Şimdi Ara

Bursada Basketbol Okulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basketbola başlamayı düşünüyorum fiziğim uygun yalnız geç kaldım sanırsam yazın ortasındayız çünkü ve orhangazide oturuyorum bursadaki okullar hakkında bilgim yok giden arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar tavsiyede bulunursa sevinirim...

• yaş kaç merak ettim ?
  • 98 yaşında amcamız.. 1 Ocak ta doğmuş
  • 15
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoosacheR

15

başla tam zamanı bence. 17 falan olsan biraz geç kalmışsın dicektim.
  • Fiziğimde uygun boyum 1.88 fakat işte kurslar hakkıdna yardımcı olucak birine ihtiyacım var merkezde oturmadığım için bilgim yok
  • Bende gelebılrm ya :D 94 dogumluyum xD boy 1.80
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul MMA Salonu?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gidelim de nereye gidicez ? benim bilgim yok okullar hakkında biraz bilgi edinirsen banada yardımcı olursan gideriz birlikte
  • Bursada ünlü tofaş ve yeşimspor var yeşimsporun basketbol okulu var mı bilmiyorum ama tofaşın var,gelecek olarak düşünüyorsanız bu yaştan sonra biraz zor baştan söyleyim
  • farkındayım bende zor oldugunu :S
    Geç kaldık
  • al bi basket topu çık dışarı gir bi okula sabahtan akşama kadar oyna
  • Ya takıma gireyim 2-3 maçta takılayım istiyorum fazla bi amacım yok 2-3 sene sonra bırakıcam
  • Msn'ini özeldenden iletirsen daha ayrıntılı konuşabiliriz.Arda Hoca'nın verdiği kurs var 14 yaş ve üzeri diye bir kategori.
  • .
  • Yok mu yardımcı olabilecek arkadaşlar ?
  • ben de gitmek isterim ama fizik uygun değil 1.68 boy 70 kilo
  • uzakta arama bende orhangazide oturuyorum yeni takım kuruldu salı ve perşembe 5 te kapalıda antreman yapıyoruz gel isteyen geliyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.