Şimdi Ara

Burun estetiği bahane lazım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
8.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: delgado.11

quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Ne bahanesi hocam. Açık açık söyle ben tipimi beğenmiyorum, burnum beni çok bozuyo, sürekli aynaya bakıyorum, psikolojim bozuluyor, kendimi iyi hissetmiyorum diyeceksin. Bu dünyaya bi kere geliyosun hayatı istediğin gibi yaşamalısın. Burnunu beğenmiyorsan estetik yaptırmalısın. Ben de geçen sene burun estetiği yaptırdım. Genelde kimse estetik yaptırdığını söylemez. Burnumda et vardı onu aldırdım diye bahane uydururlar. Ben her yerde gururla söylüyorum estetik yaptırdım diye. İnsanlar estetiğe öcü gözüyle bakıyor nedense.

Bu arada öyle her doktora gitme estetik için. Asla ucuza kaçma pişman olursun. Bazen yolda görüyorum, insanların burnuna dikkat ediyorum. Ben estetiğim diye bağırıyor resmen. Benim gittiğim doktor çok doğal yaptı burnumu. En yakın arkadaşım bile anlayamadı, çok şaşırdı.

doktor ismi ve fiyat önerirmisin merak ettiğim yaptığı burunları

Ali Mezdeği doktorun ismi. Ben geçen sene 6000 ödemiştim ama bu sene fiyatlar ne durumdadır bilemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Ne bahanesi hocam. Açık açık söyle ben tipimi beğenmiyorum, burnum beni çok bozuyo, sürekli aynaya bakıyorum, psikolojim bozuluyor, kendimi iyi hissetmiyorum diyeceksin. Bu dünyaya bi kere geliyosun hayatı istediğin gibi yaşamalısın. Burnunu beğenmiyorsan estetik yaptırmalısın. Ben de geçen sene burun estetiği yaptırdım. Genelde kimse estetik yaptırdığını söylemez. Burnumda et vardı onu aldırdım diye bahane uydururlar. Ben her yerde gururla söylüyorum estetik yaptırdım diye. İnsanlar estetiğe öcü gözüyle bakıyor nedense.

Bu arada öyle her doktora gitme estetik için. Asla ucuza kaçma pişman olursun. Bazen yolda görüyorum, insanların burnuna dikkat ediyorum. Ben estetiğim diye bağırıyor resmen. Benim gittiğim doktor çok doğal yaptı burnumu. En yakın arkadaşım bile anlayamadı, çok şaşırdı.

Ali Mezdeği doktorun ismi. Ben geçen sene 6000 ödemiştim ama bu sene fiyatlar ne durumdadır bilemiyorum.

pahalı değilmi hocam fiyat

• quote:

quote:

quote:

quote:

pahalı değilmi hocam fiyat

Kimine göre pahalı, kimine göre ucuz. Bence tam kararında bi fiyat. 2000 liraya yapan yerlerde var ama ameliyattan sonra 1 ay boyunca yüzün mosmor dolaşırsın. Ben ameliyattan çıktıktan sonra ne yüzüm şişti ne de gözüm morardı.

• Daha kötü olma ihtimalide var ama nasıl cesaret edebiliyorsun
  • KBB'den randevu al, SEPTUM DEVİASYONU varmış ameliyat lazım de, gerisi tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coestar3333

Şayet burun estetiği ciddi bir konudur son kararınızı verdiğinizde yaptırmayı istiyorsanız İsveç Estetik ile görüşebilirsiniz. Diğer yerlere göre daha temiz çalışıyorlarhttp://www.isvecestetik.com/burun-estetigi/

estetik konularını uplayıp reklam yapmasanız.. ameliyat mı oldunuz, bir yakınınız mı oldu öncesi sonrası fotoğraf koyup burası güzel arkadaşlar diye tavsiye verirsiniz olur biter. ama yok arkadaş ben her gün(dün de aynı şeyi yaptınız) her estetik konusunu uplayıp reklamımı yapacağım dersen şutlarlar burdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya beyler benim burun da 3 metre ama para yok, bizimkiler de bunun icin ipsen para vermezler. 19 yasindayim okuyorum da bu amelyati simdi olup ileride odeme sansi yok mu ya? ilerde calisip para kazandiktan sonra amelyat olcaksam olmiyim daha iyi. maksat simddi gencligimizde iyi gorunmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: sasasa671

ya beyler benim burun da 3 metre ama para yok, bizimkiler de bunun icin ipsen para vermezler. 19 yasindayim okuyorum da bu amelyati simdi olup ileride odeme sansi yok mu ya? ilerde calisip para kazandiktan sonra amelyat olcaksam olmiyim daha iyi. maksat simddi gencligimizde iyi gorunmem.

taksit vardır illaki

• taksit degil de iste ilerde isimolunca odeyecegim falan..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.