Şimdi Ara

Burun estetiği bahane lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
8.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burun estetiği olmam gerekiyor 2,5 metre burnum ve kemer var.Ailemi ikna etmek için ne diyebilirim

• Duvara vurdur.
  • vucut senin kardeş kendini daha iyi hissedeceksen birşey demezler
  • Nefes almakta zorlaniyorum de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halı saha maçında kafa vuruşu için havalan rakip topçu burnuna kafa atsın.

Başıma gelen buydu 2 ameliyat geçirdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lalalar3 L kullanıcısına yanıt
    Kardeşim geçtiğimiz ay bende burun kemiği düzeltme ameliyat ı oldum bugün ilk kez okyanus suyu ile yıkadım sağ burundan çıkan iltihap lı mukoza ya bak aynısı akşam yıkarken soldan da çıktı baya büyük ama

Not eğer benim gibi ciddi sorun teşkil etmiyorsa sana dost tavsiyesi olma ameliyat sonrası 4 gün ömrünün geçen en zor 4 günü olur
    Bu mesaja eklenen görseller:

Burun estetiği bahane lazım

• Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    Yemiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burun estetiği oluyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • matrisintranspozu kullanıcısına yanıt
    Hem çok para hemde izin vermezler öyle basit bişey için
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    İlk 4 gün nasıl zorluklar yaşadın mesela.Şu anda nasıl hiç acıma falan oluyormu.Birde kaç paraya devletten mi yaptırdın Özel mi
    Ama benim ki estetik değil, burun kemiği düzeltme ameliyat ve burun eti büyümesi vardı onun için ameliyat oldum, Ben başakşehir devlet hastanesinde opr.dok KBB ali Osman uyar tarafından ameliyat oldum, Yüce Allah o hocadan razı olsun,
    Ancak dediğim gibi ameliyat dan sonra 4 gün tamponlar alınana kadar burundan kesik kesik kanlı sümük sızcak, gece uykusu olmayacak yapamıyorsun, sürekli ağızdan nefes aldığın için gece uyandığında dilin ve ağız ve boğaz kupkuru ama nasıl bir kuru sanki kesmişler gibi, beton gibi olcak, sürekli geniz e kan akacak, 4 gün sadece yumuşak yemek yiyeceksin, Ağrı yok ama burun içinde süreli olarak keskin bir sızlama olacak vs vs

• quote:

Orijinalden alıntı: orjinal-puma

Nefes almakta zorlaniyorum de.

Burun estetiği ile nefes almanın alakası yok. Nefes sorunları için basit bir deviasyon ameliyatı yapılıyor .

Çok kötü be neyse geçmiş olsun kardeşim.
    Amin, Allah razı olsun hocam, size de geçmiş olsun, dediğim gibi arkadaş yukarıda basit bir deviasyon ameliyatı demiş ancak riskleri yok değil, genel anestezi yapılıyor sizin ameliyat sabahından önce gece 12 den sonra bir şey yiyip içmemek gerekiyor ki bu çok ciddi bir şey, çünkü yapay solunum sırasında nefes borusuna bir şey gelip tıkaya bilir ne beyne oksijen gitmez bu daha kalıcı felç yapar Allah korusun, onun dışında üst solunum yolu hastalığı olmamak lazım bunun içinde dikkat etmek lazım.

• "2.5 metre, kemerli ve igrenc bir burna sahibim. Eger ameliyat olmazsam ileride kari bulamayip alkolik olacagim ve omur boyu paranizi somurecegim. Hatta psikolojim daha da gerilerse intihar edebilirim." diyeceksin.
  • Burnunu çekiçle kıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Riskli hocam o yüzden çekiniyorum.İyi bi doktor bulamadığım süre yaptırmayacağım.Onlarında malum parası tuzlu.
  • Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    İyi fikir hocam.Bunuda konuşurken araya sıkıştırıcam.
  • Ne bahanesi hocam. Açık açık söyle ben tipimi beğenmiyorum, burnum beni çok bozuyo, sürekli aynaya bakıyorum, psikolojim bozuluyor, kendimi iyi hissetmiyorum diyeceksin. Bu dünyaya bi kere geliyosun hayatı istediğin gibi yaşamalısın. Burnunu beğenmiyorsan estetik yaptırmalısın. Ben de geçen sene burun estetiği yaptırdım. Genelde kimse estetik yaptırdığını söylemez. Burnumda et vardı onu aldırdım diye bahane uydururlar. Ben her yerde gururla söylüyorum estetik yaptırdım diye. İnsanlar estetiğe öcü gözüyle bakıyor nedense.

Bu arada öyle her doktora gitme estetik için. Asla ucuza kaçma pişman olursun. Bazen yolda görüyorum, insanların burnuna dikkat ediyorum. Ben estetiğim diye bağırıyor resmen. Benim gittiğim doktor çok doğal yaptı burnumu. En yakın arkadaşım bile anlayamadı, çok şaşırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brian O Conner -- 18 Nisan 2016; 20:11:57 >
  • Eger burnunu kirdiysan ve yamuk kaynadiysa (fsm modeli) bahaneden ote ciddi bir sebebin var, cunku kikirdak bir tarafa kayiyor ve burun deligini kapatiyor, surekli burnundan konusuyorsun

• Neden bahane aradığını sorabilir miyim ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.