Şimdi Ara

Burun estetiği bahane lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
8.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşın 18 ise bahaneye ihtiyacın yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burnunu kır.
  • 480mrt kullanıcısına yanıt
    Kırmadım da hocam önden bakınca yamukluk var.Ne doktoruna gitmeliyim kapanıp kapanmadığını anlamak için ?
  • Brian O Conner kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın.Kaç paraya birde hangi doktora yapıtğını söyleyebilir misin ?
  • b00mbastic kullanıcısına yanıt
    Hocam burnumu sevmiyorum uzun ve kemerli,birazda yamukluk var.Ama ailem hiç yakın bakmaz estetiğe.
  • Hocam öylede yinede para bizde yok
  • Demek Allahın verdiği burnu begenmiyosun haaa

YANACAKSIN fırınlar ateşlendi NİHAHHAHAHAHAA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 18 Nisan 2016; 22:04:14 >
  • lalalar3 L kullanıcısına yanıt
    kulak burun boğaz. Aslında kahin olmaya gerek yok, nefes alırken sıkıntı yaşıyorsan ve burnundan konuşuyorsan en iyi ihtimal burun eti vardır.
  • Burnunu kapıya sıkıştırman yeterli. Sonuçta düzeltmeye yollayacaklar. Bu arada esnetiğide aradan çıkarırsın
    Hocam ondan mı bilmiyorum ama çok tıkanık burnum sürekli boru sokum açasım var.Ama burundan konuşma yok,
  • ankarahaliyikamasi A kullanıcısına yanıt
    Hocam demesi basit. olmaazsam en sonunda yapacağım şey o.
  • lalalar3 L kullanıcısına yanıt
    Sen en temizi KBB'den randevu al
    Aldım hocam Cumaya hayırlısı olsun.
  • Olum aileni ikna etsen ne olacak isterse burnun kırık olsun ailen ameliyat fiyatlarını görünce burnuna vurarak düzeltmeye çalışır
  • Hocam öncelikle benimde burnum büyük ve şekil olarak kötü ama aklıma hiç yaptırmak gelmedi.Çünkü burnumuz yüzümüzün en büyük ayrıntısı.Yani yaptırırsan aynada çok şaşırırsın.Ama burnun düzeldikten sonra yüzüm hep gülecek diyorsan yaptır.Resim koymadın ama büyük ve kötüyse bahane aramana gerek yok.Aileni ikna etmek için nefes sorunu yaşıyorum diyebilirsin.
     Burun estetiği bahane lazım

Bak resimdeki adrien brody nin burnuda büyük ve kötü ama çenesi ve yüz şekli kötü olmadığı için burnu ona karakteristik bir özellik kazandıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: lalalar3

Hocam burnumu sevmiyorum uzun ve kemerli,birazda yamukluk var.Ama ailem hiç yakın bakmaz estetiğe.

Yok yani tabiki fiziksel sorunlarımız olabilir ve bunları düzeltmek istememizde gayet normal. Kusura bakma ama ben aile falan hiç takmazdım senin yerinde olsam kardeşim otururdum büyüyene başka eve çıkana kadar sonra zaten istediğim gibi estetiğimide olurdum
  • b00mbastic kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam da çok para istiyorlar masrafı karşılasın ailem diye
  • BayGlock kullanıcısına yanıt
    Hocam fotoğraftaki adamın dediğin gibi bende tam tersi bozuyor bütün yüz tipimi.Eyvallah bakalım cumaya aldım KBB'den randevu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Ne bahanesi hocam. Açık açık söyle ben tipimi beğenmiyorum, burnum beni çok bozuyo, sürekli aynaya bakıyorum, psikolojim bozuluyor, kendimi iyi hissetmiyorum diyeceksin. Bu dünyaya bi kere geliyosun hayatı istediğin gibi yaşamalısın. Burnunu beğenmiyorsan estetik yaptırmalısın. Ben de geçen sene burun estetiği yaptırdım. Genelde kimse estetik yaptırdığını söylemez. Burnumda et vardı onu aldırdım diye bahane uydururlar. Ben her yerde gururla söylüyorum estetik yaptırdım diye. İnsanlar estetiğe öcü gözüyle bakıyor nedense.

Bu arada öyle her doktora gitme estetik için. Asla ucuza kaçma pişman olursun. Bazen yolda görüyorum, insanların burnuna dikkat ediyorum. Ben estetiğim diye bağırıyor resmen. Benim gittiğim doktor çok doğal yaptı burnumu. En yakın arkadaşım bile anlayamadı, çok şaşırdı.

doktor ismi ve fiyat önerirmisin merak ettiğim yaptığı burunları

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.