Basketbola başlamayı düşünüyorum fiziğim uygun yalnız geç kaldım sanırsam yazın ortasındayız çünkü ve orhangazide oturuyorum bursadaki okullar hakkında bilgim yok giden arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar tavsiyede bulunursa sevinirim...
yaş kaç merak ettim ?
98 yaşında amcamız.. 1 Ocak ta doğmuş
15
quote:
Orjinalden alıntı: MoosacheR
15
başla tam zamanı bence. 17 falan olsan biraz geç kalmışsın dicektim.
Fiziğimde uygun boyum 1.88 fakat işte kurslar hakkıdna yardımcı olucak birine ihtiyacım var merkezde oturmadığım için bilgim yok
gidelim de nereye gidicez ? benim bilgim yok okullar hakkında biraz bilgi edinirsen banada yardımcı olursan gideriz birlikte
Bursada ünlü tofaş ve yeşimspor var yeşimsporun basketbol okulu var mı bilmiyorum ama tofaşın var,gelecek olarak düşünüyorsanız bu yaştan sonra biraz zor baştan söyleyim
farkındayım bende zor oldugunu :S Geç kaldık
al bi basket topu çık dışarı gir bi okula sabahtan akşama kadar oyna
Ya takıma gireyim 2-3 maçta takılayım istiyorum fazla bi amacım yok 2-3 sene sonra bırakıcam
Msn'ini özeldenden iletirsen daha ayrıntılı konuşabiliriz.Arda Hoca'nın verdiği kurs var 14 yaş ve üzeri diye bir kategori.
.
Yok mu yardımcı olabilecek arkadaşlar ?
ben de gitmek isterim ama fizik uygun değil 1.68 boy 70 kilo
uzakta arama bende orhangazide oturuyorum yeni takım kuruldu salı ve perşembe 5 te kapalıda antreman yapıyoruz gel isteyen geliyo.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme