Şimdi Ara

DESTEK KITALAR GRUP KOMUTANLIĞI ANITTEPE / ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dağıtımım buraya çıktı.... askeri ehliyetimizide aldık sanırım burada albay yarbay tarzı kişilerin şöförü oluyormuşun.ankaranın göbeğiymiş .bilenler bilmeyenlere anlatsın bilelim

• anıtkabire ait birlik.Genelkurmay Başkanlığı Destek Kıt'alarının dış birliğidir.
  • Orda arkadaşım vardı astegmen şimdi terhis oldu bir kere gittim

araçalar ve kapı nöbeti var sadece içerisi hep araç dolu sürekli bir yerlere eşya taşıyorlar. Çok kral bir yere benziyor. zaten küçük bir yer

karşısında bayaa fazla lojmanlar var. Çarşıya çıkarsan 10 dk kızılaydasın

çok iyi yere düşmüşşün ama önemli olan içerideki adamlar. sen istediğin kadar iyi yere düş, içeridekiler adam olmadıktan sonra gerisi valla boştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karal85 -- 5 Mayıs 2007; 14:56:40 >
  • Ben Ankara Güvercinlik te şofördüm sık sık destek kıtalarına giderdim orada da şoför arkadaşlarım vardı gördüğüm kadarı ile rahat baskısı az olan bir yerdi.
    Şimdiden hayırlı teskereler..
  • evet beyler başka bilen ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karal85

Orda arkadaşım vardı astegmen şimdi terhis oldu bir kere gittim

araçalar ve kapı nöbeti var sadece içerisi hep araç dolu sürekli bir yerlere eşya taşıyorlar. Çok kral bir yere benziyor. zaten küçük bir yer

karşısında bayaa fazla lojmanlar var. Çarşıya çıkarsan 10 dk kızılaydasın

çok iyi yere düşmüşşün ama önemli olan içerideki adamlar. sen istediğin kadar iyi yere düş, içeridekiler adam olmadıktan sonra gerisi valla boştur.

emin ol hiçbir yerde o kadar seviyeli ve dürüst adamlar göremezsin

buarada asker arkadaşa selamlar memleketime hoşgeldin askerliği yapacağın yer Ankaranın en baba yerlerinden birisi arkadaşın dediği gibi çarşıya çıkacaksan 10 dk bilemedin 15 dk da kızılaydasın ondan sonra naparsan yap kızılayda koğuştakilerle bişeyler kararlaştırın falan çok güzel cafeler var hepsi yan yana çok güzel bir atmosfer var daha başka şeyler yapacaksan çevredekiler sana yardımcı olurlar gençlik parkı falan vardı ama hala tamirde geceleri oranın başka bir tadı vardı vs vs işte dediğim gibi sana ayrıntılarıyla yardımcı olurlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.