Bildirim
BURUN ESTETİĞİ SSK KARŞILAR MI ? DEVLETTEN OLMAK MANTIKLI MI ?
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
up -
Bende dovus sporlariyla ugrasiyorum niyetim var bayadir, takipteyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pm atarsan gerekli bilgileri benden alabilirsin kardeşim. -
konudan biraz bağımsız olacak ama; devletten çöp bile almayın.
quote:
Orijinalden alıntı: The Notorious
konudan biraz bağımsız olacak ama; devletten çöp bile almayın.
aynen bu dönemde devlete işiniz düşmesin, git özel bir hastaneye sorunsuzca ol ameliyatını ya da üniversite hastanesine git biraz fark verip uzman doktora görün. -
Halamın burnunu oyuncak hamuruna cevirdiler halamı görmek istemiyorum sen düşün
O kadar kötü yani -
Devlet karsilamaz tabi ki. Ayrica devlette ameliyat olma
Hee kardeş özel hastane masraflarını kartıma yatırırsan olur. -
tavsiyem özelde olman ancak bulunduğun şehir büyükse veya KBB uzmanı büyük bir şehirden göreve geldiyse bir araştırma yaparak devlette de olabilirsin devlette olursan maksimum 1000 tl(estetik nedeniyle) gibi ücrete hem septum deviasyonu hem estetik yaptırabilirsin özelde olursan ufak bir kısmını septum deviasyonu nedeniyle devlet karşılar fakat kesinlikle KBB uzmanına ol ve burun postürünü bozacak müdahale yaptırma 80 veya 90 derece hiza ve burun sırtının düzeltilmesi erkek için yeterlidir bu şekilde bir ameliyat sonucundan pişman olmazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeker Hapı -- 13 Eylül 2016; 19:51:04 > -
Devlet karsiliyor ve guzel yapiyorlar sikinti olmuyor ssk burundaki problemin yani kemik egriligini duzeltmeyi kapsiyorsa onun ameliyati olurken estetikte yaptirabilirsin ucretsiz olarak
Herkese çok teşekkür ederim.Kocaelinde oturuyorum.İstanbulda yaptırmayı düşünüyorum en azından daha sağlam olur yani heralde.Doktoru araştırmakta da fayda var bakalım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X