ben Demirtaş sürücü kursundan giriyorum

• Garanti deyim bende. Gerçekten başka bir güzergah olsa ilkte almıştım diye düşünüyorum. Sizin kaçıncı hakkınız?

Direksiyon derslerini bu hafta Full aldım, sınava ilk gitcem ama, sonuç şimdiden belli gibi bu gidişte, dosyayı yakmadan geçebilsek bari 😠

• Birdaha ki direksiyon sınavı ne zamanmış bilgin var mı

Burada paylaşılanlardan başka bilgim yok hocam, benim tarih de daha söylenmedi, Allah yardımcımız olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim vizelerden ötürü kursa gidemiyorum.sen öğrenirsen banada söylermisin tarihi
    Arkadaşım kurs sahibi haber verir sana, bu hafta aöf sınavı falan varmış o yüzden biz bu hafta sınav yapmıycaz dediler, 25-26 kesin sınava gireriz

• Arkadaşlar çöplük kavşağından dönüş iptal edilmiş, bunun yerine eğitim vadisine çıkan düz yolda aracı durdurup belli bir mesafe geri geri gitme kuralı eklenmiş, kurş komşuma bu konudan bahsetmediğini için panikleyip kalmış bu haftaki sınavdan, ben 3 mayısta sınava giricem, herkese başarılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.