|
Burun ameliyatı fiyatları deviasyon+estetik
-
-
Ben de aynı şeyi yaşadım devlet hastahanesi de deviasyon ameliyatı oldum 3 gün rahat nefes aldım sonra yine eski haline geri geldi ve aynı şekilde ben de hem estetik hem deviasyon yaptırmak istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benimde burnum tıkalı nefes tam alamıyorum , deviasyon olacağım ama cidden böyle ameliyattan sonra bile işe yaramıyorsa boş yere olmayayım ya
-
Ortalama olarak taban ve tavan fiyat bilen hiç yok mu sitede? -
estetik için 7-9 bin gibi kenara koymalısın tabi doktoruna göre de değişir -
özgüvenli ol.
-
Burnum tıkalıydı et dokusu kazıdılar ve artık çok rahat nefes alıyorum. 5000 - 6000 tl cıvarı masraf çıkıyor. Sigortanız yoksa masraf 10000 - 12000 tl arası.
-
Altta yazdım (burun tıkanıklığı ameliyat fiyatı).
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat hatırlamıyorum ancak özel bir hastanede içten kemik törpülenmesi ve et küçültülmesi ameliyatı olmuştum. 1 Ay sonra tekrar nefes alamamıştım. 2018 ya da 2019 da Memorial Ankara'da Ümit Tunçel hocaya gitmiştim. Sadece etleri küçültme oldu radyo frekanslaydı sanırım. 45 dakika sürmüştü. O tarihten şu ana kadar hiç bir sıkıntı yok. Tavsiye ederim. Ancak fiyatı hatırlamıyorum.
-
Yumuşak dokunun tekrar doldurması olucak mı diye doktora sorun. İhtimali yüksek falan derse boşuna para vermeyin.
Instagramda arastirin. Mesaj atin cevap veriyolarlar
Ortalama 10 12 15 20 25 boyle fiyatlar
Ameliyatın niye başarısız oldu?
-
Bütçe sınırın ne kadar çünkü 5Bin den başlayıp 60-70Bin e kadar gidiyor
-
ben de merak ediyorum
-
Deviasyon ameliyatı için gitmiştim oldum ameliyatı arada 1 ay geçince iyice baktım burnumun içine sag taraf delik genişliği 2-3mm sol taraf yaklaşık 1cm o yüzden rahat nefes alamıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurbuluc
Deviasyon ameliyatı için gitmiştim oldum ameliyatı arada 1 ay geçince iyice baktım burnumun içine sag taraf delik genişliği 2-3mm sol taraf yaklaşık 1cm o yüzden rahat nefes alamıyorumNeden böyle oldu peki? Problem nerdeydi?
-
Dışkapı ssk da ameliyat oldum. Ankara şehir hastanesinde kontrol ettirdim 6-7 sonra gel burda ol dedi -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurbuluc
Dışkapı ssk da ameliyat oldum. Ankara şehir hastanesinde kontrol ettirdim 6-7 sonra gel burda ol dediYani bu ameliyat için özeli mi önerirsin, devleti mi önerirsin?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X