Şimdi Ara

Burun Estetiği Korkusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 17 yaşındayım.Burun estetiği nerden esti derseniz yaklaşık 1 hafta önce doktora gittim(iyi bir kulak-burun-bogaz doktoru)Burnumu inceleyip kırık oldugunu söyledi. Sporcu oldugum için nefes sorunu etkiliyebiliceğini söyledi.Ayrıca burnum kötü görünüyor birazda bu yüzden istiyorum.Yazın ameliyat olucam ama Tek sorun ameliyattan çok korkuyorum.Geniz eti ameliyatı olmuştum eskiden ondada korkuytodum ama hemen olup bitmişti . Narkozla uyutuolar falan ama ne biliyim içimde bir korku var.Herkez burun estetiği zordur diyo korkuyorum. Sizde beni bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpookzPiece -- 24 Mart 2011; 16:14:20 >

• bilgimi istiyorsun direk çekiçle kırıyorlar ayakta tabi uyuşturuyorlar daha sonra ameliyat bitince uyuşturucu etkisi geçince çok acı hissediyorsun kan falan geliyor burnundan tabii sargılı burnun fakat zahmetli iş özel hastanede yaptırıldım
  • Mesajım olsun.

Geçen doktora gittiğimde bende de geniz eti,burun eğriliği ve sinüs boşluğunda kist çıktı.Hepsi için ameliyat lazımmış,tek yatışta 3ü birden halledilebilinir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VitoScalatte

bilgimi istiyorsun direk çekiçle kırıyorlar ayakta tabi uyuşturuyorlar daha sonra ameliyat bitince uyuşturucu etkisi geçince çok acı hissediyorsun kan falan geliyor burnundan tabii sargılı burnun fakat zahmetli iş özel hastanede yaptırıldım

Yok artık. Narkoz falan yapmadılarmı
  • Bende yaptırcam basket oynarken sol taraftan darbe aldım hafif eğrilik var herkes ameliyattan korkma bişe yok diyorlar zaten narkozu yiyince ne olduğunu bile anlamıyormuşsun en ağrılı kısmı tampon bölümüymüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bk.

Bende yaptırcam basket oynarken sol taraftan darbe aldım hafif eğrilik var herkes ameliyattan korkma bişe yok diyorlar zaten narkozu yiyince ne olduğunu bile anlamıyormuşsun en ağrılı kısmı tampon bölümüymüş

Kardesim çok sağol ya Ya ameliyatı olalımda tampon bölümüne dayanırız sen rahat ol
  • Artık gelişti fazla sorun olmuyor sanırım. Ama iyi bir doktora git fabrika çıkışı ürünler gibi tek tip burun yapan doktorlara gitme ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burun estetiği oluyorum
    3 yıl önce açıldı
    Ve burun ameliyatı oldum
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha yeni oldum 1 ay bile olmadi (Şubat 26) burun kemiğimde hem eğrilik vardı hemde kırıktı boğaza doğru 9 cm geridede kemik ete saplanmış(ameliyat sonrası doktorun dediği) yani normalin üzerinde zorlukta bir ameliyat oldu. Ameliyat sonrası narkoz etkisi bitince kendi işimi görüyordum. Yüzde morluk vardı onuda doktorun verdiği bir krem ve plastik ameliyat eldivenlerine koyup surata buz uygulaması yaparak 5 günde geçti sadece göz kalemi gibi kaldı. Cumartesi ameliyat oldum, salı günü tamponları aldırmaya gittim(silikon tampon kullanılmasını iste böylece hem içindeki delikten nefes alabilirsin hemde çıkartırken hissetmezsin bile), çarşamba dolaşıyordum morluklara aldırmadan ama millet bir garip bakıyor

Ağrı sızı hiç olmadı!!!
    Ya milletin canı çok tatlı ya da ben acı hissetmiyorum.
    Özet isteyen için gözünde büyütme 18 yaşında git ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esef -- 24 Mart 2011; 16:32:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: esef

Daha yeni oldum 1 ay bile olmadi (Şubat 26) burun kemiğimde hem eğrilik vardı hemde kırıktı boğaza doğru 9 cm geridede kemik ete saplanmış(ameliyat sonrası doktorun dediği) yani normalin üzerinde zorlukta bir ameliyat oldu. Ameliyat sonrası narkoz etkisi bitince kendi işimi görüyordum. Yüzde morluk vardı onuda doktorun verdiği bir krem ve plastik ameliyat eldivenlerine koyup surata buz uygulaması yaparak 5 günde geçti sadece göz kalemi gibi kaldı. Cumartesi ameliyat oldum, salı günü tamponları aldırmaya gittim(silikon tampon kullanılmasını iste böylece hem içindeki delikten nefes alabilirsin hemde çıkartırken hissetmezsin bile), çarşamba dolaşıyordum morluklara aldırmadan ama millet bir garip bakıyor

Ağrı sızı hiç olmadı!!!
    Ya milletin canı çok tatlı ya da ben acı hissetmiyorum.
    Özet isteyen için gözünde büyütme 18 yaşında git ol.

Çook teşekkürler olucam

• Bende küçükken kavga etmiştim burnuma aldığım darbe sonucu çıkıntı oluştu burnum zaten biraz büyük rahatsız oluyorum aileme nasıl söylesem estetik olayım diye düşünüyorum.
  • Bana kalırsa en önemli konu ameliyatı yapan doktor!
    Nerede çalışıyor, daha önce kaç ameliyat yapmış vs..
    Benim ameliyatı yapan doktor 1500 lerde olduğumu söyledi düşünün artık gidip kasaplarda ameliyat olup işkence çekmeyin.
  • bende sporcuyum bölgesel ligde basketbol oynuyorum aldıgım darbe sonucu yaklasık 2 sene önce burnumda sağa dogru bır kayma oldugu bariz belli herkeste dıyor burnun yamulmus burnun yamulmus falan filan domuz gibi burnum vardı gitti canım burun bi dirsek darbesine yaşım 19 doktorun bana dediği yüz hatlarında daha gelişmeler olacagı için en sağlıklı ameliyat yaşı 21-22 dedi ama bana kalsa sımdı hemen olucam düzgün bir burun istiyorum düzelsin yeter resimlerde falan manken gibi cıkardım şimdi berbat.. insanın özgüvenini kaybettırıyor bi hatunla yüz yüze konusurken sıkıntıya gırıyosun burun yamuk falan filan işte ... bi doktor önerseniz ya beyler
  • Geçen yıl nisan ayında maç yaparken burnuma darbe geldi ve çatladı. Hafif yamukluk var sola doğru ben de bi ara düşünüyordum ameliyat ama sonra vazgeçtim. Doktor burnumun içine ışık tutup bir şeyle baktı nefes almada sorun yok dedi. Sizde de mi böyle oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde burnum genetik olarak büyük bende ameliyat olmak istiyorum.
    İnsanı çok etkiliyor bir bayanla falan konusurken sürekli düşünüyorum fln profilden kesinlikle fotoğraf çektiremiyorum ameliyat olmak istiyorum.
    Ama ailemin dinine düşkündür bana izin vermiyorlar bende kırık fln diyip inş.bu yaz veya gelecek yaz iyi bir doktora gidip ameliyat olucam.
  • http://www.rino-plasti.com/
    #dryusufcan
     Burun Estetiği Korkusu
     Burun Estetiği Korkusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dryusufcan -- 6 Mayıs 2016; 15:33:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.