Şimdi Ara

Bursayı kazanması olası olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bursayı kazanması olası olanlar veya bursayı kazanmış okuyor olanlar konu altından yazarsa güzel olur bende bursa veterinerlik gelcek gibi şimdiden konuşalım dedim belki orda devam ederiz yan yana oluruz falan hani gitmeden arkadaş oluruz neyse

• Benim büyük ihtimal psikoloji gelicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç binsin ? bursalıyım keşke bursada kalabilseydim ailem yüzünden kalmak istemiyorum sildim bütün bursaları
  • ----- REKLAMLAR -----

http://www.youtube.com/watch?v=iQKc6UgM5-0

--- REKLAMLAR BİTTİ ---
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan114

kaç binsin ? bursalıyım keşke bursada kalabilseydim ailem yüzünden kalmak istemiyorum sildim bütün bursaları

95k ama oluru var diyolar bir çok kişi öteki kısımları ne yazdın aydın falan yazdın mı benim 2. sırada aydın vet var mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1SspawnN1

quote:

kaç binsin ? bursalıyım keşke bursada kalabilseydim ailem yüzünden kalmak istemiyorum sildim bütün bursaları

95k ama oluru var diyolar bir çok kişi öteki kısımları ne yazdın aydın falan yazdın mı benim 2. sırada aydın vet var mesela

ben mühendislik tercih ettim vetle işim olmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1SspawnN1

quote:

ben mühendislik tercih ettim vetle işim olmaz

sana vet mi demedim aydın tercih ettin mi dedim

• Hocam YTÜ olmazsa Uludağ makine yada BTÜ makine .Ben Bursalıyım ama Bursada oturmuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.