Şimdi Ara

bursada makina toplayacakların dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ----------------------------------------AMAN DİKKAT--------------------------------------------------------------------
    Arkadaşlar bursada reser bilgisayar diye bir yer var.Uluyol gazcılar arasında.
    Ben ordan birkaç makina toplattırdım......ilk önce aldııım external hard disk kutusu bozuk çıktı ....tam 3 kere değiştirdim...ethernet kabloları yaptırmıştım 8-10 tane.........kablolara plugları yanlış çakmışlar....hadeeeee..bida gittim yaptırdım.....16 portlu switch aldım. makinalar birbirini görmüyoo. internete bazısı giriyo bazısı girmiyo..us robotix adsl modem aldım....çalışmıyo bakalım bunları nassı halledicekler..........aldığım klavyelerin yarısı bozuk çıktı .... aaaa bi de mouse lar tabi...onnarında yarısından fazlası bozuk çıktı...bide problem olmasın diye pahalı birşey almıştım.. boş cd aldım ikiyüztane......3 makinamda writer ım var 5 cd kopyalıyosam 4 ü bozuk çıkıyo.... bunlar yetmiyomuş gibi 4 adet monitörümde abuk subuk renkler var ......nedir bu yaaaaaaaa...sağlam birşey yok mu burda....
    yarın alet edevatı geri vermeye gidiceeez.problem yaparlarsa ilk önce alet edevatı üzerine gaz döküp yakıcaz...sonrada kendimizi yakıcaaaaz....bu arada kasalarında fanları bilgisayarı kapatıncada çalışmaya devam ediyoo....fişi çıkarıp takmadıkça bilgisayarları bir daha açamıyosun.....allam delirsem anormal mi olur....daaa yeni aptezde almıştım halbuki....

• quote:

----------------------------------------AMAN DİKKAT--------------------------------------------------------------------
    Arkadaşlar bursada reser bilgisayar diye bir yer var.Uluyol gazcılar arasında.
    Ben ordan birkaç makina toplattırdım......ilk önce aldııım external hard disk kutusu bozuk çıktı ....tam 3 kere değiştirdim...ethernet kabloları yaptırmıştım 8-10 tane.........kablolara plugları yanlış çakmışlar....hadeeeee..bida gittim yaptırdım.....16 portlu switch aldım. makinalar birbirini görmüyoo. internete bazısı giriyo bazısı girmiyo..us robotix adsl modem aldım....çalışmıyo bakalım bunları nassı halledicekler..........aldığım klavyelerin yarısı bozuk çıktı .... aaaa bi de mouse lar tabi...onnarında yarısından fazlası bozuk çıktı...bide problem olmasın diye pahalı birşey almıştım.. boş cd aldım ikiyüztane......3 makinamda writer ım var 5 cd kopyalıyosam 4 ü bozuk çıkıyo.... bunlar yetmiyomuş gibi 4 adet monitörümde abuk subuk renkler var ......nedir bu yaaaaaaaa...sağlam birşey yok mu burda....
    yarın alet edevatı geri vermeye gidiceeez.problem yaparlarsa ilk önce alet edevatı üzerine gaz döküp yakıcaz...sonrada kendimizi yakıcaaaaz....bu arada kasalarında fanları bilgisayarı kapatıncada çalışmaya devam ediyoo....fişi çıkarıp takmadıkça bilgisayarları bir daha açamıyosun.....allam delirsem anormal mi olur....daaa yeni aptezde almıştım halbuki....

benim anlamadığım neden bu kadar sorun çıkmasına rağmen halen oradan alışveriş yapıyor olman. madem bir iki malzemede sorun çıktı sende almasaydın bi daha arkadaşım. ilginç yani...

• dogru okuyabilseydin bu soruyu sormazdın sana tavsiyem okudugunu anlama ile ilgili çalışmalar yapman!!!

arkadaşım aldıgız parçaları toptan almıştık zaten geri kalan ıvır zıvır ise son zamanlarda problem yaşattı...neyse olay bundan ibaret Bursalı arkadaşlara önerim RESER den alış veriş yapmamaları....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.