Şimdi Ara

Bursada bisiklet gezisi düzenliyoruz (kontenjan 5 kişi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bursalı hemşerilerim,gezi duzenliyoruz bi arkadasla forumdan,pazar gunu toplancaz ortak bi yerde kent meydaninda,4,5 kisi gelse yeterli sayiya ulasiriz.iftardan sonra bulusucaz.katilmak isteyenler oturdugu yeride yazsin.iyi forumlar.

Katılanlar
    1-Trauser
    2-Debaser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trauser -- 25 Temmuz 2013; 21:16:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende ogrenciyken bursada bisiklet binerdim ya carraro 419 vardi halada duruyo ama simdi istanbuldayim keske gelip katilabilsem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Boeing747

Bende ogrenciyken bursada bisiklet binerdim ya carraro 419 vardi halada duruyo ama simdi istanbuldayim keske gelip katilabilsem.

bursaya geldinizmi haberdar edin o zamanda gezi duzenleriz

• bende bursaya ağustosun 21 inde geleceğim ama benim bisiklet çürümüştür,bisan vardı gazeteden kuponla almıştık
  • up

• up

• quote:

Orijinalden alıntı: Trauser

merhaba bursalı hemşerilerim,gezi duzenliyoruz bi arkadasla forumdan,pazar gunu toplancaz ortak bi yerde kent meydaninda,4,5 kisi gelse yeterli sayiya ulasiriz.iftardan sonra bulusucaz.katilmak isteyenler oturdugu yeride yazsin.iyi forumlar.

Katılanlar
    1-Trauser
    2-Debaser

Bende gelmek isterdim ama henüz bisiklet al(a)madım. Kuzen'le beraber bizde böyle bi şeyler düşünüyoruz. :)
  • Hocam merhaba,
    Bende maalesef bisiklet tutkunuyum fakat yeni bisiklet alamadım.
    İsterseniz Bursa Bisiklet tutkunları diye bir donanimhaber grubu açalım , etkinlik yapacağımız zaman oraya yazarız bursalı dostlarımız ve gelecek diğer şehirli dostlarımızda hazırlık yaparak gelmiş olur.
    Ne dersiniz ?
  • bisiklet olsa gelirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc332

Hocam merhaba,
    İsterseniz Bursa Bisiklet tutkunları diye bir donanimhaber grubu açalım , etkinlik yapacağımız zaman oraya yazarız bursalı dostlarımız ve gelecek diğer şehirli dostlarımızda hazırlık yaparak gelmiş olur.
    Ne dersiniz ?

Hocam kurun, tanışırız gezeriz. Bende alacağım henüz bekliyorum, öncelikli olan başka şeyler var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc332

Hocam merhaba,
    Ne dersiniz ?

tamam kuralim ama acil olarak 1,2 kisi lazim pazar gunune kadar.yarin kurun destek vericem

• up kimse yokmu koca forumda !

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.