Şimdi Ara

Burun çatlağından sonra burnum yamuldu düzeltilebilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen sene bir kavgada burnum çatlamıştı ve kaynadıktan sonra içi yamuk kaldı resmen sağa doğru bel veriyor ( doktor alçıya almadı ) dışardan anlaşılmıyor en alttan uçtan bakmadıkça. Ama beni rahatsız ediyor garip hissediyorum bir yıldır alışamadım ve nefes alırken bazen garip ses geliyor. Doktora gittiğimde normal bu doğuştan 3 insandan ikisinin burnunun içi böyledir dedi ama benim burnumun içi böyle değildi biliyorum darbeden sonra bu hale geldi. Bu kolayca düzeltilebilecek bir şey midir? Ne kadardır? Plastik cerrahi olmak gerekiyor?

• Ameliyatsız çözülecegini sanmam. Cok zor bir ameliyat degil ama ameliyat sonucta. Ne kadardır derken fiyat olarak mı ne kadardır?
  • Ameliyat olacaksın başka çaresi yok.Kırık kaynamadan elle düzeltiyorlar normalde burnunu iki baş parmak arasına alıp sıkıştırarak düzeltiyor sonra alçıya alıyor sende neden yapmamışlar ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhotSht

Ameliyat olacaksın başka çaresi yok.Kırık kaynamadan elle düzeltiyorlar normalde burnunu iki baş parmak arasına alıp sıkıştırarak düzeltiyor sonra alçıya alıyor sende neden yapmamışlar ki
    Eliyle düzeltti hocam ama ufak bir çatlak var alçıya gerek yok yüz üstü uyuma dedi. Üç gece kadar dikkat ettim sırt üstü uyudum üçüncü gece bir uyandım yüz üstü. Normalde yüz üstü yatmaya alışık olduğum için beyin otomatik öyle yaptı heralde. Allah'ın belası herif işini doğru dürüst yapmadığı için sağolsun sanki hiç ameliyat olmamış gibi bir ameliyat daha olacağız ya

@wicked

Evet hocam fiyat ne kadar olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.